Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Glazba
'NASLOV JE PROVOKATIVAN, ALI...'
/
'10 eura za komad špeka': Autor neslužbene himne Dinama progovorio o novoj pjesmi
'NASLOV JE PROVOKATIVAN, ALI...'
/
'10 eura za komad špeka': Autor neslužbene himne Dinama progovorio o novoj pjesmi
OTKRIVENA TAJNA
/
Znate što je Einstein radio da se riješi stresa? 'Život bez toga mi je nezamisliv'
OTKRIVENA TAJNA
/
Znate što je Einstein radio da se riješi stresa? 'Život bez toga mi je nezamisliv'
RAZGOVOR S BENDOM
/
Banda Turizma na Svjetski dan turizma objavili album: Suradnje s poznatim glasovima, a budžet? Pršut!
RAZGOVOR S BENDOM
/
Banda Turizma na Svjetski dan turizma objavili album: Suradnje s poznatim glasovima, a budžet? Pršut!
SVESTRANA UMJETNICA
/
Ana Rucner progovorila o karijeri, modi i planovima: 'U Kini gradim penziju!'
SVESTRANA UMJETNICA
/
Ana Rucner progovorila o karijeri, modi i planovima: 'U Kini gradim penziju!'
SALLY CAN'T WAIT!
/
Ponovno okupljanje Oasisa, nastala pomama za kartama! Neki su imali nevjerojatnu sreću
SALLY CAN'T WAIT!
/
Ponovno okupljanje Oasisa, nastala pomama za kartama! Neki su imali nevjerojatnu sreću
OTKRILA JE TRIK
/
Vraćaju se Oasis i Wonderwall! Do ulaznica je bilo nemoguće doći, ali Ivani je uspjelo
OTKRILA JE TRIK
/
Vraćaju se Oasis i Wonderwall! Do ulaznica je bilo nemoguće doći, ali Ivani je uspjelo
RAZNJEŽILI PRATITELJE
/
Petar Grašo i njegova dvogodišnja kći zapjevali: 'Bolja je od mame i tate'
RAZNJEŽILI PRATITELJE
/
Petar Grašo i njegova dvogodišnja kći zapjevali: 'Bolja je od mame i tate'
KONCERT U BEOGRADU
/
Bajaga i Instruktori zapjevali hit za bolesnog Boru Čorbu: 'Da pobijedi!'
KONCERT U BEOGRADU
/
Bajaga i Instruktori zapjevali hit za bolesnog Boru Čorbu: 'Da pobijedi!'
TALENT OD MALIH NOGU
/
Ljubav prema sviranju harmonike prenio mu je djed, a sada stiže u 'Superstar'
TALENT OD MALIH NOGU
/
Ljubav prema sviranju harmonike prenio mu je djed, a sada stiže u 'Superstar'
DIREKTOVA TOP LISTA
/
Od nezaboravne Macarene do Pedra koji ne izlazi ih uha: Ovo su najveći ljetni hitovi
DIREKTOVA TOP LISTA
/
Od nezaboravne Macarene do Pedra koji ne izlazi ih uha: Ovo su najveći ljetni hitovi
NESTALI BEZ TRAGA
/
Sjećate se pop dua Tine i Nikše? Nećete vjerovati čime se danas bave
NESTALI BEZ TRAGA
/
Sjećate se pop dua Tine i Nikše? Nećete vjerovati čime se danas bave
PRIZEMLJENI I INSPIRATIVNI
/
Razgovarali smo s trojicom glazbenika s liste '30 ispod 30': Njihove su priče sve, samo ne obične
PRIZEMLJENI I INSPIRATIVNI
/
Razgovarali smo s trojicom glazbenika s liste '30 ispod 30': Njihove su priče sve, samo ne obične
USKORO NA RTL-U
/
Filip Miletić pokazao emocije na audicijama 'Superstara': 'To su talentirani ljudi!'
USKORO NA RTL-U
/
Filip Miletić pokazao emocije na audicijama 'Superstara': 'To su talentirani ljudi!'
NAPUNIO 83. GODINE
/
Legendarni Mišo Kovač danas slavi rođendan: Iza sebe ima tri braka, smrt sina ga je shrvala
NAPUNIO 83. GODINE
/
Legendarni Mišo Kovač danas slavi rođendan: Iza sebe ima tri braka, smrt sina ga je shrvala
DUH TRADICIJE
/
Koncert grupe 'Izvor': Dvadest godina glazbenog rada
DUH TRADICIJE
/
Koncert grupe 'Izvor': Dvadest godina glazbenog rada
POMLAĐENA GLAZBENA SCENA
/
Objavljena lista top 30 mladih glazbenika: Pitali smo ZAMP kako dijele honorare i zašto tu nema Baby Lasagne?
POMLAĐENA GLAZBENA SCENA
/
Objavljena lista top 30 mladih glazbenika: Pitali smo ZAMP kako dijele honorare i zašto tu nema Baby Lasagne?
CIJENE NA INMUSICU
/
Burger 9, pivo 5 eura, ali i besplatna fontana s vodom: 'Gladan i žedan morat će se dosta isprsiti'
CIJENE NA INMUSICU
/
Burger 9, pivo 5 eura, ali i besplatna fontana s vodom: 'Gladan i žedan morat će se dosta isprsiti'
'IDEMO PO SREĆU'
/
Kandžija se vratio: Nakon nekoliko godina pauze objavio novi singl
'IDEMO PO SREĆU'
/
Kandžija se vratio: Nakon nekoliko godina pauze objavio novi singl
VJEŠTO GA KRIJE
/
Senidah pokazala osam godina mlađeg dečka. Upoznala ga je u klubu u kojem je nastupala
VJEŠTO GA KRIJE
/
Senidah pokazala osam godina mlađeg dečka. Upoznala ga je u klubu u kojem je nastupala
'KRVAV POSAO'
/
Zarade li glazbenici za račune? Fani iskreno: Od streaminga sam zaradila 25 centi...
'KRVAV POSAO'
/
Zarade li glazbenici za račune? Fani iskreno: Od streaminga sam zaradila 25 centi...
SPREMNI ZA PROVOD
/
Jelsa će ovog ljeta biti centar zbivanja: Mudri Brk Festival najavio glazbenike
SPREMNI ZA PROVOD
/
Jelsa će ovog ljeta biti centar zbivanja: Mudri Brk Festival najavio glazbenike
VEČER PUNA IZNENAĐENJA
/
Svi kao jedan: J.R. August sa zborom izveo pjesmu 'Let's Get Together'
VEČER PUNA IZNENAĐENJA
/
Svi kao jedan: J.R. August sa zborom izveo pjesmu 'Let's Get Together'
NACIONALNO BLAGO
/
J.R. August proslavio 10 godina karijere: Na velikom koncertu ugostio 30-ak glazbenika
NACIONALNO BLAGO
/
J.R. August proslavio 10 godina karijere: Na velikom koncertu ugostio 30-ak glazbenika
KRALJEVI MINIMALIZMA
/
Letu štuke oduševili mali zagrebački podrum: Svirka dostojna Arene, ali dozirana za najvjerniju publiku
KRALJEVI MINIMALIZMA
/
Letu štuke oduševili mali zagrebački podrum: Svirka dostojna Arene, ali dozirana za najvjerniju publiku
POVRATAK OPIPLJIVOM
/
Novi trend među ljubiteljima glazbe: Zasitili su se streaminga, pa je 'stari dobri' CD ponovno postao popularan
POVRATAK OPIPLJIVOM
/
Novi trend među ljubiteljima glazbe: Zasitili su se streaminga, pa je 'stari dobri' CD ponovno postao popularan
ZVIJEZDA SERIJE 'U KLINČU'
/
Voyage gostovao na koncertu popularne pjevačice Tee Tairović: 'Sve si zaslužila'
ZVIJEZDA SERIJE 'U KLINČU'
/
Voyage gostovao na koncertu popularne pjevačice Tee Tairović: 'Sve si zaslužila'
PREMAŠILA SVE GRANICE
/
Rezultati su pokazali! Pjesma Mariah Carey više nije kraljica Božića, prešišala ju je ova stvar!
PREMAŠILA SVE GRANICE
/
Rezultati su pokazali! Pjesma Mariah Carey više nije kraljica Božića, prešišala ju je ova stvar!
ŠESTICA U BLAGDANSKOM DUHU
/
Zsa Zsa razveselila putnike zagrebačkog tramvaja: 'Tko pjeva zlo ne misli'
ŠESTICA U BLAGDANSKOM DUHU
/
Zsa Zsa razveselila putnike zagrebačkog tramvaja: 'Tko pjeva zlo ne misli'
RITAM BIO PLESAČ
/
Dragi klinci, ovako su devedesetih partijali vaši roditelji: Netko je izvukao snimke iz tadašnjih klubova i otvorio kutiju uspomena
RITAM BIO PLESAČ
/
Dragi klinci, ovako su devedesetih partijali vaši roditelji: Netko je izvukao snimke iz tadašnjih klubova i otvorio kutiju uspomena
TUŽNA VIJEST
/
Umrla zvijezda poznata po hitu 'Mr. Big Stuff', obitelj se oprostila dirljivim riječima: 'Njena ostavština nije samo glazbena...'
TUŽNA VIJEST
/
Umrla zvijezda poznata po hitu 'Mr. Big Stuff', obitelj se oprostila dirljivim riječima: 'Njena ostavština nije samo glazbena...'
'ODVRATNO'
/
Ed Sheeran donirao svoju nošenu odjeću koja se sada prodaje: Neki obožavatelji nisu baš oduševljeni s onim što su kupili
'ODVRATNO'
/
Ed Sheeran donirao svoju nošenu odjeću koja se sada prodaje: Neki obožavatelji nisu baš oduševljeni s onim što su kupili
IZLOŽBE, KONCERTI, ZNANSTVENE RADIONICE...
/
Autonomni kulturalni centar Attack objavio bogat tjedni program
IZLOŽBE, KONCERTI, ZNANSTVENE RADIONICE...
/
Autonomni kulturalni centar Attack objavio bogat tjedni program
NAKON 50 GODINA, PAUZA
/
Vitasović: 'Pun mi je klinac držati taj fuckin jeb*** mikrofon u društvu pijanih, derati se po cijene noći... a onda se i ja napijem'
NAKON 50 GODINA, PAUZA
/
Vitasović: 'Pun mi je klinac držati taj fuckin jeb*** mikrofon u društvu pijanih, derati se po cijene noći... a onda se i ja napijem'
'UVIJEK ĆE MI NEDOSTAJATI...'
/
Toni Peruško zbog 'Superstara' donio veliku životnu odluku: 'Razmišljao sam o tome neko vrijeme i zaključio - sad ili nikad'
'UVIJEK ĆE MI NEDOSTAJATI...'
/
Toni Peruško zbog 'Superstara' donio veliku životnu odluku: 'Razmišljao sam o tome neko vrijeme i zaključio - sad ili nikad'
UPAO U SUPERSTAR 'TOP 12'
/
Toni Peruško bi zbog glasa i stasa lako mogao postati zvijezda, ali on sam kaže: 'Slava je za mene nepoželjna'
UPAO U SUPERSTAR 'TOP 12'
/
Toni Peruško bi zbog glasa i stasa lako mogao postati zvijezda, ali on sam kaže: 'Slava je za mene nepoželjna'
'Jer ja sam hit, sve drugo je shit'
/
Neven Ciganović otkrio da se vraća na scenu: 'Zadnji mjeseci su mi bili jako teški. Bilo mi je katastrofa'
'Jer ja sam hit, sve drugo je shit'
/
Neven Ciganović otkrio da se vraća na scenu: 'Zadnji mjeseci su mi bili jako teški. Bilo mi je katastrofa'
HRVATSKI ELVIS
/
Tri godine bez Kiće: Titu je pjevao čak četiri puta, a njegove izjave postale su kultne: 'Imao sam više žena od Micka Jaggera'
HRVATSKI ELVIS
/
Tri godine bez Kiće: Titu je pjevao čak četiri puta, a njegove izjave postale su kultne: 'Imao sam više žena od Micka Jaggera'
GDJE JE TU ALEKSANDRA?
/
Veliko istraživanje pokazalo kakvu glazbu Hrvati vole: U životu nam je jako važna, a evo i što mislimo o cajkama!
GDJE JE TU ALEKSANDRA?
/
Veliko istraživanje pokazalo kakvu glazbu Hrvati vole: U životu nam je jako važna, a evo i što mislimo o cajkama!
'Ovo je zlo'
/
Direktor Croatia Recordsa progovorio o skandalu: 'Maltretiraju nas već dvije godine, ali ovo je sad prelilo čašu'
'Ovo je zlo'
/
Direktor Croatia Recordsa progovorio o skandalu: 'Maltretiraju nas već dvije godine, ali ovo je sad prelilo čašu'
BILA JE MALOLJETNA
/
Steven Tyler suočen s još jednom optužbom: 'Zabio mi je jezik u grlo i trljao se o moje tijelo, a ljudi su samo gledali'
BILA JE MALOLJETNA
/
Steven Tyler suočen s još jednom optužbom: 'Zabio mi je jezik u grlo i trljao se o moje tijelo, a ljudi su samo gledali'
'BILA JE ONAKVA KAKVU SAM ŽELIO'
/
Sandi Cenov na pjesmi 'Ma boli me za sve' ugostio prelijepu Hanu, ali i posebnu ljepoticu na četiri kotača
'BILA JE ONAKVA KAKVU SAM ŽELIO'
/
Sandi Cenov na pjesmi 'Ma boli me za sve' ugostio prelijepu Hanu, ali i posebnu ljepoticu na četiri kotača
NIJE SE NI RODILA KAD JE E.T. ŽARIO I PALIO
/
Ovo je nova pjevačica grupe E.T.: 23-godišnju Meri pamtimo po energičnom nastupu na Dori
NIJE SE NI RODILA KAD JE E.T. ŽARIO I PALIO
/
Ovo je nova pjevačica grupe E.T.: 23-godišnju Meri pamtimo po energičnom nastupu na Dori
SUPERSTAR
/
Sinjanka Lana o Severininoj gesti, tremi i glazbenim uzorima: 'Voljela bih duet s Gršom'
SUPERSTAR
/
Sinjanka Lana o Severininoj gesti, tremi i glazbenim uzorima: 'Voljela bih duet s Gršom'
ZABORAVLJENI VIDEO
/
Aleksandra Prijović 2019. je otpjevala hit Parnog Valjka: 'Ajme! Slušala bih ovo stalno'
ZABORAVLJENI VIDEO
/
Aleksandra Prijović 2019. je otpjevala hit Parnog Valjka: 'Ajme! Slušala bih ovo stalno'
SAMA SUDBINA IH JE SPOJILA
/
Stella Scholaja nakon Superstar audicije progovorila o nevjerojatnom prijateljstvu s Danni i glazbi: 'Zbog nje sam prihvatila bolest'
SAMA SUDBINA IH JE SPOJILA
/
Stella Scholaja nakon Superstar audicije progovorila o nevjerojatnom prijateljstvu s Danni i glazbi: 'Zbog nje sam prihvatila bolest'
ŠTO SLUŠAJU MLADI?
/
Među 20 najhitova u Hrvatskoj jedan jedini domaći izvođač?! Aleksandra Prijović uvjerljivo vodi, ali čitajte dalje
ŠTO SLUŠAJU MLADI?
/
Među 20 najhitova u Hrvatskoj jedan jedini domaći izvođač?! Aleksandra Prijović uvjerljivo vodi, ali čitajte dalje
SUPERSTAR
/
Franka je žiri šarmirala svojim humorom, ali nije baš oduševila glasom: 'Masakrirala sam pjesmu, nisam očekivala prolaz'
SUPERSTAR
/
Franka je žiri šarmirala svojim humorom, ali nije baš oduševila glasom: 'Masakrirala sam pjesmu, nisam očekivala prolaz'
DOBIO HRPU PORUKA
/
Slovenac David oduševio žiri 'Superstara'! Glazbu je svojedobno bio primoran napustiti: 'I sad smo tu gdje jesmo'
DOBIO HRPU PORUKA
/
Slovenac David oduševio žiri 'Superstara'! Glazbu je svojedobno bio primoran napustiti: 'I sad smo tu gdje jesmo'
ANKETA
/
Zasjeo je na vrhove glazbenih ljestvica: Što mislite je li trap rock 'n' roll Generacije Z?
ANKETA
/
Zasjeo je na vrhove glazbenih ljestvica: Što mislite je li trap rock 'n' roll Generacije Z?
OČEVA SLIKA I PRILIKA
/
Tko je sin Davora Gopca? Krenuo njegovim stopama, a bio je i u vezi s dvije glumice
OČEVA SLIKA I PRILIKA
/
Tko je sin Davora Gopca? Krenuo njegovim stopama, a bio je i u vezi s dvije glumice
Glazba | Stranica
1
Glazba | Stranica
2
Glazba | Stranica
3
Glazba | Stranica
4
Glazba | Stranica
5
Glazba | Stranica
6