Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Prijevara
OPREZ
/
Policija upozorava građane da ne nasjedaju na novu prevaru koja kruži
OPREZ
/
Policija upozorava građane da ne nasjedaju na novu prevaru koja kruži
NA METI VOZAČI
/
Njemačkom se širi podmukla prevara, mogla bi stići i do nas: 'Nemojte ovo raditi!'
NA METI VOZAČI
/
Njemačkom se širi podmukla prevara, mogla bi stići i do nas: 'Nemojte ovo raditi!'
OPUSTOŠIO IH ZA GADNE PARE
/
Nadmašio legendarnog princa: Nigerijski prevarant prodao brazilskoj banci nepostojeći aerodrom!
OPUSTOŠIO IH ZA GADNE PARE
/
Nadmašio legendarnog princa: Nigerijski prevarant prodao brazilskoj banci nepostojeći aerodrom!
'KLIKNI, VRATI SVOJ NOVAC'
/
Zagrepčanka skoro nasjela na zlokobnu prijevaru: 'Pisalo je MUP, uhićenja i Interpol!
'KLIKNI, VRATI SVOJ NOVAC'
/
Zagrepčanka skoro nasjela na zlokobnu prijevaru: 'Pisalo je MUP, uhićenja i Interpol!
POZIV KOJI GA JE KOŠTAO
/
Mladić iz Međimurja ostao bez više tisuća eura. Napravio je kobnu grešku
POZIV KOJI GA JE KOŠTAO
/
Mladić iz Međimurja ostao bez više tisuća eura. Napravio je kobnu grešku
OPREZ!
/
Prevaranti smislili novu taktiku: Žena iz Dalmacije ostala bez 5.000 eura
OPREZ!
/
Prevaranti smislili novu taktiku: Žena iz Dalmacije ostala bez 5.000 eura
SNAŠLI SU SE
/
Liječnički dvojac neviđeno prao lovu! Muljali na satima, radili privatno: Uzeli 80.000 eura
SNAŠLI SU SE
/
Liječnički dvojac neviđeno prao lovu! Muljali na satima, radili privatno: Uzeli 80.000 eura
LAŽNE SMS PORUKE
/
Policija savjetuje što napraviti ako primite ovu poruku: 'Bok, mama ovo je moj...'
LAŽNE SMS PORUKE
/
Policija savjetuje što napraviti ako primite ovu poruku: 'Bok, mama ovo je moj...'
UHITILI IH U MAKARSKOJ
/
Prevaranti iz Srbije obećali da će riješiti njezine ljubavne probleme. Olakšali je za 80.000 eura
UHITILI IH U MAKARSKOJ
/
Prevaranti iz Srbije obećali da će riješiti njezine ljubavne probleme. Olakšali je za 80.000 eura
OKORJELI KRIMINALAC
/
Prevario 46 ljudi pa čak i dvogodišnje dijete! Policija ga tereti za 273 kaznena djela
OKORJELI KRIMINALAC
/
Prevario 46 ljudi pa čak i dvogodišnje dijete! Policija ga tereti za 273 kaznena djela
PROŠIRUJU ISTRAGU
/
Lažirala papire da dobije novac od EU-a: EFPRR zbog prevare izgubio gotovo 60 tisuća eura
PROŠIRUJU ISTRAGU
/
Lažirala papire da dobije novac od EU-a: EFPRR zbog prevare izgubio gotovo 60 tisuća eura
NASJELA NA PREVARU
/
Predstavio se kao Bruce Springsteen i kazao joj da skuplja novac za novu gitaru, povjerovala mu je
NASJELA NA PREVARU
/
Predstavio se kao Bruce Springsteen i kazao joj da skuplja novac za novu gitaru, povjerovala mu je
OPASNOST OD PONAVLJANJA DJELA
/
Određen pritvor bankaricama iz Čakovca koje su se obogatile varajući klijente
OPASNOST OD PONAVLJANJA DJELA
/
Određen pritvor bankaricama iz Čakovca koje su se obogatile varajući klijente
'RIJEČ JE O KLEVETI'
/
Odvjetnik bankarice iz Čakovca: 'Banka nije oštećena ni za lipu. Klijenti nisu pretrpjeli štetu'
'RIJEČ JE O KLEVETI'
/
Odvjetnik bankarice iz Čakovca: 'Banka nije oštećena ni za lipu. Klijenti nisu pretrpjeli štetu'
POTKRADALE UMIROVLJENIKE
/
Bankarice koje su varanjem zaradile gotovo 2 milijuna eura ostaju u pritvoru
POTKRADALE UMIROVLJENIKE
/
Bankarice koje su varanjem zaradile gotovo 2 milijuna eura ostaju u pritvoru
UTAJA POREZA
/
Uhićena ravnateljica bolnice, počasni konzul Moldavije i sin bivšeg gradonačelnika Petrinje
UTAJA POREZA
/
Uhićena ravnateljica bolnice, počasni konzul Moldavije i sin bivšeg gradonačelnika Petrinje
HRVATI NA METI
/
Reći će vam da su policajci pa i ministri, a onda kreću u akciju: 'Lucidni su, koriste i imaginarne stvari'
HRVATI NA METI
/
Reći će vam da su policajci pa i ministri, a onda kreću u akciju: 'Lucidni su, koriste i imaginarne stvari'
ODERALA GA PO DŽEPU
/
Dao je prostitutki pet mjesečnih plaća, na kraju nije dobio ni pusu
ODERALA GA PO DŽEPU
/
Dao je prostitutki pet mjesečnih plaća, na kraju nije dobio ni pusu
SKINULA APLIKACIJU
/
Lažni trgovac kriptovalutama prevario ženu (64). 'Skratio' je za više desetaka tisuća eura
SKINULA APLIKACIJU
/
Lažni trgovac kriptovalutama prevario ženu (64). 'Skratio' je za više desetaka tisuća eura
PRIPAZITE!
/
Porezna uprava poslala važnu obavijest građanima! Širi se prevara oko povrata poreza
PRIPAZITE!
/
Porezna uprava poslala važnu obavijest građanima! Širi se prevara oko povrata poreza
EPPO U AKCIJI
/
Uhićen trojac zbog subvencijske prijevare: Lažirali dokumentaciju da bi dobili sredstva iz Fondova
EPPO U AKCIJI
/
Uhićen trojac zbog subvencijske prijevare: Lažirali dokumentaciju da bi dobili sredstva iz Fondova
PREVARANTNI U AKCIJI
/
Alarm iz Porezne: 'Ne nasjedajte na ovo, to je pokušaj iznude!'
PREVARANTNI U AKCIJI
/
Alarm iz Porezne: 'Ne nasjedajte na ovo, to je pokušaj iznude!'
NIJE ZNAO DA JE MUŠKARCU SRCE DAO
/
Ubio je svoju curu zbog djevojke s Facebooka pa shvatio da je profil bio lažan!
NIJE ZNAO DA JE MUŠKARCU SRCE DAO
/
Ubio je svoju curu zbog djevojke s Facebooka pa shvatio da je profil bio lažan!
RAJ ZA KRIPTO PRIJEVARE
/
Pazite na što klikate! Iza oglasa kriju se opasni virusi koji vam mogu ukrasti podatke
RAJ ZA KRIPTO PRIJEVARE
/
Pazite na što klikate! Iza oglasa kriju se opasni virusi koji vam mogu ukrasti podatke
TO NE ŠALJU ZAPOSLENICI
/
Hanfa poslala upozorenje: 'Ne nasjedajte na lažne poruke i ne uplaćujte novac'
TO NE ŠALJU ZAPOSLENICI
/
Hanfa poslala upozorenje: 'Ne nasjedajte na lažne poruke i ne uplaćujte novac'
'MAZNULA' TUĐE
/
Hrvatica prevarila naivnog Rusa, prisvojila njegov stan
'MAZNULA' TUĐE
/
Hrvatica prevarila naivnog Rusa, prisvojila njegov stan
što sve neće smisliti
/
Policija na nogama zbog nove prijevare: Pazite ako vam na vrata stigne buket cvijeća...
što sve neće smisliti
/
Policija na nogama zbog nove prijevare: Pazite ako vam na vrata stigne buket cvijeća...
Događaju se svakodnevno
/
Znate li što su romantične prijevare? Ovo su znakovi...
Događaju se svakodnevno
/
Znate li što su romantične prijevare? Ovo su znakovi...
ljubav je slijepa
/
Hrvatica se zaljubila putem društvene mreže. Obećavao joj zajednički život, a onda ju je opelješio
ljubav je slijepa
/
Hrvatica se zaljubila putem društvene mreže. Obećavao joj zajednički život, a onda ju je opelješio
'GDJE MI JE BIO MOZAK?'
/
Zagrepčanka upala u klopku prevaranata, pa ostala bez novca: 'Rekla sam si - glupa si ko tenk'
'GDJE MI JE BIO MOZAK?'
/
Zagrepčanka upala u klopku prevaranata, pa ostala bez novca: 'Rekla sam si - glupa si ko tenk'
ZADOBIO POVJERENJE, A ONDA...
/
Hrvatica mislila da se dopisuje sa slavnim glumcem pa postala žrtva okrutnog kriminalca: 'Sve mi je postalo jasno kad mi se javio 'FBI''
ZADOBIO POVJERENJE, A ONDA...
/
Hrvatica mislila da se dopisuje sa slavnim glumcem pa postala žrtva okrutnog kriminalca: 'Sve mi je postalo jasno kad mi se javio 'FBI''
PRIJEVARA NA DUBROVAČKOM PODRUČJU
/
Mladiću davali skupocjene mobitele, a on ih dalje preprodavao: 'Obećao je da će ih platiti'
PRIJEVARA NA DUBROVAČKOM PODRUČJU
/
Mladiću davali skupocjene mobitele, a on ih dalje preprodavao: 'Obećao je da će ih platiti'
ŠARAM-VARAM
/
Opa, opet je netko obilazio tuđe muževe po naselju: Prevarena žena ukrasila suparnici BMW sprejem
ŠARAM-VARAM
/
Opa, opet je netko obilazio tuđe muževe po naselju: Prevarena žena ukrasila suparnici BMW sprejem
POZNATO KAKO SU OPERIRALI
/
Proširena istraga protiv šestorice: Njih 26 na prijevaru kupovalo nekretnine na Pagu
POZNATO KAKO SU OPERIRALI
/
Proširena istraga protiv šestorice: Njih 26 na prijevaru kupovalo nekretnine na Pagu
BIT ĆE VESELO
/
Snimili su je kako besramno laže svog dečka, cijeli internet sada navija da ovaj video čim prije dođe do njega
BIT ĆE VESELO
/
Snimili su je kako besramno laže svog dečka, cijeli internet sada navija da ovaj video čim prije dođe do njega
IVKA NAIVKA
/
Poslala mu je više od 230 tisuća kuna jer ju je uspio uvjeriti da obitava u svemiru i nema za povratnu kartu!
IVKA NAIVKA
/
Poslala mu je više od 230 tisuća kuna jer ju je uspio uvjeriti da obitava u svemiru i nema za povratnu kartu!
NA LICU JE SVE PISALO
/
Ulovila je muža s ljubavnicom na večeri, odradila ga je uz toliko hladnoće u glasu da se ledila krv u žilama
NA LICU JE SVE PISALO
/
Ulovila je muža s ljubavnicom na večeri, odradila ga je uz toliko hladnoće u glasu da se ledila krv u žilama
'AKO JOJ KAŽEM, BIT ĆE LJUTA'
/
Muškarac u šoku: 'Moja partnerica je trudna, a ja sam imao vazektomiju prije nego što smo se upoznali'
'AKO JOJ KAŽEM, BIT ĆE LJUTA'
/
Muškarac u šoku: 'Moja partnerica je trudna, a ja sam imao vazektomiju prije nego što smo se upoznali'
GRAĐANI, OPREZ!
/
Dvojica Slavonaca nasjela na priču i preko WhatsAppa ostala bez 500.000 kuna: Evo kako prepoznati da vas netko pokušava prevariti
GRAĐANI, OPREZ!
/
Dvojica Slavonaca nasjela na priču i preko WhatsAppa ostala bez 500.000 kuna: Evo kako prepoznati da vas netko pokušava prevariti
ČEZNU DA VAS ZEZNU
/
Zagorca izmuzli na društvenim mrežama, gotovo punih godinu dana vjerovao je u pustu priču i slao novac
ČEZNU DA VAS ZEZNU
/
Zagorca izmuzli na društvenim mrežama, gotovo punih godinu dana vjerovao je u pustu priču i slao novac
KAKAV KAOS
/
Mladoženja usred vjenčanja pustio snimku voljene kako ga vara, priča kaže da je davala suprugu vlastite i trudne sestre!
KAKAV KAOS
/
Mladoženja usred vjenčanja pustio snimku voljene kako ga vara, priča kaže da je davala suprugu vlastite i trudne sestre!
MUKE LIJEPE INFLUENCERICE
/
I bi incident: Dočepala se mobitela dragog i stala provjeravati poruke, cijeli kafić svjedočio drami
MUKE LIJEPE INFLUENCERICE
/
I bi incident: Dočepala se mobitela dragog i stala provjeravati poruke, cijeli kafić svjedočio drami
CARICE VRATI PARICE
/
Sud naredio ljubavnici da vrati sve što je 'investirano' u nju, prevarenoj supruzi mora isplatiti čak četiri milijuna kuna!
CARICE VRATI PARICE
/
Sud naredio ljubavnici da vrati sve što je 'investirano' u nju, prevarenoj supruzi mora isplatiti čak četiri milijuna kuna!
I BI SKANDAL
/
Ovakvu prepisku na Facebooku još niste vidjeli: Ponosno je objavio da se ženi, a zatim se u komentarima javila supruga!
I BI SKANDAL
/
Ovakvu prepisku na Facebooku još niste vidjeli: Ponosno je objavio da se ženi, a zatim se u komentarima javila supruga!
PA CRNI ALANE...
/
Pronađen muškarac koji se četiri tjedna nije javljao ženi: Ukazao se usred prijenosa utakmice u društvu ljubavnice!
PA CRNI ALANE...
/
Pronađen muškarac koji se četiri tjedna nije javljao ženi: Ukazao se usred prijenosa utakmice u društvu ljubavnice!
ZADAVLJEN I ZAPALJEN
/
Eliot Charlet (24) pronađen je u šumi kraj Gornjeg Jelenja: Šesteročlana banda smaknula ga je zbog prijevare s osiguranjem
ZADAVLJEN I ZAPALJEN
/
Eliot Charlet (24) pronađen je u šumi kraj Gornjeg Jelenja: Šesteročlana banda smaknula ga je zbog prijevare s osiguranjem
ZVUČI VAM PREDOBRO? ONDA NIJE ISTINA
/
Policija poziva građane na oprez kod trgovanja kriptovalutama: Dvojica se gadno opekla
ZVUČI VAM PREDOBRO? ONDA NIJE ISTINA
/
Policija poziva građane na oprez kod trgovanja kriptovalutama: Dvojica se gadno opekla
KAO DA JE PUŠTEN S LANCA
/
Pique je danima tulumario i slao poruke starleti, a onda se dogodila scena koju Shakira nije mogla zanemariti
KAO DA JE PUŠTEN S LANCA
/
Pique je danima tulumario i slao poruke starleti, a onda se dogodila scena koju Shakira nije mogla zanemariti
E, SAD GULI...
/
Svojom putenošću obrlatila šestoricu naivnih sirotana, sa svima planirala vjenčanje, a onda je uslijedio hladan tuš
E, SAD GULI...
/
Svojom putenošću obrlatila šestoricu naivnih sirotana, sa svima planirala vjenčanje, a onda je uslijedio hladan tuš
DAREŽLJIVE LI ŽENE
/
U svakom slučaju mu je udijelila nešto: Otišla je pomoći beskućniku, suprug ju je zatekao kako ga seksa!
DAREŽLJIVE LI ŽENE
/
U svakom slučaju mu je udijelila nešto: Otišla je pomoći beskućniku, suprug ju je zatekao kako ga seksa!
Prijevara | Stranica
1
Prijevara | Stranica
2