Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Glazba
NAVODNO SLAVE SOTONU
/
Jezive skrivene poruke najpopularnijih pjesama: Poslušajte ih opet, ali unatrag
NAVODNO SLAVE SOTONU
/
Jezive skrivene poruke najpopularnijih pjesama: Poslušajte ih opet, ali unatrag
'NASLOV JE PROVOKATIVAN, ALI...'
/
'10 eura za komad špeka': Autor neslužbene himne Dinama progovorio o novoj pjesmi
'NASLOV JE PROVOKATIVAN, ALI...'
/
'10 eura za komad špeka': Autor neslužbene himne Dinama progovorio o novoj pjesmi
OTKRIVENA TAJNA
/
Znate što je Einstein radio da se riješi stresa? 'Život bez toga mi je nezamisliv'
OTKRIVENA TAJNA
/
Znate što je Einstein radio da se riješi stresa? 'Život bez toga mi je nezamisliv'
RAZGOVOR S BENDOM
/
Banda Turizma na Svjetski dan turizma objavili album: Suradnje s poznatim glasovima, a budžet? Pršut!
RAZGOVOR S BENDOM
/
Banda Turizma na Svjetski dan turizma objavili album: Suradnje s poznatim glasovima, a budžet? Pršut!
SVESTRANA UMJETNICA
/
Ana Rucner progovorila o karijeri, modi i planovima: 'U Kini gradim penziju!'
SVESTRANA UMJETNICA
/
Ana Rucner progovorila o karijeri, modi i planovima: 'U Kini gradim penziju!'
SALLY CAN'T WAIT!
/
Ponovno okupljanje Oasisa, nastala pomama za kartama! Neki su imali nevjerojatnu sreću
SALLY CAN'T WAIT!
/
Ponovno okupljanje Oasisa, nastala pomama za kartama! Neki su imali nevjerojatnu sreću
OTKRILA JE TRIK
/
Vraćaju se Oasis i Wonderwall! Do ulaznica je bilo nemoguće doći, ali Ivani je uspjelo
OTKRILA JE TRIK
/
Vraćaju se Oasis i Wonderwall! Do ulaznica je bilo nemoguće doći, ali Ivani je uspjelo
RAZNJEŽILI PRATITELJE
/
Petar Grašo i njegova dvogodišnja kći zapjevali: 'Bolja je od mame i tate'
RAZNJEŽILI PRATITELJE
/
Petar Grašo i njegova dvogodišnja kći zapjevali: 'Bolja je od mame i tate'
KONCERT U BEOGRADU
/
Bajaga i Instruktori zapjevali hit za bolesnog Boru Čorbu: 'Da pobijedi!'
KONCERT U BEOGRADU
/
Bajaga i Instruktori zapjevali hit za bolesnog Boru Čorbu: 'Da pobijedi!'
TALENT OD MALIH NOGU
/
Ljubav prema sviranju harmonike prenio mu je djed, a sada stiže u 'Superstar'
TALENT OD MALIH NOGU
/
Ljubav prema sviranju harmonike prenio mu je djed, a sada stiže u 'Superstar'
DIREKTOVA TOP LISTA
/
Od nezaboravne Macarene do Pedra koji ne izlazi ih uha: Ovo su najveći ljetni hitovi
DIREKTOVA TOP LISTA
/
Od nezaboravne Macarene do Pedra koji ne izlazi ih uha: Ovo su najveći ljetni hitovi
NESTALI BEZ TRAGA
/
Sjećate se pop dua Tine i Nikše? Nećete vjerovati čime se danas bave
NESTALI BEZ TRAGA
/
Sjećate se pop dua Tine i Nikše? Nećete vjerovati čime se danas bave
PRIZEMLJENI I INSPIRATIVNI
/
Razgovarali smo s trojicom glazbenika s liste '30 ispod 30': Njihove su priče sve, samo ne obične
PRIZEMLJENI I INSPIRATIVNI
/
Razgovarali smo s trojicom glazbenika s liste '30 ispod 30': Njihove su priče sve, samo ne obične
USKORO NA RTL-U
/
Filip Miletić pokazao emocije na audicijama 'Superstara': 'To su talentirani ljudi!'
USKORO NA RTL-U
/
Filip Miletić pokazao emocije na audicijama 'Superstara': 'To su talentirani ljudi!'
NAPUNIO 83. GODINE
/
Legendarni Mišo Kovač danas slavi rođendan: Iza sebe ima tri braka, smrt sina ga je shrvala
NAPUNIO 83. GODINE
/
Legendarni Mišo Kovač danas slavi rođendan: Iza sebe ima tri braka, smrt sina ga je shrvala
DUH TRADICIJE
/
Koncert grupe 'Izvor': Dvadest godina glazbenog rada
DUH TRADICIJE
/
Koncert grupe 'Izvor': Dvadest godina glazbenog rada
POMLAĐENA GLAZBENA SCENA
/
Objavljena lista top 30 mladih glazbenika: Pitali smo ZAMP kako dijele honorare i zašto tu nema Baby Lasagne?
POMLAĐENA GLAZBENA SCENA
/
Objavljena lista top 30 mladih glazbenika: Pitali smo ZAMP kako dijele honorare i zašto tu nema Baby Lasagne?
CIJENE NA INMUSICU
/
Burger 9, pivo 5 eura, ali i besplatna fontana s vodom: 'Gladan i žedan morat će se dosta isprsiti'
CIJENE NA INMUSICU
/
Burger 9, pivo 5 eura, ali i besplatna fontana s vodom: 'Gladan i žedan morat će se dosta isprsiti'
'IDEMO PO SREĆU'
/
Kandžija se vratio: Nakon nekoliko godina pauze objavio novi singl
'IDEMO PO SREĆU'
/
Kandžija se vratio: Nakon nekoliko godina pauze objavio novi singl
VJEŠTO GA KRIJE
/
Senidah pokazala osam godina mlađeg dečka. Upoznala ga je u klubu u kojem je nastupala
VJEŠTO GA KRIJE
/
Senidah pokazala osam godina mlađeg dečka. Upoznala ga je u klubu u kojem je nastupala
'KRVAV POSAO'
/
Zarade li glazbenici za račune? Fani iskreno: Od streaminga sam zaradila 25 centi...
'KRVAV POSAO'
/
Zarade li glazbenici za račune? Fani iskreno: Od streaminga sam zaradila 25 centi...
SPREMNI ZA PROVOD
/
Jelsa će ovog ljeta biti centar zbivanja: Mudri Brk Festival najavio glazbenike
SPREMNI ZA PROVOD
/
Jelsa će ovog ljeta biti centar zbivanja: Mudri Brk Festival najavio glazbenike
VEČER PUNA IZNENAĐENJA
/
Svi kao jedan: J.R. August sa zborom izveo pjesmu 'Let's Get Together'
VEČER PUNA IZNENAĐENJA
/
Svi kao jedan: J.R. August sa zborom izveo pjesmu 'Let's Get Together'
NACIONALNO BLAGO
/
J.R. August proslavio 10 godina karijere: Na velikom koncertu ugostio 30-ak glazbenika
NACIONALNO BLAGO
/
J.R. August proslavio 10 godina karijere: Na velikom koncertu ugostio 30-ak glazbenika
KRALJEVI MINIMALIZMA
/
Letu štuke oduševili mali zagrebački podrum: Svirka dostojna Arene, ali dozirana za najvjerniju publiku
KRALJEVI MINIMALIZMA
/
Letu štuke oduševili mali zagrebački podrum: Svirka dostojna Arene, ali dozirana za najvjerniju publiku
POVRATAK OPIPLJIVOM
/
Novi trend među ljubiteljima glazbe: Zasitili su se streaminga, pa je 'stari dobri' CD ponovno postao popularan
POVRATAK OPIPLJIVOM
/
Novi trend među ljubiteljima glazbe: Zasitili su se streaminga, pa je 'stari dobri' CD ponovno postao popularan
ZVIJEZDA SERIJE 'U KLINČU'
/
Voyage gostovao na koncertu popularne pjevačice Tee Tairović: 'Sve si zaslužila'
ZVIJEZDA SERIJE 'U KLINČU'
/
Voyage gostovao na koncertu popularne pjevačice Tee Tairović: 'Sve si zaslužila'
PREMAŠILA SVE GRANICE
/
Rezultati su pokazali! Pjesma Mariah Carey više nije kraljica Božića, prešišala ju je ova stvar!
PREMAŠILA SVE GRANICE
/
Rezultati su pokazali! Pjesma Mariah Carey više nije kraljica Božića, prešišala ju je ova stvar!
ŠESTICA U BLAGDANSKOM DUHU
/
Zsa Zsa razveselila putnike zagrebačkog tramvaja: 'Tko pjeva zlo ne misli'
ŠESTICA U BLAGDANSKOM DUHU
/
Zsa Zsa razveselila putnike zagrebačkog tramvaja: 'Tko pjeva zlo ne misli'
RITAM BIO PLESAČ
/
Dragi klinci, ovako su devedesetih partijali vaši roditelji: Netko je izvukao snimke iz tadašnjih klubova i otvorio kutiju uspomena
RITAM BIO PLESAČ
/
Dragi klinci, ovako su devedesetih partijali vaši roditelji: Netko je izvukao snimke iz tadašnjih klubova i otvorio kutiju uspomena
TUŽNA VIJEST
/
Umrla zvijezda poznata po hitu 'Mr. Big Stuff', obitelj se oprostila dirljivim riječima: 'Njena ostavština nije samo glazbena...'
TUŽNA VIJEST
/
Umrla zvijezda poznata po hitu 'Mr. Big Stuff', obitelj se oprostila dirljivim riječima: 'Njena ostavština nije samo glazbena...'
'ODVRATNO'
/
Ed Sheeran donirao svoju nošenu odjeću koja se sada prodaje: Neki obožavatelji nisu baš oduševljeni s onim što su kupili
'ODVRATNO'
/
Ed Sheeran donirao svoju nošenu odjeću koja se sada prodaje: Neki obožavatelji nisu baš oduševljeni s onim što su kupili
IZLOŽBE, KONCERTI, ZNANSTVENE RADIONICE...
/
Autonomni kulturalni centar Attack objavio bogat tjedni program
IZLOŽBE, KONCERTI, ZNANSTVENE RADIONICE...
/
Autonomni kulturalni centar Attack objavio bogat tjedni program
NAKON 50 GODINA, PAUZA
/
Vitasović: 'Pun mi je klinac držati taj fuckin jeb*** mikrofon u društvu pijanih, derati se po cijene noći... a onda se i ja napijem'
NAKON 50 GODINA, PAUZA
/
Vitasović: 'Pun mi je klinac držati taj fuckin jeb*** mikrofon u društvu pijanih, derati se po cijene noći... a onda se i ja napijem'
'UVIJEK ĆE MI NEDOSTAJATI...'
/
Toni Peruško zbog 'Superstara' donio veliku životnu odluku: 'Razmišljao sam o tome neko vrijeme i zaključio - sad ili nikad'
'UVIJEK ĆE MI NEDOSTAJATI...'
/
Toni Peruško zbog 'Superstara' donio veliku životnu odluku: 'Razmišljao sam o tome neko vrijeme i zaključio - sad ili nikad'
UPAO U SUPERSTAR 'TOP 12'
/
Toni Peruško bi zbog glasa i stasa lako mogao postati zvijezda, ali on sam kaže: 'Slava je za mene nepoželjna'
UPAO U SUPERSTAR 'TOP 12'
/
Toni Peruško bi zbog glasa i stasa lako mogao postati zvijezda, ali on sam kaže: 'Slava je za mene nepoželjna'
'Jer ja sam hit, sve drugo je shit'
/
Neven Ciganović otkrio da se vraća na scenu: 'Zadnji mjeseci su mi bili jako teški. Bilo mi je katastrofa'
'Jer ja sam hit, sve drugo je shit'
/
Neven Ciganović otkrio da se vraća na scenu: 'Zadnji mjeseci su mi bili jako teški. Bilo mi je katastrofa'
HRVATSKI ELVIS
/
Tri godine bez Kiće: Titu je pjevao čak četiri puta, a njegove izjave postale su kultne: 'Imao sam više žena od Micka Jaggera'
HRVATSKI ELVIS
/
Tri godine bez Kiće: Titu je pjevao čak četiri puta, a njegove izjave postale su kultne: 'Imao sam više žena od Micka Jaggera'
GDJE JE TU ALEKSANDRA?
/
Veliko istraživanje pokazalo kakvu glazbu Hrvati vole: U životu nam je jako važna, a evo i što mislimo o cajkama!
GDJE JE TU ALEKSANDRA?
/
Veliko istraživanje pokazalo kakvu glazbu Hrvati vole: U životu nam je jako važna, a evo i što mislimo o cajkama!
'Ovo je zlo'
/
Direktor Croatia Recordsa progovorio o skandalu: 'Maltretiraju nas već dvije godine, ali ovo je sad prelilo čašu'
'Ovo je zlo'
/
Direktor Croatia Recordsa progovorio o skandalu: 'Maltretiraju nas već dvije godine, ali ovo je sad prelilo čašu'
BILA JE MALOLJETNA
/
Steven Tyler suočen s još jednom optužbom: 'Zabio mi je jezik u grlo i trljao se o moje tijelo, a ljudi su samo gledali'
BILA JE MALOLJETNA
/
Steven Tyler suočen s još jednom optužbom: 'Zabio mi je jezik u grlo i trljao se o moje tijelo, a ljudi su samo gledali'
'BILA JE ONAKVA KAKVU SAM ŽELIO'
/
Sandi Cenov na pjesmi 'Ma boli me za sve' ugostio prelijepu Hanu, ali i posebnu ljepoticu na četiri kotača
'BILA JE ONAKVA KAKVU SAM ŽELIO'
/
Sandi Cenov na pjesmi 'Ma boli me za sve' ugostio prelijepu Hanu, ali i posebnu ljepoticu na četiri kotača
NIJE SE NI RODILA KAD JE E.T. ŽARIO I PALIO
/
Ovo je nova pjevačica grupe E.T.: 23-godišnju Meri pamtimo po energičnom nastupu na Dori
NIJE SE NI RODILA KAD JE E.T. ŽARIO I PALIO
/
Ovo je nova pjevačica grupe E.T.: 23-godišnju Meri pamtimo po energičnom nastupu na Dori
SUPERSTAR
/
Sinjanka Lana o Severininoj gesti, tremi i glazbenim uzorima: 'Voljela bih duet s Gršom'
SUPERSTAR
/
Sinjanka Lana o Severininoj gesti, tremi i glazbenim uzorima: 'Voljela bih duet s Gršom'
ZABORAVLJENI VIDEO
/
Aleksandra Prijović 2019. je otpjevala hit Parnog Valjka: 'Ajme! Slušala bih ovo stalno'
ZABORAVLJENI VIDEO
/
Aleksandra Prijović 2019. je otpjevala hit Parnog Valjka: 'Ajme! Slušala bih ovo stalno'
SAMA SUDBINA IH JE SPOJILA
/
Stella Scholaja nakon Superstar audicije progovorila o nevjerojatnom prijateljstvu s Danni i glazbi: 'Zbog nje sam prihvatila bolest'
SAMA SUDBINA IH JE SPOJILA
/
Stella Scholaja nakon Superstar audicije progovorila o nevjerojatnom prijateljstvu s Danni i glazbi: 'Zbog nje sam prihvatila bolest'
ŠTO SLUŠAJU MLADI?
/
Među 20 najhitova u Hrvatskoj jedan jedini domaći izvođač?! Aleksandra Prijović uvjerljivo vodi, ali čitajte dalje
ŠTO SLUŠAJU MLADI?
/
Među 20 najhitova u Hrvatskoj jedan jedini domaći izvođač?! Aleksandra Prijović uvjerljivo vodi, ali čitajte dalje
SUPERSTAR
/
Franka je žiri šarmirala svojim humorom, ali nije baš oduševila glasom: 'Masakrirala sam pjesmu, nisam očekivala prolaz'
SUPERSTAR
/
Franka je žiri šarmirala svojim humorom, ali nije baš oduševila glasom: 'Masakrirala sam pjesmu, nisam očekivala prolaz'
DOBIO HRPU PORUKA
/
Slovenac David oduševio žiri 'Superstara'! Glazbu je svojedobno bio primoran napustiti: 'I sad smo tu gdje jesmo'
DOBIO HRPU PORUKA
/
Slovenac David oduševio žiri 'Superstara'! Glazbu je svojedobno bio primoran napustiti: 'I sad smo tu gdje jesmo'
ANKETA
/
Zasjeo je na vrhove glazbenih ljestvica: Što mislite je li trap rock 'n' roll Generacije Z?
ANKETA
/
Zasjeo je na vrhove glazbenih ljestvica: Što mislite je li trap rock 'n' roll Generacije Z?
Glazba | Stranica
1
Glazba | Stranica
2
Glazba | Stranica
3
Glazba | Stranica
4
Glazba | Stranica
5
Glazba | Stranica
6