MISTERIOZNA DAMA / Nju se čeka na subotnjoj špici: Kraljica zadarskih ulica napokon odala svoju tajnu
NEPO BABY / Njezina mama obožavala je divlje partije, a ona bježi od paparazza: Ovako izgleda kći Kate Moss
PRIRODNA LJEPOTICA / Kristina Krepela o modi i ljepoti: 'Nisam koristila niti botox niti hijaluronske filere...'
NIKOLINA BRNJAC / Svi su gledali u nju: O ovoj modnoj kombinaciji zastupnice u EU parlamentu dugo će se pričati
OD SKICE DO CRVENOG TEPIHA / Igor Djuga otkriva tajne svog modnog carstva: Evo zašto poznate Hrvatice biraju baš njega
'FASHION DOSJE' / Bye bye, uske haljinice: Modna era Gabrijele Žalac odlazi iza rešetaka, a ovo nećemo zaboraviti
ZIMSKI TRENDOVI / Revija KLISAB-a oduševila domaću scenu: Nika Turković, Rozga i Miach otkrile koje stilove vole
KRALJICA STILA / Sanja Musić Milanović pazila je na svaki detalj: Kod pape Lava XIV. došla u elegantnom izdanju
PREKRASNA I ELEGANTNA / Evo zašto je kraljica majka slovila za ikonu stila: Presudna je bila jedna suradnja
POZNATA MANEKENKA / Žena čije su obline osvojile svijet osvanula u pripijenoj haljini: Redefinirala pojam ljepote
KULTNA FRIZURA / Okrunjen novi Kralj fudbalerki, izgleda kao klasični češki turist dolutao na Jadran 1983.
IT DJEVOJKA / Martina Dulčić o modi i ljepoti: 'Kupovina trendi komada može postati veći trošak nego ulaganje'
ŽENA BAŠ IMA STILA / Od odijela do haljina: Ovo su najupečatljivija modna izdanja Kolinde Grabar-Kitarović
I O MAJČINSTVU / Aleksandra Dojčinović o modnim trendovima: Dizajnerica otkriva koji komadi će zavladati ulicama
DEČKI, UČITE / Hrvatice otkrile što ne mogu vidjeti na muškarcu, koja ih to moda užasava i tjera na bijeg
BEAUTY INTERVJU / Anđela Šimac o modnom carstvu: 'Birkinica je najskuplji komad u mom ormaru, investicija vrijedi'
ZA NET.HR / Kristijan Golubović pokazao svoju nježniju stranu: 'Uvijek sam pazio da moj outfit bude poseban'
MALO, ALI PAMETNO / Za sve kombinacije: Ovo je 20 bezvremenskih komada koje trebate imati u svom ormaru
PREKRASNA KAŠTELANKA / Ana Čop otkriva nam tajne svog besprijekornog izgleda: 'Bez ovog proizvoda ne mogu zamisliti dan'
'ZAUVIJEK ĆU MU OSTATI ZAHVALNA' / Tjedan mode obilježen posljednjom revijom velikog Armanija: Ova Hrvatica bila mu je muza
PRVA DAMA I PRINCEZA / Visoke potpetice i cool kombinacije: Sličan stil, ali Melania bira svjetske dizajnere, a Kate domaće
ŽIVOT IZVAN POLITIKE / Katarina Peović o modi i beauty ritualima: 'Moja šesnaestogodišnja kći i ja dijelimo odjeću'
NEPREDVIDIVO VRIJEME / Pripremite se za jesen: Ova četiri ključna komada trebate u ormaru za prijelazno razdoblje
'USUDIO SE TO NAPRAVITI' / Korkut: 'Armani je jedinstveni slučaj u povijesti, on je bio jedini koji se proslavio na taj način'
LEGENDARNI MODNI DIZAJNER / Ovako je Giorgio Armani odjenuo poznate face: U njegovim kreacijama bliješte kao milijun dolara
DAMA SA STILOM / Sve su oči na njoj dok korača pistom: S razlogom je jedna od najplaćenijih manekenki svijeta
NAJBOLJA MODNA IZDANJA / Kako se Melania Trump od manekenke iz Slovenije pretvorila u modnu ikonu Amerike?
OTVORENO O MODI I LJEPOTI / Ksenija Pajić o estetskim zahvatima: 'Nisam dosad išla na invazivne metode, bojim se igle i boli'
PETRA GRDOŠIĆ / Ona osvaja influencersku scenu: Zbog viška kilograma bila zlostavljana, a sad ih ponosno pokazuje
HIT U SVIJETU MODE / Jeste li spremni za papuče od prašine? On je otvorio usisivač i iskreirao nešto ludo!
UVIJEK ORIGINALNA / Senidah nas je pustila u svoj modni svijet: Znamo tko joj je stilist te bez kojeg parfema ne ide nigdje
ZA NET.HR / Korana Marović: 'Ovo je najbolji savjet za ljepotu koji sam ikada dobila. Fast fashion? Zabrinjava me'
ŽIVI AMERIČKI SAN / Modni kritičar Hanan Bešović otkrio tko su najbolje odjevene žene domaće scene: Mogli biste se iznenaditi
ZA NET.HR / Meri Goldašić otkrila proizvod koji ju je razočarao: 'Izgledala sam kao da sam pala u kukuruzno brašno'
ZA NET.HR / Influencerica Mia Matić: 'Umjesto da se borim protiv predrasuda, odlučila sam ih nadmudriti'