TENISKA BARBIE / Putem aplikacije 'upecala' zvijezdu koja teži milijune: 'Govore svašta o meni. Mrze me'
u dva seta / Iskusna Ruskinja prekinula čudesan niz tinejdžerice koja je osvojila juniorski Roland Garros
kraj ere / Najstariji broj jedan na svijetu rekao zbogom: Dvostruki osvajač Grand Slama završio karijeru
'STVARNO SU NEVJEROJATNI' / Nastavlja se saudijska invazija: Dobili domaćinstvo prestižnog teniskog turnira
poručio povratak / Neočekivana odluka Novaka Đokovića: Povlači se iz Pariza, ali poslao poruku navijačima
u tri seta / Kazahstanska tenisačica došla do desete titule: Korak je bliže plasmanu na WTA završnicu!
'OTAC ME BRUTALNO TUKAO' / Rođena Osječanka prošla pakao: 'Prijetnje, nasilje i strah bili su moja svakodnevica'
NOVO POGLAVLJE / Goran Ivanišević otkrio da njegov sin seli na drugi kraj svijeta: 'Ovo neće biti lako'
KOMENTARI PLJUŠTE / Objavila izazovnu fotku i srušila internet: 'Ovo nisam očekivao od profesionalne sportašice'
DANAS BLISTA JAČE NEGO IKAD / Nazivali su je gorilom pa kad je smršavila pomoću Ozempica optužili da je posvijetlila kožu
IZVANREDNA SITUACIJA / Rafael Nadal se hitno oglasio: 'Ovo je za mene neobično, ali vjerujem da je potrebno'
RIJEČI VELIKANA / Ovako je Đoković govorio o svom teniskom ocu Piliću: 'Ujedinio je dvije bratske nacije'
'ISTINSKA LEGENDA' / Zdravko Marić za Net.hr: 'Ispričat ću vam crticu o čovjeku koji je zadužio tenis i sport općenito'
Nije joj se svidjelo / Jedna od najboljih tenisačica svijeta izazvala buru na internetu: Sve zbog komentara o žabama
SPEKTAKL / Na zagrebačkoj Šalati i ove godine brojna poznata lica! Naša Donna Diana Prćić brani naslov
OSVETA SE SERVIRA HLADNA / Na Wimbledonu je doživjela povijesnu katastrofu: Sad je kreirala senzaciju
ROĐENDANSKI PLES ZA KĆERKICU / Đoković 11. put pobijedio Fritza! Za ulazak u finale US Opena čega ga spektakularni meč
NAKON EXPRESNOG ISPADANJA / Slavna tenisačica misli kako je svi žele 'skinuti': 'To mi je kompliment'
PRIČA DANA US OPENA / Teniski junak htio dati kapu dječaku, odrasli čovjek mu je oteo: 'Kakav sebični kreten'
JUČERAŠNJI MEČ / Zvijezda jedne od najpoznatijih serija ikad navijao protiv Donne Vekić: Nikad nećete pogoditi tko
MAJKO DRAGA / Marija Šarapova je neprepoznatljiva: Nekad najljepšu sportašicu nećete prepoznati, ne sliči sama sebi
TAKO MLADA, TAKO MLADA / Nekad najljepša sportašica o carstvu dekoltea i mini suknjica: 'A ja s tatom u restoranu'
NE POMAŽE VODA MAJKO / Njemački tenisač otkrio novi način kako izgubiti meč, diskvalificiran zbog bizarnog razloga
SLAVI 48. ROĐENDAN / Od milijuna do bankrota i burnog razvoda: Znate li kako je Iva Majoli izgledala na početku karijere?