Danas
Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Video
FREEMAIL
Danas
Crna kronika
Hrvatska
Novac
Svijet
Znanost
Kultura
Auto
Rat u Ukrajini
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Rukomet 2023
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Masked Singer
Superpar
Nova serija
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Zeleni tjedan
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Video
Kolumnisti
Sanjarica
Recepti
Webshop
Najnovije
#
tenis
KULTNI TURNIR
/
Nakon četiri sata velike drame Ćorić je pobijedio Argentinca i prošao u drugo kolo Roland Garossa
KULTNI TURNIR
/
Nakon četiri sata velike drame Ćorić je pobijedio Argentinca i prošao u drugo kolo Roland Garossa
OVO ĆE ODJEKNUTI
/
Britanci brutalno udarili po Đokoviću: 'Ponaša se kao nakaradni tinejdžer. Novače, prestani plakati'
OVO ĆE ODJEKNUTI
/
Britanci brutalno udarili po Đokoviću: 'Ponaša se kao nakaradni tinejdžer. Novače, prestani plakati'
KRALJ ZEMLJE
/
Veliki šok za sve ljubitelje tenisa: Rafael Nadal po prvi put u karijeri neće igrati na Roland Garrosu
KRALJ ZEMLJE
/
Veliki šok za sve ljubitelje tenisa: Rafael Nadal po prvi put u karijeri neće igrati na Roland Garrosu
BRAVO MAJSTORE
/
Nakon tri i pol sata tenisa, Borna Ćorić se plasirao u treće kolo ATP Rima
BRAVO MAJSTORE
/
Nakon tri i pol sata tenisa, Borna Ćorić se plasirao u treće kolo ATP Rima
Sport
/
Što je as u tenisu? Zašto je važan as u tenisu?
Sport
/
Što je as u tenisu? Zašto je važan as u tenisu?
Tenis
/
Koje vrste teniskih terena postoje?
Tenis
/
Koje vrste teniskih terena postoje?
PREKRASNA 'MUMIJA'
/
Javila se 20-godišnja sportska senzacija i rastužila milijune fanova: 'Morala sam to napraviti'
PREKRASNA 'MUMIJA'
/
Javila se 20-godišnja sportska senzacija i rastužila milijune fanova: 'Morala sam to napraviti'
Pravila tenisa
/
Koji sve udarci u tenisu postoj?
Pravila tenisa
/
Koji sve udarci u tenisu postoj?
ATP MADRID
/
Kraj za Mektića i Pavića, olimpijski pobjednici u krizi
ATP MADRID
/
Kraj za Mektića i Pavića, olimpijski pobjednici u krizi
STARI PROBLEMI
/
Đoković ovo nije mogao ni sanjati: Zbog neočekivanih odluka američke vlade ne može na US Open?
STARI PROBLEMI
/
Đoković ovo nije mogao ni sanjati: Zbog neočekivanih odluka američke vlade ne može na US Open?
KAKVA IGRAČINA
/
Čudesni Carlos Alcaraz kao da nije s ovog svijeta, njemu je samo nebo granica
KAKVA IGRAČINA
/
Čudesni Carlos Alcaraz kao da nije s ovog svijeta, njemu je samo nebo granica
U DVA DANA DVIJE KATASTROFE
/
Novi veliki udarac za jaki Masters u Madridu: Ima li kraja teniskom 'smaku svijeta'?
U DVA DANA DVIJE KATASTROFE
/
Novi veliki udarac za jaki Masters u Madridu: Ima li kraja teniskom 'smaku svijeta'?
TEŽAK UDARAC
/
Jedan od najvećih ikada propušta važan turnir: 'Još nisam spreman natjecati se na najvišoj razini'
TEŽAK UDARAC
/
Jedan od najvećih ikada propušta važan turnir: 'Još nisam spreman natjecati se na najvišoj razini'
PROGOVORIO O ŽIVOTU
/
Boris Becker izašao iz zatvora i otvorio dušu: 'Sa 17 sam zaradio prvi milijun, a sad ću vam ispričati kako sam spiskao svoje bogatstvo'
PROGOVORIO O ŽIVOTU
/
Boris Becker izašao iz zatvora i otvorio dušu: 'Sa 17 sam zaradio prvi milijun, a sad ću vam ispričati kako sam spiskao svoje bogatstvo'
PONOVNO NIJE IŠLO
/
Kraj za Petru Martić u Miamiju: Ponovno je kobna bila Belgijanka protiv koje Martić ne zna za pobjedu
PONOVNO NIJE IŠLO
/
Kraj za Petru Martić u Miamiju: Ponovno je kobna bila Belgijanka protiv koje Martić ne zna za pobjedu
POSTAO REKORDER S 43 GODINE
/
Indijac je ispisao povijest svjetskog tenisa, a nakon spektakularnog finala izjavio da je tajna u - piću!
POSTAO REKORDER S 43 GODINE
/
Indijac je ispisao povijest svjetskog tenisa, a nakon spektakularnog finala izjavio da je tajna u - piću!
ATP
/
Ipak nije išlo: Kraj za Pavića i Mektića u Indian Wellsu
ATP
/
Ipak nije išlo: Kraj za Pavića i Mektića u Indian Wellsu
ATP I WTA LJESTVICA
/
Ćorić ostao 20., Marin Čilić nazadovao: Napredak Vekić nakon osvojenog naslova, pad Martić
ATP I WTA LJESTVICA
/
Ćorić ostao 20., Marin Čilić nazadovao: Napredak Vekić nakon osvojenog naslova, pad Martić
I had a girl Donna was her name
/
Trenuci za pamćenje, prizori za vječnost: 'Posljednjih nekoliko godina bilo mi je teško, ali nastavila sam vjerovati u sebe'
I had a girl Donna was her name
/
Trenuci za pamćenje, prizori za vječnost: 'Posljednjih nekoliko godina bilo mi je teško, ali nastavila sam vjerovati u sebe'
OBJAVLJENE ZARADE
/
Nitko od tenisa nije zaradio kao Novak Đoković, u top 100 čak pet Hrvata, čak se jedan 'ugurao' u top 10
OBJAVLJENE ZARADE
/
Nitko od tenisa nije zaradio kao Novak Đoković, u top 100 čak pet Hrvata, čak se jedan 'ugurao' u top 10
SVAKA ČAST
/
Jelena Đoković je progovorila o Novakovoj 'ljubavnoj aferi' za koju i ona zna: 'I žena se ne ljuti'
SVAKA ČAST
/
Jelena Đoković je progovorila o Novakovoj 'ljubavnoj aferi' za koju i ona zna: 'I žena se ne ljuti'
IZVANREDNA PRESICA
/
Novak Đoković čitavom svijetu pokazao kakav je gospodin i veličina: 'To su stvari i događanja koja su potpuno izvan moje kontrole'
IZVANREDNA PRESICA
/
Novak Đoković čitavom svijetu pokazao kakav je gospodin i veličina: 'To su stvari i događanja koja su potpuno izvan moje kontrole'
WTA
/
Petra Martić u TOP 30, napredovala i Donna Vekić
WTA
/
Petra Martić u TOP 30, napredovala i Donna Vekić
ĐOKOVIĆ VODEĆI
/
Objavljena nova ATP ljestvica: Borna Ćorić napredovao, Marin Čilić pao za jednu poziciju, a Borna Gojo se opasno strmoglavio
ĐOKOVIĆ VODEĆI
/
Objavljena nova ATP ljestvica: Borna Ćorić napredovao, Marin Čilić pao za jednu poziciju, a Borna Gojo se opasno strmoglavio
HRVATSKA SLAVI
/
Bio je to fantastičan dan za naš tenis: Tri od tri za ponos!
HRVATSKA SLAVI
/
Bio je to fantastičan dan za naš tenis: Tri od tri za ponos!
ATP
/
Borna Ćorić u četvrtfinalu Montpelliera
ATP
/
Borna Ćorić u četvrtfinalu Montpelliera
VELIKA ANKETA NET.HR-A
/
Tko je najveći tenisač svih vremena?
VELIKA ANKETA NET.HR-A
/
Tko je najveći tenisač svih vremena?
SPEKTAKL
/
Novak Đoković nestvarni deseti put osvojio Australian Open: Srpski tenisač izjednačio se s Nadalom i vratio na vrh
SPEKTAKL
/
Novak Đoković nestvarni deseti put osvojio Australian Open: Srpski tenisač izjednačio se s Nadalom i vratio na vrh
TAMO JE SELO MOJE
/
Svjetski mediji bruje o sramoti na Australian Openu: U Melbourneu strahuju od 'probuđene zvijeri'; 'To su rušilački elementi srpske zajednice. Ovo je sad nestabilno okruženje'
TAMO JE SELO MOJE
/
Svjetski mediji bruje o sramoti na Australian Openu: U Melbourneu strahuju od 'probuđene zvijeri'; 'To su rušilački elementi srpske zajednice. Ovo je sad nestabilno okruženje'
JEDAN OD MNOGIH!
/
Najveća hrvatska teniska nada osvojila svoj prvi seniorski naslov u karijeri, u finalu bolji od Francuza
JEDAN OD MNOGIH!
/
Najveća hrvatska teniska nada osvojila svoj prvi seniorski naslov u karijeri, u finalu bolji od Francuza
Tenis | Stranica
1
Tenis | Stranica
2
Tenis | Stranica
3
Tenis | Stranica
4
Tenis | Stranica
5
Tenis | Stranica
6