IZ INATA / Nakon zabrane koncerta u Italiji, Kanye West u Turskoj napravio show o kojem će se dugo pričati
ZANIMLJIVA ODLUKA / Američki reperi dobili zabranu nastupa u susjedstvu jer su 'prerizični' za sigurnost
ZA PJESMU 'ZAGORA' / Thompsonove kćeri inače izbjegavaju javnost, no sada privlače pažnju u novom spotu
LEGENDARNI TRENUTCI / Godinama se priča o nepravdi prema Doris Dragović: Što se zapravo dogodilo na Eurosongu 1999.?
NOVA PJESMA / Glazbenik Ivo Marinković ima ljetni hit: 'Volio bih surađivati s Gibonnijem i Natali Dizdar'
OTVORENO PROGOVORIO / Haris Džinović ekskluzivno za Net.hr: 'Vjenčanje? Da se ubodem na čavao, ne pada mi napamet'
NOVI IMIDŽ / Senidah objavila fotografiju staru 26 godina: Pogledajte kako je izgledala prije svih operacija
IZRAZILI ZABRINUTOST / Pobuna protiv Thompsonovog koncerta u Vukovaru: 'Ne trebaju nam podjele i tenzije'
'KOMBINACIJA SVEGA' / Zašto su svi poludjeli za Jakovom Jozinovićem? Glazbeni kritičar objasnio kako rasprodaje Arene
MODNE AKROBACIJE / Tko je pogodio, a tko promašio? AMA 2026. gorio od metalik glamura, proreza i šljokica
GLAZBENI STRUČNJACI / Srpski mediji se raspisali o zaradi žirija koji je Lelekicama dao 0 bodova na Eurosongu
NEOPTEREĆENE / Pogledajte ih potpuno opuštene: Josipa Lisac i Nina Badrić se rasplesale na popularni hit
ZANIMLJIVA IZJAVA / Boris Rogoznica usporedio vinovu lozu sa ženom: 'Najplodnija kad joj pjevaš na uho'
'MISTERIJ' NESTANKA / Jeste li ovo primijetili? Tijekom čitanja glasova jednog predstavnika nije bilo, sad je otkrio i zašto
SJAJNO SE SLAŽU / Gitarist na čijem se licu najviše vidjela nelagoda zbog nule srpskog žirija, objavio video s Lelekicama
VELIKI TRIJUMF / Bugarska je pobijedila s 516 bodova, a sjećate li se koliko je imao Lasagna? Ovo će vas iznenaditi
LOŠ REZULTAT / Ni zavodljivi kostimi nisu pomogli: Ove tri države dobile su 0 bodova od publike na Eurosongu
OZBILJNA KONKURENCIJA / Posve neočekivano ili? Poznato tko su bili pobjednici prve i druge polufinalne večeri Eurosonga
LEGENDARNI TRENUTAK / Ovo je bilo bolje od svih nastupa na Eurosongu? 'Tih šest sekundi zasjenilo je cijelu emisiju'
VELIKA PODRŠKA / Josipa Lisac ima poruku za Lelekice: 'Usudite se biti svoje, bit će kako treba biti'
'CURE, SAMO GAS' / Baby Lasagna se prisjetio svog nastupa i tvrdi: 'One bi mogle napraviti nešto neviđeno'
UVIJEK U FOKUSU / O Jakovu Jozinoviću i u Saboru: 'Možda mu roditelji nisu govorili o Domovinskom ratu'
NIŽE USPJEHE / Kakav spektakl: Jakov Jozinović održao osmi koncert u Sava Centru, publiku podigao na noge
ZANIMLJIV ODABIR / Bogata nasljednica Swarowski carstva danas će voditi Euroviziju uz poznatog austrijskog glumca
KRITIČAR KOD MOJMIRE / Stilin otkrio tri prednosti grupe Lelek i zašto prolaze u finale. A kritike Turske: 'Nisu bitni'
PROSLAVA SV. DUJMA / Vrhunac spektakla u Splitu s Doris Dragović. Glazbena diva za RTL otkrila zašto se odrekla honorara
ZA NET.HR / Privatni i poslovni partneri iz grupe Karma vraćaju se na scenu: 'Nesuglasice su normalne'
POZNATI GLAZBENIK / Mario Roth o roditeljima, Jozinoviću i pitanjima za ženidbu: 'Prešao sam 500 km zbog ljubavi'
ZA NET.HR / Domaći DJ koji je nastupio na Coachelli o honorarima, zabranjenim supstancama i svjetskim facama
PRISJETILI SE / Lude 90-e: Kako je nastala grupa ET, što je značilo 'biti urban' i zašto su klubovi bili ključni
ZA NET.HR / Vanna otkriva kako je izgledalo snimanje spota za hit ET-ja: 'Snalazili smo se kako smo znali'
BLAGO MOJE NAJVEĆE / Neda Ukraden uputila emotivnu poruku kćeri koju rijetko viđamo: 'Sretan ti rođendan mila moja Jeco'