GOSPODIN SAVRŠENI / Odbačenost, neočekivana kemija i iznenađenje za kraj: 'Mislim da se nitko neće nadati ovome što slijedi'
GOSPODIN SAVRŠENI / Koliko je poljubaca previše? 'Zamisli da se poljubi s tri, četiri cure - to mi je istrošen muškarac'
'GOSPODIN SAVRŠENI' / Novi spojevi uzdrmat će vilu! Jedan par sve će začiniti poljupcima: 'Ovo može otići jako daleko'
NOVA EPIZODA / Doza adrenalina i novi poljupci! Tko još uvijek sumnja, a tko se potpuno prepustio emocijama?
OTIŠLA U SUZAMA / Tko je Sofija koja je ispala iz 'Gospodina Savršenog'? Dolazi iz Beograda, a znamo koje je struke
GOSPODIN SAVRŠENI / Spoj koji će uništiti prijateljstvo? 'Karlu sam lijepo rekla: Ne želim te upoznati'
'GOSPODIN SAVRŠENI' / Anđela prozvala Petra, a njezina iskrenost ga zatekla: 'Ne volim biti neprimijećena'
GOSPODIN SAVRŠENI / Barbie party, prijateljstva na kušnji i velika priznanja: 'Razvio sam prema tebi osjećaje'
GOSPODIN SAVRŠENI / Dvije djevojke iskoristile zlatne ključeve, no jedna sumnja je li na pravom mjestu
Podjele u vili / Nove djevojke u 'Gospodinu Savršenom' osjećaju se odbačeno: 'Misle da sam samo prolazni lik'
GOSPODIN SAVRŠENI / Neočekivanih priznanja sve je više, a emocije izmiču kontroli: 'Bježim od toga, a ne mogu pobjeći'
ZA NET.HR / Iana nakon ispadanja o atmosferi u vili i curama: 'Za mene nije bilo iskrenog prijateljstva'
DRAMA / Veliko suparništvo, izdano prijateljstvo i ruže posebnog značenja: 'Sigurnija sam nego ikad!'
GOSPODIN SAVRŠENI / Kaja otkrila zašto je curama prešutjela poljubac s Karlom: 'Situacija je bila čudna'
PAO PRVI POLJUBAC / Tko je atraktivna Kaja koja se ljubila s Karlom? Javnost ne prestaje brujati o lijepoj sportašici
TEŠKE ODLUKE / Prva ceremonija bez timova: 'Ako odbijete prvu ružu, pitanje je hoćete li dobiti drugu'
TIMOVI SU UKINUTI / Antonelin izlazak s Petrom potaknuo trzavice: ‘Treba ti malo više da shvatiš moj sarkazam’
GOSPODIN SAVRŠENI / Ljubomora u vili sve je veća, a neke djevojke dodatno potpaljuju vatru: 'Totalno je nebitna'
LIJEPA HELENA / Tko je očaravajuća stjuardesa koja već ima povijest s Karlom u 'Gospodinu Savršenom'?
ZA NET.HR / Anastasia otkriva tajne ljubavi: Što je prvo privuče kod muškarca i kako zamišlja idealan spoj
GOSPODIN SAVRŠENI / Petra i Karla čeka odluka kojoj se nisu nadali: Moraju izbaciti djevojke iz suprotnog tima
GOSPODIN SAVRŠENI / Ružičasta ruža unosi pomutnju u vilu: 'Očito me nijedan ne želi, a ne mogu bez mene'
GOSPODIN SAVRŠENI / Ana nakon ispadanja iz showa: 'Tjedan dana nakon povratka kući upoznala sam ljubav svog života'
GOSPODIN SAVRŠENI / Opasna Slovenka: 'Nuša je jako dobar reality igrač pa joj se djevojke miču s puta'
ATRAKTIVNA IVONA / Nova kandidatkinja u 'Gospodinu Savršenom': Evo tko je brineta čiji je dolazak uzdrmao vilu
GOSPODIN SAVRŠENI / Promjena timova i nova vila! Djevojke više ne igraju po istim pravilima: 'Ne bih rekla očajnički, ali skretala je pažnju na sebe'
ZA NET.HR / Nakon šokantnog odlaska iz showa, Maria otkrila: 'Nisam očekivala takav komentar od Petra'
GOSPODIN SAVRŠENI / Prijateljice bi mogle postati suparnice, a jedan potez zapalit će atmosferu do usijanja
SAMO ZA NET.HR / Kaja slavi 27. rođendan, a Miloševa čestitka zapalila Instagram: Otkrila nam u kakvom su odnosu
FATALNA BEOGRAĐANKA / Tko je Iva koja je burno napustila 'Gospodina Savršenog'? Borila se s okrutnom bolešću
EMOCIJE, SUZE I SVAĐE / Borba za Karla i Petra postaje sve napetija: Ovih osam djevojaka već je ispalo iz showa
NEOČEKIVANA PORUKA / Kaja proslavila rođendan glamuroznom objavom: U komentarima se javio i bivši 'Gospodin Savršeni'
KAKVA LJEPOTICA / Izbačena prije ceremonije ruža: Tko je zgodna misica koja je napustila 'Gospodina Savršenog'?