EKSTREMNA OSJETLJIVOST / Dvije sestrice zbog rijetke bolesti ne smiju na sunce: 'Posljedice su zastrašujuće'
POBJEDA ŽIVOTA / Švicarski skijaš se vratio na stazu nakon borbe s rakom: 'Počeo sam više cijeniti izlazak sunca'
TRAGIČNA SUDBINA / Unuka bivšeg predsjednika boluje od teške bolesti: Ostala joj samo godina dana života
'POGODILO ME KAO KAMION' / Sportskoj voditeljici nedugo nakon poroda dijagnosticiran rak! 'Pripremila sam se na najgore'
ZAMISLITE ŠOK / Učinilo joj se da je u naručenom jelu našla komad ljudskog stopala i odmah dozvala policiju
SKUPLJALE SE DONACIJE / Influencerica priznala da je lažirala dijagnozu raka: U objavi prolila suze, platila i kaznu
OD OČAJA DO POBJEDE / Marina iz Splita pobijedila rak dojke i postala majka: 'Dijagnoza je užasna, ali nije kraj'
PREPOZNAJTE SIMPTOME / Ovo je najčešći oblik raka kod muškaraca: Otkriven u ranoj fazi uspješno se liječi
SKRIVENE OPASNOSTI / Talože se u nama: Kemikalije iz nakita i plastike mogu uzrokovati rak i oštećenja mozga
IVANA KALOGJERA OTVORENO / Unatoč teškoj dijagnozi pronašla je snagu za pomoć drugima: 'Od bolova ne mogu spavati'
JEDVA OSTALA ŽIVA / Liječnici joj 13 puta pogriješili dijagnozu: 'Rekli su da sam premlada za bolest'
svaka čast Mikkel / Rukometna ikona drastično promijenila izgled i poslala srcedrapajuću poruku: 'Ovo je moj način'
OSNAŽIVANJE ŽENA / Tema o kojoj se rijetko priča: Cilj je razbiti tabue o intimnosti nakon teške dijagnoze
NOVO ISTRAŽIVANJE / Znanstvenici objavili: Cjepivo protiv raka spriječilo razvoj do 88 posto agresivnih tumora
NISI SAMA - IDEŠ S NAMA! / Humanitarna akcija za žene oboljele od raka: Omogućite im besplatan prijevoz na terapije
'ŠUTIRAO ME U GLAVU' / Potresno svjedočanstvo rođene Osječanke: 'Otac me već sa šest godina zlostavljao'
OBJAVILI ZNANSTVENICI / Nada za oboljele: Kombinacija lijekova usporava rast jednog od najagresivnijih oblika raka
ŽENA JUNAKINJA / Bivša supruga nogometne ikone bori se s teškom bolešću: 'Život mi se u potpunosti promijenio'
BITKA S DIJAGNOZOM I STIGMOM / Prebolio je rak dojke: 'Pogodio me komentar liječnika, to je bolest s rodnom predrasudom'
'PROĐITE MANJE TRNOVIT PUT' / Liječnica Sonja je oboljela od raka i ima važnu poruku za Hrvate: 'Time spašavate život'
'BILO JE GROZNO' / Pobijedio je rak i život mu se promijenio na bolje: Glumac progovorio o svojoj borbi
BIZARNO STVORENJE / Svašta ljudi drže kao kuće ljubimce, ali ovakvo nešto još niste vidjeli: I još spava s njim u krevetu
TUŽNA VIJEST / Influencerica umrla nakon 11 godina borbe s ozbiljnom bolešću: Imala je samo 14 godina
RODILA ZDRAVOG DJEČAKA / Preživjela rak, rekli joj da je neplodna, a onda - čudo! U 47. godini saznala da je trudna
BOLJE SPRIJEČITI / Ova svakodnevna greška povećava rizik od najsmrtonosnijeg raka: 'Otkriva rizične skupine'
NEIZRECIVA TRAGEDIJA / Sedmogodišnji dječak umro od raka: Požalio se na bolove u trbuhu, ali nije bilo pomoći
ZASTRAŠUJUĆA DIJAGNOZA / I dobroćudni tumor na mozgu može biti fatalan. Liječnici: 'Ove su skupine pod većim rizikom'
JEDINSTVENI MODEL / Neobični rak prava je poslastica: Postao je simbol ekološke i tehnološke revolucije
TIHI UBOJICA / Medicinska sestra upozorila na šest ranih znakova teške bolesti: Dijagnoza obično stigne prekasno
TIJELO OPOMINJE / Neke žudnje za hranom mogu biti znak raka: Javljaju se nekoliko mjeseci prije dijagnoze
DIRLJIV OPROŠTAJ / Preminula TikTok zvijezda Natasha Allen (28) nakon borbe s agresivnim rakom: Borila se, ali...
VELIKI ISKORAK U KBC SPLIT / Ružica je o ovome mogla samo sanjati: 'U to vrijeme nije bilo ni lijekova, bila sam u šoku'
MAJKA IZ PAKLA / Ubila bolesnog supruga, metkom u čelo presudila sinu i kćeri. Isplivali videi koje je snimila prije brutalnog zločina
CRVENI ALARM / Dr. sc. Sonja Marinović upozorila Hrvate na smrtonosnu bolest: 'Pretilost može dovesti do raka'