KAJE SE / Javio se glavni krivac za incident u zagrebačkoj Areni: 'Ispričavam se, Mirko je pokazao da je...'
SLUČAJ ODJEKNUO HRVATSKOM / Forgačev odvjetnik o incidentu: 'Taj čovjek je već prijavljen zbog kaznenog djela iznude prema mojem klijentu'
Vikend retrovizor / Hrvatska ide po Mundijal, FNC oduševio regiju, Srbija ponižena, a Verstappen napokon slavio
fažana slavi prvaka / Nećete vjerovati! Vitasović obranio pojas i srušio nemogući rekord Stipe Miočića
KAOS NA FNC 24 / Hrvatska bruji o snimci! Cro Cop poludio, umalo došlo do sukoba: 'Slušaj, majmune jedan'
DETALJI / Mirko Filipović o incidentu u Areni: 'Sin mi je dobio bocom u glavu, a njegovoj djevojci razbijena je usna'
PRIRODNA LJEPOTICA / Iva Majoli zadivila u opuštenom izdanju: Suprug joj pravio društvo na sportskom spektaklu
NAKON EXPRESNE POBJEDE / Tata od formata! Ilić emotivno o kćerkici Tari: 'Ona je moja kozmička ljubav i inspiracija'
BORAC CRO COPA / Naš reporter 'uhvatio' jednog od junaka FNC 24 večeri: 'Moj prekid je najbrži i možda najviše vrijedi'
PRAVI PRVAK / Najbolji teškaš FNC-a nakon pravog rata: 'Svi ste sumnjali u mene, nemojte sr**i po komentarima'
ODLIČAN MEČ / Marko Ančić nakon sjajne pobjede: 'Trener me nije htio pustiti na meč, a onda sam mu rekao...'
FNC 24 / Ančić je slavio! Već krajem prve runde znalo se što će biti, pogledajte kako je uzdrmao suparnika
NESTVARNI KADROVI / Kaos ispred Arene Zagreb! Stipe Miočić izazvao delirij, nikad ovako nešto nismo vidjeli
VATROGASAC I POLICAJAC / FNC spektakl je tu! Navijači pred Arenom odgovorili tko je bolji, Mirko ili Stipe
SPEKTAKL NA POMOLU / Jedna od najvećih FNC zvijezda otkriva za Net.hr: 'Ova borba može napuniti Arenu'