Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Tenis
ZAVRŠIO SEZONU?
/
Evo gdje je pobjegao Novak Đoković i što radi. Što sad mislite o svemu?
ZAVRŠIO SEZONU?
/
Evo gdje je pobjegao Novak Đoković i što radi. Što sad mislite o svemu?
POZNATA LICA
/
Sportaši, glumci, novinari... zaigrali tenis na Šalati. RTL-ova reporterka Donna osvojila ženski turnir
POZNATA LICA
/
Sportaši, glumci, novinari... zaigrali tenis na Šalati. RTL-ova reporterka Donna osvojila ženski turnir
SREBRNA OSJEČANKA
/
Donna se vratila kući! Njena baka: 'Nisam je vidjela, da ju poljubim i stavim medalju i oko svog vrata'
SREBRNA OSJEČANKA
/
Donna se vratila kući! Njena baka: 'Nisam je vidjela, da ju poljubim i stavim medalju i oko svog vrata'
WTA Cincinnati
/
Donna Vekić izgubila od Ashlyn Krueger na startu jakog turnira
WTA Cincinnati
/
Donna Vekić izgubila od Ashlyn Krueger na startu jakog turnira
POPUT PRAVE DAME
/
Donna Vekić za Net.hr o srebrnoj medalji, modi i ritualima: 'Volim se srediti'
POPUT PRAVE DAME
/
Donna Vekić za Net.hr o srebrnoj medalji, modi i ritualima: 'Volim se srediti'
POSVETILA JOJ OBJAVU
/
Antonija Blaće čestitala Donni Vekić na srebru: 'Navijat ću i dalje, a što vi kažete?'
POSVETILA JOJ OBJAVU
/
Antonija Blaće čestitala Donni Vekić na srebru: 'Navijat ću i dalje, a što vi kažete?'
SREBRO ZLATNOG SJAJA
/
Donna ispisala povijest u Parizu, RTL iz hrvatske kuće koja čeka srebrnu junakinju: 'Šampanjac se hladi'
SREBRO ZLATNOG SJAJA
/
Donna ispisala povijest u Parizu, RTL iz hrvatske kuće koja čeka srebrnu junakinju: 'Šampanjac se hladi'
NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Strast prema sportu nadmašuje čak i politiku: Kolinda uz Jakova zasjala kao prava modna ikona
NA OLIMPIJSKIM IGRAMA
/
Strast prema sportu nadmašuje čak i politiku: Kolinda uz Jakova zasjala kao prava modna ikona
TENISKA UZBUĐENJA
/
Dodigova prva pobjeda na ATP Touru, Poljičak ostao milimetar do nje
TENISKA UZBUĐENJA
/
Dodigova prva pobjeda na ATP Touru, Poljičak ostao milimetar do nje
IMA DIVNO SRCE
/
Eva Longoria zaigrala tenis za hvalevrijednu svrhu. Pogledajte kako joj je išlo
IMA DIVNO SRCE
/
Eva Longoria zaigrala tenis za hvalevrijednu svrhu. Pogledajte kako joj je išlo
NISU TO MOGLI PROPUSTITI
/
Luka Modrić, Hugh Grant, Tom Curise... Pogledajte tko je sve poznati bodrio tenisače na Wimbledonu
NISU TO MOGLI PROPUSTITI
/
Luka Modrić, Hugh Grant, Tom Curise... Pogledajte tko je sve poznati bodrio tenisače na Wimbledonu
ŽIVOTNA PRIČA
/
Donna Vekić prije tenisa se bavila gimnastikom: Sada se sprema pokoriti Wimbledon
ŽIVOTNA PRIČA
/
Donna Vekić prije tenisa se bavila gimnastikom: Sada se sprema pokoriti Wimbledon
BRAK NA PRVU
/
Tina nakon prekida s Tiagom živi punom parom: Ima novi hobi, a izgleda bolje nego ikad
BRAK NA PRVU
/
Tina nakon prekida s Tiagom živi punom parom: Ima novi hobi, a izgleda bolje nego ikad
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo je najvažniji čovjek u povijesti australskog tenisa
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo je najvažniji čovjek u povijesti australskog tenisa
Giorno nero
/
Javio nam se Đokovićev teniski otac: 'Poruka zapadnim medijima. Pogledajte samo Novakove brojke'
Giorno nero
/
Javio nam se Đokovićev teniski otac: 'Poruka zapadnim medijima. Pogledajte samo Novakove brojke'
MAŠINA SOCIJALNIH LUĐAKA
/
Pero Kuterovac u studiju Net.hr-a: 'Tenis je najteži sport na svijetu'
MAŠINA SOCIJALNIH LUĐAKA
/
Pero Kuterovac u studiju Net.hr-a: 'Tenis je najteži sport na svijetu'
TRESE SE SVE
/
Carlos Alcaraz otkrio svoje planove i prodrmao planetu: 'Želim zlato na OI u Parizu'
TRESE SE SVE
/
Carlos Alcaraz otkrio svoje planove i prodrmao planetu: 'Želim zlato na OI u Parizu'
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo Boro Jovanović, jedan od najvećih i najuspješnijih hrvatskih tenisača u Jugoslaviji
POČIVAO U MIRU
/
Preminuo Boro Jovanović, jedan od najvećih i najuspješnijih hrvatskih tenisača u Jugoslaviji
POSLALI SNAŽNU PORUKU
/
Jesu li tenisači otkrili bizaran razlog za sve veći broj ozljeda? 'Osjetio sam to od prvog treninga'
POSLALI SNAŽNU PORUKU
/
Jesu li tenisači otkrili bizaran razlog za sve veći broj ozljeda? 'Osjetio sam to od prvog treninga'
TRIJUMF
/
Slavni Amerikanac oduševio u Splitu: 'Brat i ja smo konačno dočekali pobjedu nad Hrvatima'
TRIJUMF
/
Slavni Amerikanac oduševio u Splitu: 'Brat i ja smo konačno dočekali pobjedu nad Hrvatima'
NAJAVILA ŽALBU
/
Nekad najbolja na svijetu prekršila dva pravila pa žestoko kažnjena: Znači li to kraj bogate karijere?
NAJAVILA ŽALBU
/
Nekad najbolja na svijetu prekršila dva pravila pa žestoko kažnjena: Znači li to kraj bogate karijere?
'BILO MU JE VRUĆE'
/
Ivaniševiću pozlilo tijekom treninga, supruga Nives je otkrila kako se sada osjeća: 'Hvala svima na brizi...'
'BILO MU JE VRUĆE'
/
Ivaniševiću pozlilo tijekom treninga, supruga Nives je otkrila kako se sada osjeća: 'Hvala svima na brizi...'
ZAOKRET U KARIJERI
/
Nekad je osvajao kultni turnir i rušio teniske velikane, a danas je uspješan bankar
ZAOKRET U KARIJERI
/
Nekad je osvajao kultni turnir i rušio teniske velikane, a danas je uspješan bankar
SUBOTA ZA PAMĆENJE
/
Mladi hrvatski tenisač u Njemačkoj ostvario rezultat karijere: Od ponedjeljka samo tri sunarodnjaka bit će ispred njega
SUBOTA ZA PAMĆENJE
/
Mladi hrvatski tenisač u Njemačkoj ostvario rezultat karijere: Od ponedjeljka samo tri sunarodnjaka bit će ispred njega
'SVAKA TI ČAST'
/
Poraženi Đoković čestitao Alcarazu pa se rasplakao: 'Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije'
'SVAKA TI ČAST'
/
Poraženi Đoković čestitao Alcarazu pa se rasplakao: 'Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije'
GDJE JE 'SLATKA MALA MARIJANA'?
/
Srpska sutkinja izgleda neprepoznatljivo: 'Nije joj to trebalo, ne sliči na sebe'
GDJE JE 'SLATKA MALA MARIJANA'?
/
Srpska sutkinja izgleda neprepoznatljivo: 'Nije joj to trebalo, ne sliči na sebe'
ATP
/
Mektić i Pavić pobjednici turnira u Eastbourneu: Ovo je sjajna najava za Wimbledon
ATP
/
Mektić i Pavić pobjednici turnira u Eastbourneu: Ovo je sjajna najava za Wimbledon
IMA SAMOPOUZDANJA
/
Zločesti dečko svjetskog tenisa: 'Samo ja mogu pobijediti Đokovića u Wimbledonu'
IMA SAMOPOUZDANJA
/
Zločesti dečko svjetskog tenisa: 'Samo ja mogu pobijediti Đokovića u Wimbledonu'
KULTNI TURNIR
/
Nakon četiri sata velike drame Ćorić je pobijedio Argentinca i prošao u drugo kolo Roland Garossa
KULTNI TURNIR
/
Nakon četiri sata velike drame Ćorić je pobijedio Argentinca i prošao u drugo kolo Roland Garossa
OVO ĆE ODJEKNUTI
/
Britanci brutalno udarili po Đokoviću: 'Ponaša se kao nakaradni tinejdžer. Novače, prestani plakati'
OVO ĆE ODJEKNUTI
/
Britanci brutalno udarili po Đokoviću: 'Ponaša se kao nakaradni tinejdžer. Novače, prestani plakati'
KRALJ ZEMLJE
/
Veliki šok za sve ljubitelje tenisa: Rafael Nadal po prvi put u karijeri neće igrati na Roland Garrosu
KRALJ ZEMLJE
/
Veliki šok za sve ljubitelje tenisa: Rafael Nadal po prvi put u karijeri neće igrati na Roland Garrosu
BRAVO MAJSTORE
/
Nakon tri i pol sata tenisa, Borna Ćorić se plasirao u treće kolo ATP Rima
BRAVO MAJSTORE
/
Nakon tri i pol sata tenisa, Borna Ćorić se plasirao u treće kolo ATP Rima
Sport
/
Što je as u tenisu? Zašto je važan as u tenisu?
Sport
/
Što je as u tenisu? Zašto je važan as u tenisu?
Tenis
/
Koje vrste teniskih terena postoje?
Tenis
/
Koje vrste teniskih terena postoje?
PREKRASNA 'MUMIJA'
/
Javila se 20-godišnja sportska senzacija i rastužila milijune fanova: 'Morala sam to napraviti'
PREKRASNA 'MUMIJA'
/
Javila se 20-godišnja sportska senzacija i rastužila milijune fanova: 'Morala sam to napraviti'
Pravila tenisa
/
Koji sve udarci u tenisu postoj?
Pravila tenisa
/
Koji sve udarci u tenisu postoj?
ATP MADRID
/
Kraj za Mektića i Pavića, olimpijski pobjednici u krizi
ATP MADRID
/
Kraj za Mektića i Pavića, olimpijski pobjednici u krizi
STARI PROBLEMI
/
Đoković ovo nije mogao ni sanjati: Zbog neočekivanih odluka američke vlade ne može na US Open?
STARI PROBLEMI
/
Đoković ovo nije mogao ni sanjati: Zbog neočekivanih odluka američke vlade ne može na US Open?
KAKVA IGRAČINA
/
Čudesni Carlos Alcaraz kao da nije s ovog svijeta, njemu je samo nebo granica
KAKVA IGRAČINA
/
Čudesni Carlos Alcaraz kao da nije s ovog svijeta, njemu je samo nebo granica
U DVA DANA DVIJE KATASTROFE
/
Novi veliki udarac za jaki Masters u Madridu: Ima li kraja teniskom 'smaku svijeta'?
U DVA DANA DVIJE KATASTROFE
/
Novi veliki udarac za jaki Masters u Madridu: Ima li kraja teniskom 'smaku svijeta'?
TEŽAK UDARAC
/
Jedan od najvećih ikada propušta važan turnir: 'Još nisam spreman natjecati se na najvišoj razini'
TEŽAK UDARAC
/
Jedan od najvećih ikada propušta važan turnir: 'Još nisam spreman natjecati se na najvišoj razini'
PROGOVORIO O ŽIVOTU
/
Boris Becker izašao iz zatvora i otvorio dušu: 'Sa 17 sam zaradio prvi milijun, a sad ću vam ispričati kako sam spiskao svoje bogatstvo'
PROGOVORIO O ŽIVOTU
/
Boris Becker izašao iz zatvora i otvorio dušu: 'Sa 17 sam zaradio prvi milijun, a sad ću vam ispričati kako sam spiskao svoje bogatstvo'
PONOVNO NIJE IŠLO
/
Kraj za Petru Martić u Miamiju: Ponovno je kobna bila Belgijanka protiv koje Martić ne zna za pobjedu
PONOVNO NIJE IŠLO
/
Kraj za Petru Martić u Miamiju: Ponovno je kobna bila Belgijanka protiv koje Martić ne zna za pobjedu
POSTAO REKORDER S 43 GODINE
/
Indijac je ispisao povijest svjetskog tenisa, a nakon spektakularnog finala izjavio da je tajna u - piću!
POSTAO REKORDER S 43 GODINE
/
Indijac je ispisao povijest svjetskog tenisa, a nakon spektakularnog finala izjavio da je tajna u - piću!
ATP
/
Ipak nije išlo: Kraj za Pavića i Mektića u Indian Wellsu
ATP
/
Ipak nije išlo: Kraj za Pavića i Mektića u Indian Wellsu
ATP I WTA LJESTVICA
/
Ćorić ostao 20., Marin Čilić nazadovao: Napredak Vekić nakon osvojenog naslova, pad Martić
ATP I WTA LJESTVICA
/
Ćorić ostao 20., Marin Čilić nazadovao: Napredak Vekić nakon osvojenog naslova, pad Martić
I had a girl Donna was her name
/
Trenuci za pamćenje, prizori za vječnost: 'Posljednjih nekoliko godina bilo mi je teško, ali nastavila sam vjerovati u sebe'
I had a girl Donna was her name
/
Trenuci za pamćenje, prizori za vječnost: 'Posljednjih nekoliko godina bilo mi je teško, ali nastavila sam vjerovati u sebe'
OBJAVLJENE ZARADE
/
Nitko od tenisa nije zaradio kao Novak Đoković, u top 100 čak pet Hrvata, čak se jedan 'ugurao' u top 10
OBJAVLJENE ZARADE
/
Nitko od tenisa nije zaradio kao Novak Đoković, u top 100 čak pet Hrvata, čak se jedan 'ugurao' u top 10
SVAKA ČAST
/
Jelena Đoković je progovorila o Novakovoj 'ljubavnoj aferi' za koju i ona zna: 'I žena se ne ljuti'
SVAKA ČAST
/
Jelena Đoković je progovorila o Novakovoj 'ljubavnoj aferi' za koju i ona zna: 'I žena se ne ljuti'
Uživo
IZVANREDNA PRESICA
/
Novak Đoković čitavom svijetu pokazao kakav je gospodin i veličina: 'To su stvari i događanja koja su potpuno izvan moje kontrole'
Uživo
IZVANREDNA PRESICA
/
Novak Đoković čitavom svijetu pokazao kakav je gospodin i veličina: 'To su stvari i događanja koja su potpuno izvan moje kontrole'
Tenis | Stranica
1
Tenis | Stranica
2
Tenis | Stranica
3
Tenis | Stranica
4
Tenis | Stranica
5
Tenis | Stranica
6