OŠTRI KOMENTARI / Hugh Jackman objavio novu curu, fanovi bijesne: 'To je ona s kojom je prevario ženu'
BEZ DLAKE NA JEZIKU / Isidora Trifunović o mužu, trudnoći i prošlosti: 'Uhićena sam više puta nego što se pisalo'
ZA NEPOVJEROVATI / U braku su 60 godina, a ovo je njihova tajna: 'To nas čini savršenima jedno za drugo'
'BUDITE MONOGAMNI' / Vatikan održao lekciju o seksu i braku: 'Svaki spolni čin ne mora imati za cilj prokreaciju'
VELIKI INTERVJU / Dušan Bućan o najluđim glumačkim pothvatima, braku, roditeljstvu i ljubavi prema prirodi
ULAZNICE OGRANIČENE / Jacques Houdek priprema tri jubilarna koncerta u jednom danu, predstavio i neočekivani duet
'KAD SAM GA VIDJELA, JOJ...' / Katica i Vladimir u braku su 70 godina, a jednu stvar učinili su kao nekada: Dobro je prošlo
POGLEDAJTE IH / Leonarda Boban zablistala na modnoj reviji Snježane Schillinger u društvu svojih kćeri
PRAVO ČUDOVIŠTE / Ljubomora je normalna, no može biti i destruktivna: Evo kako si pomoći i sačuvati vezu
RAZLOG PREKIDA / Nataša Bekvalac o braku s Danilom Ikodinovićem i prevari: 'Bilo je jasno da povratka nema'
O TENZIJAMA U DRUŠTVU / Imaju li HDZ i DP siguran 'politički brak'? Penava: 'Uvijek su tu nekakvi mokri snovi...'
NIZ DOGOVORA / Brakovi se mijenjaju, a nekadašnje tabu teme to prestaju biti: 'Par sam definira što to znači'
ŽIVOTNI INTERVJU / George Clooney otkrio tajnu sretnog braka: 'Prestar sam da bih se svađao oko boje zida'
JAVNI RAZVOD / Sia i suprug u borbi za skrbništvo: Optužuje ju se drogira, ona tvrdi da joj je sve podmetnuo
TAJANSTVENA PLAVUŠA / Znate li kako izgleda 11 godina mlađa supruga Renea Bitorajca? 'Ovo je prava ljepotica...'
LJUBAV I PRIHVAĆANJE / Pola stoljeća veze: Diane von Fürstenberg ostala uz muža i nakon priznanja da je homoseksualac
DOBIO PO DŽEPU I REPU / Memorirao je suprugu u mobitelu kao 'debeljuca' i zbog toga gadno stradao na sudu!
OSVOJILA GA NA PRVI POGLED / Čime se bavi 42 godine mlađa žena Mire Ungara? Njihova ljubav dokaz je da su godine samo broj
'POSEBNI SMO' / Norveška princeza u ‘lažnom’ braku? Internet gori od teorija, a njen odgovor zapanjio je sve
JASNA PRAVILA / Želite bivšem partneru porukom čestitati rođendan? Možda da prvo pročitate što o tome kažu stručnjaci
ISPOVIJESTI ŽENA / Svi se parovi svađaju, pomaže li vjenčanje? Jedna vještina značajno pridonosi odnosima u braku
NIJE DOBRO / Nakon nesreće koja je šokirala regiju, eskaliralo u obitelji Darka Lazića: 'Više ne može trpjeti!'
CRVENOKOSA LJEPOTICA / Kako je izgledala Ana Karamarko? Uvijek dotjerana od glave do pete, a posljednjih godina skriva se od kamera
I MILENIJALCI SE SLAŽU / Gen Z mijenja sva pravila, pa i ona o braku: 'Sudbonosno da' sve se češće izbjegava
BRUTALNA ISTINA / Vilma je 'trofejna supruga': 'Prioritet mog milijunaša je posao, ali meni ne smeta'
STUDIJA POTVRDILA / Parovi dijele iste dijagnoze: Kad jedan oboli od depresije ili ovisnosti u opasnosti je i drugi partner
PLIJENI POGLEDE / Znate li tko je supruga Stipe Miočića? Osvojio je pravi jackpot: 'Posrećilo mi se s njom'
NAGLEDALI SE SVEGA / Fotografi vjenčanja mogu predvidjeti razvod: 'Ovih pet suptilnih znakova ukazuju na to'
NA METI KRITIKA / Nekad je bila mršavica, a danas...: Bondovu ženu ne štede s uvredama, ali on je i dalje voli
KAD PLANE SUKOB / 'Tihi obrasci koji razaraju bliskost': Bračna terapeutkinja otkriva kako se svađati
ISTRAŽIVANJE POKAZALO / Ne baš sretna vijest za neke: Što dulje studirate, manja je šansa da ćete biti u braku
ODVRATNI PRELJUBNICI / Vaš muškarac radi neki od ovih poslova? Velika je vjerojatnost da će doći do nevjere
IMA SE - MOŽE SE / Privatni avioni i Chanel torbe: Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca živi kao Kardashianke
TUŽNA HOLIVUDSKA PRIČA / Jennifer Aniston progovorila o najtežem periodu nakon razvoda od Brada Pitta
KRALJEVSKI ŽENSKAROŠ / Princ Andrew u prvoj godini braka spavao s 12 žena, a tijekom života s više od tisuću
ODUŠEVIO OBOŽAVATELJICE / Boris Novković objavio fotografije iz starih dana: Evo zašto je bio frajer broj jedan