VATRENA STIHIJA / Vatrogasci objavili dramatičnu snimku goruće jahte kraj Čiova: Pogledajte s čime su se borili
DRAMA NA OTOKU KRAJ TROGIRA / Dijete s teškom alergijskom reakcijom trebalo je hitan prijevoz na kopno: 'Da nije bilo njih...'
DIGNUTI KANADERI / Požar iz BiH ušao u Hrvatsku! 'Radi se o dosta velikoj fronti na teško pristupačnom terenu'
GORI U DALMACIJI / Požar na Paklinskim otocima, kod Čiova planuo brod: Velik broj vatrogasaca na terenu
PREVEZENI U BOLNICU / Teška nesreća u Brelima: Ozlijeđene dvije osobe, vatrogasci jednu izvlačili iz vozila
TKO TO TAMO PANIČI? / Boban ne priznaje grešku, Puljak traži ostavku. Cvrtila: 'Protokol za SRUUK nije potpuno jasan'
VIŠE POŽARIŠTA / Tuga u BiH: Muškarac poginuo gaseći požar, vatra se opasno približila granici s Hrvatskom
HRVATSKI HEROJI / Put prema Münchenu pretvorio se u intervenciju: Troje djece izvukli su iz prevrnutog auta
IDE SANACIJA POŽARIŠTA / Požar kod Primoštena pod kontrolom, gasili ga i kanaderi, poslan SMS upozorenja
ISTRAGA U TIJEKU / Dok u bolnicama leže ranjeni od požara, na hrvatskom otoku lete lampioni! Policija otkrila počinitelje
STRAHUJE SE OD NOVIH ŽRTAVA / Buktinja progutala hotel i ubila najmanje devet ljudi: Vatrogasci se jedva probijali do preživjelih
SNIMLJENI TRENUCI PAKLA / Amerikanci objavili video i naklonili se našim junacima: 'Suluda snimka vatrogasaca heroja!'
ZADOBILI OPEKLINE / Četvero stradalih kod Omiša čeka operacije: Stigle vijesti i o ozlijeđenoj maloljetnici
NAPOKON MIRNIJE / Gorjelo na granici sa Srbijom, kod Makarske ispaljivali rakete: Doznajemo kakvo je stanje jutros
NEVJEROJATNI PODACI! / Samo danas bilo je 50-ak požara: Od početka godine 4200 požara raslinja, ovo su rekordi!
JURE, DRŽI SE! / Eksplozija Juri probila bubnjić, a sada se javio Duji: 'Šaljem pozdrave splitskoj brigadi!'
RAZMJERI KATASTROFE KOD OMIŠA / Vatra zahvatila 58 kuća i objekata. Ozlijeđenom vatrogascu puknuo bubnjić: 'Jure se oporavlja'
'TO VAM JE APOKALIPSA' / Ivica se dan nakon požara vratio na zgarište. Izgubio je sve: 'Cijelim putem sam plakao'
CIJELA HRVATSKA UZ OMIŠ / Požar im je uzeo sve, a onda se dogodilo nešto predivno: 'Dolazili su ljudi sa svih strana'
'ALI TEŠKO JE TO GLEDAT' / Kakvo je stanje na požarištu kod Omiša? 'Hvala Bogu uspjeli smo, obranili smo što se moglo'
SUSTAV OSTAO NIJEM / SRUUK nije aktiviran dok je gorjelo omiško područje: Evo zašto poruka nije poslana
'GOSPODO, NAKLON DO PODA' / Trenutak nježnosti usred vatrene stihije: Vatrogasac izvadio bočicu i dao vode žednoj kornjači
'BILO JE PUNO EKSPLOZIJA' / Pogledajte kako je šef splitskih vatrogasca izašao pred novinare: 'Popucale su mi kapilare'
OGROMNA ŠTETA / Samo ovo je ostalo od crkve, prizori s Pelješca su potresni: 'Vidjeli smo veliki oblak'
NEMA ODMORA / Pred vatrogascima je duga noć. Zapovjednik: 'Prognoza nije dobra, vjetar bi mogao aktivirati požar'
'ZVALI SMO POLICIJU' / Vatrogasci pronašli eksplozivnu napravu na Pelješcu! 'Sve se zapalilo oko nje'
'PLAČE MI SE' / Branitelju Marinu kuća je izgorjela do temelja: 'Uzeo sam psa i kćer, ne znam što da radim'
GOLEMA KATASTROFA / U dva sata stradao je skoro cijeli dio omiškog područja: Ovako se širila vatrena linija
STRAVA / Potresni prizori u Omišu, ovdje je pronađeno tijelo: Vatra ih je zatekla dok su bile u autu?
OBILAZAK POGOĐENOG PODRUČJA / Milanović stigao u Omiš: 'Ovo je neviđeno! Ljudi su uhvaćeni na prepad'
'NI U FILMU NISAM OVO VIDJELA' / Više od tisuću ljudi bježalo pred požarom, Anka: 'Probudili su me i rekli da uzmem što mogu'
GORIO CIJELI HRBAT DINARE / Reporterka Nikolina Radić opisala dramatičnu noć u Omišu: 'Ništa nas nije moglo pripremiti'
ALARMANTNO STANJE / Ovako Omiš izgleda jutros: Sve je spaljeno, pogledajte izgorjele automobile i ogromnu štetu
PAKAO NA ZEMLJI / Satelit snimio razmjere požara kod Omiša: U samo tri sata zabilježeno čak 200 žarišta
'NAJTEŽI POŽAR U POVIJESTI' / Noć straha kod Omiša: Hitna zbrinula 19 osoba, u pripravnosti brod Hrvatske ratne mornarice
APOKALIPTIČNI PRIZORI / Ovo su prizori iz vatrene noći: Omiš u dimu i plamenu, vatra se nezaustavljivo širi
U BLIZINI POŽARA / Pojavila se nemoguća snimka - auto u plamenu vozi cestom: 'Izlazi iz auta, *ebo te!'
PODIGLI KANADERE / Nakon 13 sati borbe, vatrogasci ugasili požar na Braču, al ide noć i svi se boje bure
SVAKA ČAST / Imate li osjećaj da je ove godine manje požara? Nije. Tucaković otkrio što se krije iza toga