SVETI NIKOLA STIŽE / Ove darove nikako ne stavljajte u čizmicu: Vjeruje se da donose nesreću i siromaštvo
'JEDVA SAM IZVUKAO ŽIVU GLAVU' / Ispovijest velikana: 'To me doslovno pojelo. Davali su mi minimalne šanse, a ja sam se vratio i igrao rukomet života'
NEOBIČNA NESREĆA U MUNCHENU / Auto joj se neće upaliti? Tinejdžerica (15) uzela puhalicu vrućeg zraka i - spalila ga do temelja
TROJE U BOLNICI / Detalji horora s četvero poginulih: Zna se koga je prevozio kombi smrti. Zabili se u valjak...
SUSJEDI ZAVIJENI U CRNO / Četvero mrtvih u teškoj nesreći! Prizori su strašni, vatrogasci izvlače ozlijeđene
JUTARNJI KAOS / Tramvaj iskočio iz tračnica i 'doslovno se raspao'. Ozlijeđeno 13 ljudi, među njima i vozač
POJAVILA SE SNIMKA / Zabio se u bus pun nogometaša pa u Hitnu: Igrači Uskoka ga izvukli iz gorućeg vozila
ČETVERO NA LETU / Avion se srušio u polju, jedna osoba poginula! Stižu strašni prizori uništene letjelice
ZATRPALO IH KAMENJE / Šestero poginulih u vožnji strave: Aktiviralo se klizište, ljudi ostali zarobljeni u autobusu
ZAVRŠILI NA KROVU / Vatrogasac o spašavanju mladih iz auta užasa kod Ludbrega: 'Jedna je sama izašla, troje smo izvlačili...'
TRAGEDIJA KOD SENJA / Miču olupinu Air Tractora u kojem je poginuo Hasan (45), dijelovi su posvuda. Stigli i turski istražitelji
OKRENULI SE ZBOG MAGLE / Kraj Senja se srušio i planuo Airtractor! Pronašli tijelo pilota: 'Trebali su doći jučer, ali...'
NOVA SNIMKA / Helikopter se pretvorio u vatrenu kuglu, ljudi živi izgorjeli: Otkriveno tko je bio unutra
ČETVERO MRTVIH / Stravični prizori nakon pada helikoptera na kuću: 'Mislili smo da će raznijeti sve oko sebe'
'VOZILI SU 160 KM/H' / Svjedokinja tragedije u Ozlju opisala potresne trenutke: 'On veli dajte pomozite...'
STUDIRALI SKUPA / Tragedija u srcu Londona: Bliski prijatelj princa Williama stradao u šokantnim okolnostima
VELIKA TRAGEDIJA / Strašna nesreća u Ozlju! Mladić umro, ima ozlijeđenih: Autom su sletjeli u dvorište
UŽAS KOD SLATINE / S 3,17 promila preživio nemoguće: Udario prometni znak, sletio u kanal, zabio se u most i završio na krovu
OPASNA BUKTINJA / Vlak pun alkohola iskočio iz tračnica: Od eksplozije se tresli prozori, crni dim šiklja u nebo. 'Ne prilazite!'
IZBJEGAVAJTE VAŽNE ODLUKE / Ovo su najopasniji datumi u studenom: Donose kaos i nesreću, a evo kako se nositi s njima
ČUVAJTE IH SE / U Hrvatskoj crne mačke donose nesreću, a u ostatku Balkana kriju još strašnija praznovjerja
NA IZLAZU IZ GRADA / Teška prometna nesreća u Splitu: Autom naletio na pješaka (18) i teško ga ozlijedio
NESVAKIDAŠNJA NESREĆA / Avionom se zabio u ženu dok je šetala psa na igralištu, sirota ga nije mogla čuti jer je gluha
OGLASIO SE STRUČNJAK / Detalji stravične nesreće u Beogradu, svjedok: 'Iz auta nije dopirao nijedan glas'
OTKRIVAJU VJEROVANJA / Sova vam je sletjela na krov? Mnogi vjeruju da donosi smrt, ali istina je puno složenija
ČUJU SE KRICI PROMATRAČA / Snimljen jezivi trenutak pada aviona: Okrenuo se u zraku, zabio u tlo pa eksplodirao
KATASTROFALNA NESREĆA / Najmanje 63 mrtve osobe: Autobusi se sudarili frontalno, a onda je nastao kaos
TRAGEDIJA KOD SUSJEDA / Srpski padobranac (21) poginuo tijekom vježbe: Vojna policija istražuje nesreću
'NASTALA JE TIŠINA' / Procurili novi detalji tragične smrti poznatog pjevača: 'Avion se počeo prevrtati'