KAKAV UŽAS / Strašna autobusna nesreća: Poginulo četvero ljudi, putnici još zatočeni u zgužvanom limu
UBOJSTVO IZ NEHAJA / Razotkriveni jezivi detalji: Ostavio djevojku tik ispod alpskog vrha, smrzla se do smrti
UŽAS KOD NOVSKE / Neslužbeno doznajemo tko je pretrčavao autocestu: Dvoje mrtvih, dvoje teško ozlijeđeno
ŽESTOKE TRAGEDIJE / Ovo su najgore katastrofe koje su se dogodile na petak 13.: Detalji lede krv u žilama
'NIČEG SE NE SJEĆA' / Uhićen vozač 'tramvaja smrti' u Sarajevu: U stravičnoj nesreći poginuo mladić, djevojci amputirana noga
OBRATITE PAŽNJU / Ove stvari nipošto nemojte poklanjati za Valentinovo: Navodno donose prekide i tugu u vezi
bit će dobro / Mladi Mercedesov dragulj doživio nezgodu uoči ključnog testiranja: Momčad se odmah oglasila
'ODLETJELI SMO U ZRAK' / Vatrogasac nakon sudara vlakova: 'Ljudi su vrištali. Vladao je kaos, tijela su bila posvuda...'
OTIŠLE NA PUT / Prije 34 godine nesreća je poslala tisuće patkica oko svijeta: Nevjerojatno gdje su završile
SUDBINA IH NE ČASTI / Numerologija otkrila najnesretnije datume rođenja: Ako je vaš među njima, loše vam se piše
HELIKOPTEROM PREVEZENO U SPLIT / Igrali se u napuštenom objektu u Primoštenu, jedno dijete palo u okno lifta - teško je ozlijeđeno
NA VISINI OD 2800 METARA / Užas na planini: Kabina žičare se zabila u postaju! Stotinu ljudi zapelo, ima ozlijeđenih
TRAGEDIJA U JAPANU / Dječak (5) poginuo nakon horora na skijalištu: 'Čini se da sigurnosni sustav nije reagirao'
VRAĆALI SE KUĆI NAKON SLAVLJA / Vozač zaspao za volanom, autobus sletio u provaliju: Mrtvi zarobljeni pod olupinom
POSLJEDICE SU STRAVIČNE / Ove stvari nipošto nemojte darivati nekome za Božić: Navodno donose nesreću i suze
BITNA PRAVILA / Ove stvari nemojte raditi na Badnjak, donosi zlo u dom: Neke bi vas mogle baš iznenaditi
VELIKA TUGA U POLJSKOJ / Horor 900 metara pod zemljom: Eksplozija metana ubila dvojicu rudara, potraga trajala satima
TVRDE VJEROVANJA / Ove zimske navike mogu vas koštati: Posljedice su grozne, izbjegavajte ih po svaku cijenu
TEŠKA PROMETNA NESREĆA / Nestvarne scene u tunelu kod Klisa: Auto na krovu, vatrogasci izvlačili ljude
BOŽIĆNO PRAZNOVJERJE / Ove stvari ni ne pomišljajte pokloniti za Secret Santu: Donose nesreću i razdor među kolegama
LET KRENUO PO ZLU / Kamera snimila nevjerojatan trenutak: Avion sletio na krov automobila nasred autoceste!
TEŠKO OZLIJEĐENA / Tramvaj udario pješakinju kod Autobusnog kolodvora: Policija objavila detalje nesreće
PROMET SE NORMALIZIRA / Nesreća u Zagrebu: Ženu udario ZET-ov tramvaj, nastao veliki zastoj kod Autobusnog kolodvora
GANJALI SE PO GRADU / Prijateljice ubio Mercedes koji je jurio 150 km/h: Braća se utrkivala pa sve pokušala zataškati
SVETI NIKOLA STIŽE / Ove darove nikako ne stavljajte u čizmicu: Vjeruje se da donose nesreću i siromaštvo
'JEDVA SAM IZVUKAO ŽIVU GLAVU' / Ispovijest velikana: 'To me doslovno pojelo. Davali su mi minimalne šanse, a ja sam se vratio i igrao rukomet života'