Sport
Hot
Magazin
Webcafe
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
SP u rukometu 2025
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Potres
PODRHTAVANJE TLA
/
Potres uznemirio Zagrepčane: 'Čula se jeziva tutnjava'
PODRHTAVANJE TLA
/
Potres uznemirio Zagrepčane: 'Čula se jeziva tutnjava'
NEOBIČNI NOVACI
/
Znanstvenici 'uposlili' koze i pse: Tvrde da mogu predvidjeti potrese i vuklanske erupcije
NEOBIČNI NOVACI
/
Znanstvenici 'uposlili' koze i pse: Tvrde da mogu predvidjeti potrese i vuklanske erupcije
EPICENTAR KOD PETRINJE
/
Dva potresa u kratkom razmaku zatresla Sisak i okolicu: 'Fino mi je zdrmalo kuću'
EPICENTAR KOD PETRINJE
/
Dva potresa u kratkom razmaku zatresla Sisak i okolicu: 'Fino mi je zdrmalo kuću'
VULKAN SHIVELUCH
/
Rusiju pogodio potres pa počeo eruptirati vulkan: 'Stup pepela diže se 8 kilometara'
VULKAN SHIVELUCH
/
Rusiju pogodio potres pa počeo eruptirati vulkan: 'Stup pepela diže se 8 kilometara'
UŽAS
/
Prva snimka potresa kod Koprivnice: Pogledajte kako je drmalo
UŽAS
/
Prva snimka potresa kod Koprivnice: Pogledajte kako je drmalo
STRUČNJACI U STANJU PRIPRAVNOSTI
/
Japan izdao jezivo upozorenje: Prijeti im 'megapotres'?
STRUČNJACI U STANJU PRIPRAVNOSTI
/
Japan izdao jezivo upozorenje: Prijeti im 'megapotres'?
MAGNITUDA 3.0 PREMA RICHTERU
/
Potres na Pelješcu: Oglasili se hrvatski seizmografi
MAGNITUDA 3.0 PREMA RICHTERU
/
Potres na Pelješcu: Oglasili se hrvatski seizmografi
OPET TRESE
/
Potres pogodio Pokupsko. Čuo se strašan zvuk: 'Grmjelo je ispod kuće'
OPET TRESE
/
Potres pogodio Pokupsko. Čuo se strašan zvuk: 'Grmjelo je ispod kuće'
'ŠOK OD DVIJE SEKUNDE'
/
Potres jačine 4 po Richteru 'kratko, ali jako' zatresao tlo kod Napulja
'ŠOK OD DVIJE SEKUNDE'
/
Potres jačine 4 po Richteru 'kratko, ali jako' zatresao tlo kod Napulja
PROVJERAVA SE MOGUĆA ŠTETA
/
Razoran potres magnitude 7,3 pogodio sjever Čilea
PROVJERAVA SE MOGUĆA ŠTETA
/
Razoran potres magnitude 7,3 pogodio sjever Čilea
ZATRESLO U 6.15 SATI
/
Potres probudio Zagrepčane: 'Dobro je zdrmalo. Uz ovu sparinu, zar još i potres'
ZATRESLO U 6.15 SATI
/
Potres probudio Zagrepčane: 'Dobro je zdrmalo. Uz ovu sparinu, zar još i potres'
STRAVA
/
Potres u Poljskoj zarobio rudare pod zemljom: U tijeku akcija spašavanja, 54 radnika ugrožena
STRAVA
/
Potres u Poljskoj zarobio rudare pod zemljom: U tijeku akcija spašavanja, 54 radnika ugrožena
ZA TO PODRUČJE UOBIČAJENO
/
Jak potres magnitude 6,7 pogodio Filipine
ZA TO PODRUČJE UOBIČAJENO
/
Jak potres magnitude 6,7 pogodio Filipine
1,3 PO RICHTERU
/
Opet ljulja! Novi potres kod Zagreba: 'Poput eksplozije, trajalo je par sekundi'
1,3 PO RICHTERU
/
Opet ljulja! Novi potres kod Zagreba: 'Poput eksplozije, trajalo je par sekundi'
STRAH OD NOVIH POTRESA
/
Seizmolog Kuk o potresu koji je jutros zatresao od Slunja do Plitvica: 'Mogući su i jači potresi na tom području'
STRAH OD NOVIH POTRESA
/
Seizmolog Kuk o potresu koji je jutros zatresao od Slunja do Plitvica: 'Mogući su i jači potresi na tom području'
3,8 po richteru
/
Prilično jak potres prodrmao Slunj: Zaredali se mnogi komentari: 'Panika'
3,8 po richteru
/
Prilično jak potres prodrmao Slunj: Zaredali se mnogi komentari: 'Panika'
MAGNITUDE 2,9
/
Potres pogodio Rijeku, nakon toga stigao još jedan: 'Veliki prasak i onda je zatreslo'
MAGNITUDE 2,9
/
Potres pogodio Rijeku, nakon toga stigao još jedan: 'Veliki prasak i onda je zatreslo'
2,7 PO RICHTERU
/
Potres zatresao Srbiju! 'Kao da je nešto protutnjalo...'
2,7 PO RICHTERU
/
Potres zatresao Srbiju! 'Kao da je nešto protutnjalo...'
VELIKA TRAGEDIJA
/
Prošle su četiri godine od zagrebačkog potresa
VELIKA TRAGEDIJA
/
Prošle su četiri godine od zagrebačkog potresa
RTG ČETVRTKA
/
Od nevjerice oko novih hrvatskih dresova, do Muskove treće sreće i lansiranja rakete u Svemiru
RTG ČETVRTKA
/
Od nevjerice oko novih hrvatskih dresova, do Muskove treće sreće i lansiranja rakete u Svemiru
ŠTO SE DOGAĐA?
/
Zagrepčani zatrpali porukama da su osjetili potres, iz EMSC-a objavili: 'Nemamo za to potvrdu'
ŠTO SE DOGAĐA?
/
Zagrepčani zatrpali porukama da su osjetili potres, iz EMSC-a objavili: 'Nemamo za to potvrdu'
NIZ POTRESA
/
Tresla se regija, kamena gromada pala u dvorište. Stručnjak o Dubrovniku: 'Pitanje je kad će stresti'
NIZ POTRESA
/
Tresla se regija, kamena gromada pala u dvorište. Stručnjak o Dubrovniku: 'Pitanje je kad će stresti'
ZDRMALO 5.6 PO RICHTERU
/
Potres utjerao strah u kosti Dubrovčanima: 'Onaj iz 1979. još mi je u nogama'
ZDRMALO 5.6 PO RICHTERU
/
Potres utjerao strah u kosti Dubrovčanima: 'Onaj iz 1979. još mi je u nogama'
'MISLIO SAM DA SE JA TRESEM'
/
Novi potres u Crnoj Gori: Zatreslo 3,2 po Richteru, osjetio se i u Hrvatskoj
'MISLIO SAM DA SE JA TRESEM'
/
Novi potres u Crnoj Gori: Zatreslo 3,2 po Richteru, osjetio se i u Hrvatskoj
VIDEO
/
Kamere snimile potres u Dubrovniku. Pojavile se i snimke iz Crne Gore
VIDEO
/
Kamere snimile potres u Dubrovniku. Pojavile se i snimke iz Crne Gore
'iznimno jak za osjećaj'
/
Profesor objasnio uzrok potresa u Crnoj Gori: 'Taj dodir izaziva vječnu mogućnost seizmičke aktivnosti'
'iznimno jak za osjećaj'
/
Profesor objasnio uzrok potresa u Crnoj Gori: 'Taj dodir izaziva vječnu mogućnost seizmičke aktivnosti'
'JAKA TUTNJAVA'
/
Seizmolog Krešimir Kuk otkrio gdje je trenutno najaktivnije područje
'JAKA TUTNJAVA'
/
Seizmolog Krešimir Kuk otkrio gdje je trenutno najaktivnije područje
'Grmljavina ispod kuće'
/
Pljušte reakcije na potres u Zagrebu. Neke je uplašio, a druge nasmijao: 'Osjetio se kao pad rejtinga HDZ-a'
'Grmljavina ispod kuće'
/
Pljušte reakcije na potres u Zagrebu. Neke je uplašio, a druge nasmijao: 'Osjetio se kao pad rejtinga HDZ-a'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio Zagrepčane, objavljena magnituda. Seizmolog Kuk: 'Bilo je slabijih potresića od jučer'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio Zagrepčane, objavljena magnituda. Seizmolog Kuk: 'Bilo je slabijih potresića od jučer'
ČUVAJTE SE!
/
Što napraviti u slučaju potresa? Stručnjaci preporučuju da se pridržavate ovih pravila
ČUVAJTE SE!
/
Što napraviti u slučaju potresa? Stručnjaci preporučuju da se pridržavate ovih pravila
U ZAGREBU OPET TRESLO
/
Noć koja je vratila stare traume. Tomislav iz Markuševca: 'Još uvijek je strah u kostima'
U ZAGREBU OPET TRESLO
/
Noć koja je vratila stare traume. Tomislav iz Markuševca: 'Još uvijek je strah u kostima'
OPET 'LJULJA'
/
Novi potres u Zagrebu! Građanima nije svejedno: 'Opet taj jezivi zvuk...'
OPET 'LJULJA'
/
Novi potres u Zagrebu! Građanima nije svejedno: 'Opet taj jezivi zvuk...'
'Ovo je katastrofa'
/
Terasa kultnog 'Verdija' šutke pala: 'Bit ćemo kao u Gazi, samo fali da nas granatiraju'
'Ovo je katastrofa'
/
Terasa kultnog 'Verdija' šutke pala: 'Bit ćemo kao u Gazi, samo fali da nas granatiraju'
'moramo se naviknuti'
/
Seizmolog otkrio je li niz potresa u Jadranu neuobičajen i što su pokazali podaci s Banovine
'moramo se naviknuti'
/
Seizmolog otkrio je li niz potresa u Jadranu neuobičajen i što su pokazali podaci s Banovine
još jedan
/
Novi potres na jugu Hrvatske: 'Ovaj je bio jači od prethodnog'. Oglasili se hrvatski seizmolozi
još jedan
/
Novi potres na jugu Hrvatske: 'Ovaj je bio jači od prethodnog'. Oglasili se hrvatski seizmolozi
4,2 po richteru
/
Jak potres pogodio BiH: 'Opasno je zatreslo. Izbacio me iz kreveta'
4,2 po richteru
/
Jak potres pogodio BiH: 'Opasno je zatreslo. Izbacio me iz kreveta'
MAGNITUDE 5,7 PREMA RICHTERU
/
Razoran potres pogodio Havaje: 'Osjetio sam snažno, intenzivno podrhtavanje'
MAGNITUDE 5,7 PREMA RICHTERU
/
Razoran potres pogodio Havaje: 'Osjetio sam snažno, intenzivno podrhtavanje'
GODINA OD KATASTROFE U TURSKOJ
/
FOTO/VIDEO Žrtva potresa: 'Sin, kći i supruga umirali su mi pred očima u ruševinama'
GODINA OD KATASTROFE U TURSKOJ
/
FOTO/VIDEO Žrtva potresa: 'Sin, kći i supruga umirali su mi pred očima u ruševinama'
podrhtavanje tla
/
Potres pogodio Austriju: 'Bio je kratak i snažan. Probudio me'
podrhtavanje tla
/
Potres pogodio Austriju: 'Bio je kratak i snažan. Probudio me'
JEDVA ČEKAJU
/
Obitelj Poljanec uskoro će useliti u obnovljenu kuću nakon razornog potresa: 'Bilo je jako teško. Želim sve zaboraviti'
JEDVA ČEKAJU
/
Obitelj Poljanec uskoro će useliti u obnovljenu kuću nakon razornog potresa: 'Bilo je jako teško. Želim sve zaboraviti'
ministrica otklonila tvrdnje
/
Obuljen Koržinek: 'Snimanje oštećenja na zgradama nakon potresa nije preplaćeno i nenadzirano'
ministrica otklonila tvrdnje
/
Obuljen Koržinek: 'Snimanje oštećenja na zgradama nakon potresa nije preplaćeno i nenadzirano'
magnituda 7,1 stupanj po Richteru
/
Razoran potres pogodio pogranično područje između Kine i Kirgistana
magnituda 7,1 stupanj po Richteru
/
Razoran potres pogodio pogranično područje između Kine i Kirgistana
Osjetio se i na širem području
/
Potres magnitute 7 na granici Kine i Kirgistana; Ljudi pobjegli na hladnoću u pidžamama: 'Sve se treslo'
Osjetio se i na širem području
/
Potres magnitute 7 na granici Kine i Kirgistana; Ljudi pobjegli na hladnoću u pidžamama: 'Sve se treslo'
ne zna se magnituda
/
Potres pogodio BiH: 'Dobro treslo…..! Mislio sam odvalio se balkon na drugom katu!'
ne zna se magnituda
/
Potres pogodio BiH: 'Dobro treslo…..! Mislio sam odvalio se balkon na drugom katu!'
nema ozlijeđenih
/
Snažan potres pogodio Pakistan i Afganistan: 'Čini mi se da je netko gurao zidove kuće. Svi smo istrčali van'
nema ozlijeđenih
/
Snažan potres pogodio Pakistan i Afganistan: 'Čini mi se da je netko gurao zidove kuće. Svi smo istrčali van'
moguć tsunami
/
Snažan potres u blizini obale Filipina: 'Sve se treslo oko pola minute. Strašno'
moguć tsunami
/
Snažan potres u blizini obale Filipina: 'Sve se treslo oko pola minute. Strašno'
ČUDESNO SPAŠAVANJE
/
Starica (90) provela pet dana zarobljena pod ruševinama nakon snažnog potresa: 'Držite se, bit ćete dobro!'
ČUDESNO SPAŠAVANJE
/
Starica (90) provela pet dana zarobljena pod ruševinama nakon snažnog potresa: 'Držite se, bit ćete dobro!'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio ljude kod Varaždina, a osjetio se i u Zagrebu: 'Sve nas je probudilo, dosta se osjetilo'
'TUTNJAVA'
/
Potres uznemirio ljude kod Varaždina, a osjetio se i u Zagrebu: 'Sve nas je probudilo, dosta se osjetilo'
'UŽAS, BILO JE UZNEMIRUJUĆE'
/
Potres kod Siska dobro prodrmao kuće i preplašio ljude: 'Tutnjava i trešnja, uznemirujuće...'
'UŽAS, BILO JE UZNEMIRUJUĆE'
/
Potres kod Siska dobro prodrmao kuće i preplašio ljude: 'Tutnjava i trešnja, uznemirujuće...'
traje akcija spašavanja
/
Broj žrtava strašnog potresa u Japanu raste, popeo se na 62: Ljudi zatrpani pod ruševinama u nemilosti niskih temperatura i obilne kiše
traje akcija spašavanja
/
Broj žrtava strašnog potresa u Japanu raste, popeo se na 62: Ljudi zatrpani pod ruševinama u nemilosti niskih temperatura i obilne kiše
Potres | Stranica
1
Potres | Stranica
2
Potres | Stranica
3
Potres | Stranica
4
Potres | Stranica
5
Potres | Stranica
6