POTPUNO SMRSKAN / Ovo je auto iz kojeg su izvukli tijelo bebe (1): Otac umro u bolnici, majka je kritično
TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU / Beba (1) i otac umrli u strašnoj nesreći, majka se bori za život: Udarili su u autobus
NEVJEROJATAN ZAHVAT / Hrvatski liječnici napravili čudo: Bebi usred porođaja izvadili tumor veličine glave
NOVI ČLAN OBITELJI / Cardi B dobila četvrto dijete: Rodila sina, a imena ostale djece su... Ma najbolje da pogledate sami
ČESTITAMO / Lijepe vijesti iz Los Angelesa: Supruga Ivice Zubca otkrila da je trudna, pogledajte fotografiju
UMRLA U BOLNICI / Beba od tri mjeseca pronađena s monstruoznim ozljedama: Za ubojstvo osuđeni majka i otac
IZNENAĐUJUĆI RAZLOG / Otac primijetio zabrinjavajuće ponašanje kod sina: 'U tom trenutku mi je pao mrak na oči'
KLJUČNA ULOGA / Psihologinja savjetuje kako pomoći djetetu nakon traume: 'Roditelji trebaju saslušati'
ŠOKIRANA MAJKA / Zadah i upale uha otkrili šokantan uzrok: Pogledajte što je liječnica u Splitu pronašla u nosu dječaka
DUBOKI TRAGOVI / Socijalna radnica: 'Ovako možemo prepoznati traume kod djece. Prirodno je ako ne žele razgovarati'
STRAVA U ZAGORJU / Helikopter prevezao dječaka (17) u bolnicu, ima ozljede prsnog koša! Imamo detalje
NA VLASTITU ODGOVORNOST / Stvarno!? Roditelji su radi ovoga zvali policiju u ZOO: 'Policija je došla privesti kozu'
'AKO NISI SA MNOM...' / Potresna ispovijest oca malene Eve: 'Majka ju odvela u Rusiju. Nakon toga stigla je još gora vijest...'
'JADAN DJEČAK' / Poznata glumica udarila dijete (6) nasred ulice: Isplivao videozapis, obožavatelji zgroženi
BEZ WC-A / Roditelji prisiljavali djevojčicu da nakon škole bude u podrumu: Policija dobila anonimnu dojavu
LJUDI SE BOJE IZAĆI IZ KUĆA / Čopor lutalica ubio dijete (3): 'Krenuo je baki, a onda ga je zgrabilo 20-30 pasa'
'IGNORIRA ME' / Zbog ideje da dijete prespava kod bake i djeda izazvala raspravu na internetu: 'Znam da nisam luda'
OTAC DOBIO KAZNU / Susjeda prijavila djecu policiji: Smetalo joj je što vježbaju za humanitarni koncert
KOJI ĆE BITI SPOL? / Znanstvenici pobijaju kriva uvjerenja: Istraživanje pokazalo da brojni mitovi o trudnoći i dalje žive
ZAGORSKO SLAVLJE / Došli kući s djetetom, a dočekalo ih je ovo: Znate li za stari običaj koji ne umire?
BEZ DLAKE NA JEZIKU / John Cena otkrio zašto ne želi imati djecu: 'Čuo sam da se o djetetu moraš brinuti'
NIŽU SE ČESTITKE / Rukometaš Gojun i njegova žena Kristina dobili četvrto dijete: Otkrili ime i spol bebe
NAKON ŠOKA IZ ZADRA / Što kada dijete proguta strano tijelo? Liječnica: 'Postoje dvije stvari koje su tu problematične'
OTKRIVENO STANJE BEBE (1) / Opasnost iz čokoladnog jajeta: 'Roditelje ne zanima novac, žele da se pošalje poruka'
NEZAMISLIVA AGONIJA / Šest dana zadarski liječnici nisu vidjeli igračku u bebinom grlu, onda su je roditelji odveli u Zagreb
'ALJKAVOST' U ZADARSKOJ BOLNICI / Bebi (1) u grlu bila igračka, u 6 pregleda nisu je vidjeli! Ispovijest oca: 'Oni meni kažu da dramim i zovu mi policiju'
RODITELJI OGORČENI / Nevjerojatan nemar u zadarskoj bolnici: Otpustili jednogodišnje dijete kući s igračkom u grlu!
UŽAS U SLAVONIJI / Dijete umrlo od opeklina u Slavonskom Brodu, policija objavila za što terete oca (25) i majku (23)
POTVRDILA NAM POLICIJA / Tragedija u Slavonskom Brodu! Opečeno dijete (2) zaprimili u bolnicu, preminulo je
PRIJE LJUBAVNIH DRAMA / Ovako je Iva Todorić izgledala prije 19 godina: Samo desetljeće nakon uslijedio je razvod
PRAVI GENIJALCI / Djeca rođena na ove datume imaju najviše pontencijala za izvanredan uspjeh u novoj školskoj godini
PREVEZENI U BOLNICU / Strava u centru Požege: Teretni automobil udario pješaka koji je u naručju nosio dijete
SEBASTIJAN ORLIĆ KOD MOJMIRE / 'Zdrava hrana je skupa. Ugljikohidrati nikako!' Pozvali smo nutricionista i razbili mitove o mršavljenju
DOM PUN LJUBAVI / Ova obitelj udomila je više od 30 djece, njih 6 su posvojili. Među njima i Emu: 'Došla sam kao beba...'
DRAMA IZNAD JADRANA / Majka i dijete spašeni iz kandži nevremena: Hrvatski piloti pokazali nadljudsku hrabrost
MJEŠTANI U PANICI / Vukovi se spustili u selo, jedan napao dijete: 'Nismo sigurni ni u vlastitom dvorištu'