SVAŠTA SI LJUDI DOZVOLE / Policija otkrila tko je 'majstor' koji se vozio među grobovima, u svemu tome bar je jedna stvar dobra
DRAMA U SOLINU / Specijalci spasili čovjeka iz goruće kuće! Sam ju je zapalio? 'Nepomično je ležao...'
UŽAS KOD BJELOVARA / Širi se snimka brutalnog napada: 'Slomili su mi rebra, ključnu kost. Prijatelja su cipelarili...'
POLICIJA POSLALA UPOZORENJE / Lažni doktor opelješio Hrvate. Objavljeno kako im je ukrao 150.000 eura
VELIKA TUGA U BEDEKOVČINI / Iza para je ostalo četvero djece! Načelnik: 'Ništa nije naslućivalo', policija: 'Imali smo četiri kaznene prijave...'
STRAVIČNE SNIMKE / Potresni prizori iz Australije! Dva napadača 'neutralizirana', je li sve povezano s Hanukom?
PRETRAŽIVALI KUĆE / Čistka po ulicama Međimurja: Policija objavila fotografije, pazite kakav arsenal su pronašli
IZGORJELO 'TVORNIČKO POLJE' / Maloljetnik spalio stadion nakon što je klub ispao u drugu ligu, neće ga kazneno goniti
NEVJEROJATNO / Policijaci zatekli bebu kako upravlja vozilom na autocesti, ali to nije bio kraj šokovima
OGLASILA SE POLICIJA / Tragedija u Slavonskom Brodu: Troje mrtvih u prevrtanju čamca na Savi, za jednom osobom se traga
TEŠKO OZLIJEĐENA / Tramvaj udario pješakinju kod Autobusnog kolodvora: Policija objavila detalje nesreće
JEDAN TEŠKO OZLIJEĐEN / Maloljetnik na speedu, kokainu i travi napao vršnjake u Metkoviću: Udarao nogom u glavu
SVE JAČE KONTROLE / Hrvatske granice čuva 467 novih automobila, pogledajte moćni vozni park policije!
'JA SAM JE UBIO' / Osam godina nakon nestanka djevojke, njezin bivši dečko ušetao u stanicu i sve priznao
IZRUČILI GA / Ubojica iz Međimurja stigao u Hrvatsku, dovezli su ga u zatvor. Uskoro će dopremiti i oružje iz Slovenije
AUTO SLETIO U KANAL / Strašan sudar kod Našica: Tinejdžerica se bori za život, teško ozlijeđeno još dvoje
ŠIRE SE SNIMKE / Užas u srcu Zagreba: Napao pa opljačkao stranog radnika, ali plijen mu nije bio dovoljan...
POKUŠAJ TEŠKOG UBOJSTVA / Splitski DORH objavio detalje napada na policajca: 'Izvadio je nož i izbo ga desetak puta'
SVE JE PRIZNAO / Pušten muškarac koji je pijan napao SDP-ovca. Nazvao ga 'komunjarom i smardom četničkim'
UBIJENA MLADA ŽENA / Gotov očevid na mjestu užasa u Rijeci: Žrtva nađena na stubištu, nađeno je oružje
RANJENA ŽENA SE PROBUDILA / Na Facebooku odbjeglog ubojice iz Međimurja osvanula nova objava, otkriveno kakvo je oružje koristio
'NAPUSTILA SMJEŠTAJ' / Zavod za socijalni rad o zločinu u Međimurju: 'Obitelj iz Murskog Središća je bila kod nas'
OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA / Osumnjičeni za ubojstvo iz Međimurja trebao se javiti u Remetinec: Cure detalji zločina
FOTO: MJESTO HORORA / Jezive riječi kuma ubojice iz Međimurja: ' Koliko sam čuo imao ih je namjeru sve ubiti'
ŠOK I HOROR / Pucnjava u Međimurju, policija traga za počiniteljem: 'Teško ranio suprugu u kući, njezinu sestru na ulici'
U INDUCIRANOJ KOMI / Policajac se bori za život, doznajemo detalje ozljeda: 'Ima više ubodnih rana po cijelom tijelu'
LAŽIRALI TABLICE / U Sesvetama pao dvojac zbog ove Toyote: Automobil ukrali u Italiji, digao se Interpol
BRUTALAN NAPAD U CRIKVENICI / Napali vlasnika lokala i dvojicu radnika iz Srbije: 'Svi odmah na pod!'
SUMNJIVO... / Dvije Bjelovarčanke glumile sudar kako bi izvukle novac od osiguranja: Na kraju su završile na sudu
DRAMA U DALMACIJI / Procurili detalji o muškarcu kojeg je mlatio policajac: Pazite što su mu pronašli
O SLUČAJU ČASNE / Šef HND-a: 'Profesionalnim huškačima trebale bi se pozabaviti nadležne institucije. Ovo ne smije proći lišo'
PROVODI SE ISTRAGA / Policajac u Trilju šakama tukao muškarca u marici: Objavljena snimka, kolege zatvorile vrata