Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Zdravko Čolić
ZLATNA MLADEŽ
/
Imala privatnog vozača i odrasla sa zlatnom žlicom: Kći Zdravka Čolića uživa u Hrvatskoj
ZLATNA MLADEŽ
/
Imala privatnog vozača i odrasla sa zlatnom žlicom: Kći Zdravka Čolića uživa u Hrvatskoj
NAČITANI CELEBRITYJI
/
Koje su škole završile regionalne zvijezde? Donosimo njihov obrazovni put
NAČITANI CELEBRITYJI
/
Koje su škole završile regionalne zvijezde? Donosimo njihov obrazovni put
VELIKO SRCE
/
Ava Karabatić objavila video, suze su same krenule: 'Uhvatile su me emocije'
VELIKO SRCE
/
Ava Karabatić objavila video, suze su same krenule: 'Uhvatile su me emocije'
HUMANITARNA AKCIJA
/
Severina uputila poruku podrške žrtvama poplava u BiH: 'Pomozimo stradalima...'
HUMANITARNA AKCIJA
/
Severina uputila poruku podrške žrtvama poplava u BiH: 'Pomozimo stradalima...'
KAKVA PREDIVNA GESTA
/
Veliko srce Zdravka Čolića: Evo kako je pomogao stradalima u poplavama u BiH
KAKVA PREDIVNA GESTA
/
Veliko srce Zdravka Čolića: Evo kako je pomogao stradalima u poplavama u BiH
OBOŽAVAJU GA
/
Ovaj pjevač s naših prostora zauzeo je vrh liste najbogatijih zvijezda estrade
OBOŽAVAJU GA
/
Ovaj pjevač s naših prostora zauzeo je vrh liste najbogatijih zvijezda estrade
'DOBRI NAŠ BORA'
/
Povodom smrti Bore čorbe oglasili se Čolić i Bajaga: 'Veliki glazbenik i moj prijatelj'
'DOBRI NAŠ BORA'
/
Povodom smrti Bore čorbe oglasili se Čolić i Bajaga: 'Veliki glazbenik i moj prijatelj'
PRISJETILA SE STARIH DANA
/
Prva ljubav Zdravka Čolića mami poglede i sa 70 godina: Zablistala na SFF-u
PRISJETILA SE STARIH DANA
/
Prva ljubav Zdravka Čolića mami poglede i sa 70 godina: Zablistala na SFF-u
IDE UKORAK S VREMENOM
/
Zdravko Čolić postao konkurencija Desingerici, fanovi šokirani: 'Prolupao si'
IDE UKORAK S VREMENOM
/
Zdravko Čolić postao konkurencija Desingerici, fanovi šokirani: 'Prolupao si'
NASTUP U TESLIĆU
/
Koncert Zdravka Čolića prekinut nakon pola sata: Fanovi tvrde da nije pjevao ni toliko
NASTUP U TESLIĆU
/
Koncert Zdravka Čolića prekinut nakon pola sata: Fanovi tvrde da nije pjevao ni toliko
POČASTILA PRIZOROM
/
Kći Zdravka Čolića ponovno mami golišavim izdanjima: U medijima je češće od nezadovoljnog oca
POČASTILA PRIZOROM
/
Kći Zdravka Čolića ponovno mami golišavim izdanjima: U medijima je češće od nezadovoljnog oca
PRIVATNA PROSLAVA
/
Zdravko Čolić nastupao 45 minuta i zaradio 45.000 eura, imao je i posebne uvjete
PRIVATNA PROSLAVA
/
Zdravko Čolić nastupao 45 minuta i zaradio 45.000 eura, imao je i posebne uvjete
POČASTIO SE
/
Ovo je luksuzna nekretnina Zdravka Čolića u Puli: Od cijene kvadrata boli glava! Doslovno
POČASTIO SE
/
Ovo je luksuzna nekretnina Zdravka Čolića u Puli: Od cijene kvadrata boli glava! Doslovno
BRZO NAŠAO KUPCA
/
Zdravko Čolić prodao vilu za paprenu cifru: Često se selio zbog ovog razloga
BRZO NAŠAO KUPCA
/
Zdravko Čolić prodao vilu za paprenu cifru: Često se selio zbog ovog razloga
RAZBACAO SE
/
Prije nekoliko dana razveselio Srbiju, a sada je sve proslavio uz hitove legende iz regije
RAZBACAO SE
/
Prije nekoliko dana razveselio Srbiju, a sada je sve proslavio uz hitove legende iz regije
FINO SE SLAVILO
/
Pogledajte kako se Zdravko Čolić provodio na proslavi rođendana. Kći objavila fotke
FINO SE SLAVILO
/
Pogledajte kako se Zdravko Čolić provodio na proslavi rođendana. Kći objavila fotke
SRETAN ROĐENDAN, LEGENDO!
/
Nekada su djevojke ludjele za Zdravkom Čolićem, a danas on slavi 73. rođendan
SRETAN ROĐENDAN, LEGENDO!
/
Nekada su djevojke ludjele za Zdravkom Čolićem, a danas on slavi 73. rođendan
NIJE MU DRAGO
/
Kći Zdravka Čolića objavila provokativnu fotografiju: Njezinom tati se to ne sviđa
NIJE MU DRAGO
/
Kći Zdravka Čolića objavila provokativnu fotografiju: Njezinom tati se to ne sviđa
NOVI HIT
/
Zdravko Čolić otpjevao nostalgičnu priču o staroj ljubavi uz koju će se lomiti čaše
NOVI HIT
/
Zdravko Čolić otpjevao nostalgičnu priču o staroj ljubavi uz koju će se lomiti čaše
BILO JE VRLO NEUGODNO
/
Zdravko Čolić priznao da je bio u pritvoru: 'Pratili su me svo vrijeme jer što ja radim tu?'
BILO JE VRLO NEUGODNO
/
Zdravko Čolić priznao da je bio u pritvoru: 'Pratili su me svo vrijeme jer što ja radim tu?'
NIJE ŽENI LAKO
/
Zdravko Čolić otkrio zašto mu se supruga krije od javnosti: 'Moja obožavateljica ju je napala nožem i posjekla je po licu'
NIJE ŽENI LAKO
/
Zdravko Čolić otkrio zašto mu se supruga krije od javnosti: 'Moja obožavateljica ju je napala nožem i posjekla je po licu'
'NE KAŽE SE UZALUD LIJEP KO' ČOLA'
/
Pogledajte kako je Čolić izgledao u mladosti: Nije tad nosio svoj zaštitni znak, ali žene su poludjele za njim
'NE KAŽE SE UZALUD LIJEP KO' ČOLA'
/
Pogledajte kako je Čolić izgledao u mladosti: Nije tad nosio svoj zaštitni znak, ali žene su poludjele za njim
'nisam onaj koji podržava cajke'
/
Je li Stradun otvoren za pjevače iz Srbije i Bosne? Evo što kaže gradonačelnik Dubrovnika kojem su zbog Čolića prijetili smrću
'nisam onaj koji podržava cajke'
/
Je li Stradun otvoren za pjevače iz Srbije i Bosne? Evo što kaže gradonačelnik Dubrovnika kojem su zbog Čolića prijetili smrću
ANONIMNA PRIJETNJA SMRĆU
/
Gradonačelniku Dubrovnika prijete zbog Čolića: 'Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik...'
ANONIMNA PRIJETNJA SMRĆU
/
Gradonačelniku Dubrovnika prijete zbog Čolića: 'Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik...'
GDJE ĆETE ZA NOVU?
/
Vodič za najluđu noć: Zagreb u 2024. uvodi Let3, Split Doris Dragović, a jedan grad će za pjevača iskeširati 130.000 eura
GDJE ĆETE ZA NOVU?
/
Vodič za najluđu noć: Zagreb u 2024. uvodi Let3, Split Doris Dragović, a jedan grad će za pjevača iskeširati 130.000 eura
'ČOLA GOSPODIN, LJUDINA'
/
Zdravko Čolić živi luksuzno: Njegova vila ima ogromno dvorište i čak dvije ograde, a evo što susjedi govore o njemu
'ČOLA GOSPODIN, LJUDINA'
/
Zdravko Čolić živi luksuzno: Njegova vila ima ogromno dvorište i čak dvije ograde, a evo što susjedi govore o njemu
NEMA KREDITA!
/
Kad su nekretnine u pitanju, poznate zvijezde ne mare za cijenu: 'Oni uglavnom plaćaju u gotovini'
NEMA KREDITA!
/
Kad su nekretnine u pitanju, poznate zvijezde ne mare za cijenu: 'Oni uglavnom plaćaju u gotovini'
'OSJEČKI ZET'
/
Zdravko Čolić dočekan s oduševljenjem u Osijeku: Već s prvim taktovima prve pjesme sve je bilo jasno...
'OSJEČKI ZET'
/
Zdravko Čolić dočekan s oduševljenjem u Osijeku: Već s prvim taktovima prve pjesme sve je bilo jasno...
FEŠTA DILJEM ZEMLJE
/
Zdravko Čolić srušio sve rekorde zarade, a ovo je top lista najskupljih izvođača na dočeku Nove godine
FEŠTA DILJEM ZEMLJE
/
Zdravko Čolić srušio sve rekorde zarade, a ovo je top lista najskupljih izvođača na dočeku Nove godine
'SUPER JE IZGLEDALA'
/
Boris Novković završio u bolnici, a sve zbog špijuniranja djevojke Zdravka Čolića: 'Gledao sam je kako se tušira'
'SUPER JE IZGLEDALA'
/
Boris Novković završio u bolnici, a sve zbog špijuniranja djevojke Zdravka Čolića: 'Gledao sam je kako se tušira'
U PREDIVNOJ VERUDI
/
Zdravko Čolić kupio luksuzan stan u Puli: Cijene stanova u sklopu projekta s pogledom na more premašuju i pola milijuna eura
U PREDIVNOJ VERUDI
/
Zdravko Čolić kupio luksuzan stan u Puli: Cijene stanova u sklopu projekta s pogledom na more premašuju i pola milijuna eura
KĆERI MODNE IKONE
/
Nasljednica Zdravka Čolića živi u pravom luksuzu: Otac iskeširao pozamašan iznos za ovo
KĆERI MODNE IKONE
/
Nasljednica Zdravka Čolića živi u pravom luksuzu: Otac iskeširao pozamašan iznos za ovo
BLAGO NJEMU
/
Za Zdravkom Čolićem žene lude! Gađaju ga grudnjacima na koncertu, otkrio što misli o tome: 'To je česta pojava...'
BLAGO NJEMU
/
Za Zdravkom Čolićem žene lude! Gađaju ga grudnjacima na koncertu, otkrio što misli o tome: 'To je česta pojava...'
KAKVA BRUTALNA CIFRA!
/
Legendarni Zdravko Čolić uvest će Dubrovčane u Novu godinu: Cijena njegovog nastupa srušila je sve rekorde
KAKVA BRUTALNA CIFRA!
/
Legendarni Zdravko Čolić uvest će Dubrovčane u Novu godinu: Cijena njegovog nastupa srušila je sve rekorde
NIJE NA TATU
/
Zdravko Čolić o naslikavanju zgodne kćeri Une po Instagramu: 'Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti'
NIJE NA TATU
/
Zdravko Čolić o naslikavanju zgodne kćeri Une po Instagramu: 'Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti'
VRAG JE U DETALJU
/
Naizgled fešta kao svaka druga: Zdravko Čolić proslavio 72. rođendan, a njegova fensi kći se pohvalila luksuzom
VRAG JE U DETALJU
/
Naizgled fešta kao svaka druga: Zdravko Čolić proslavio 72. rođendan, a njegova fensi kći se pohvalila luksuzom
LEGENDA BALKANA U ISTRI
/
Zdravko Čolić ponovno će obradovati svoju publiku velikim koncertom na najljepšoj pozornici na svijetu
LEGENDA BALKANA U ISTRI
/
Zdravko Čolić ponovno će obradovati svoju publiku velikim koncertom na najljepšoj pozornici na svijetu
POZNATA GLUMICA
/
Bila je velika ljubav Zdravka Čolića: Posvetio joj je hit, a ona je samo jednom pričala o njemu
POZNATA GLUMICA
/
Bila je velika ljubav Zdravka Čolića: Posvetio joj je hit, a ona je samo jednom pričala o njemu
NOVA ZVIJEZDA NA MREŽI
/
71-godišnji Zdravko Čolić prati svjetske trendove: Napravio TikTok profil, a prva objava je iz jednog hrvatskog mjesta
NOVA ZVIJEZDA NA MREŽI
/
71-godišnji Zdravko Čolić prati svjetske trendove: Napravio TikTok profil, a prva objava je iz jednog hrvatskog mjesta
PADALO CVIJEĆE, ALI I...
/
Zdravko Čolić zapalio Zadar najduljim koncertom u karijeri: Pogledajte kako se snašao kad mu je u glavu doletio - grudnjak
PADALO CVIJEĆE, ALI I...
/
Zdravko Čolić zapalio Zadar najduljim koncertom u karijeri: Pogledajte kako se snašao kad mu je u glavu doletio - grudnjak
HITNO SE OGLASILA
/
Prekrasna kći Zdravka Čolića na meti prevaranta, nećete vjerovati što joj je napravio: 'Ne znam kako ovo funkcionira'
HITNO SE OGLASILA
/
Prekrasna kći Zdravka Čolića na meti prevaranta, nećete vjerovati što joj je napravio: 'Ne znam kako ovo funkcionira'
ISKRENA ISPOVIJEST
/
Zdravko Čolić prisjetio se svog prvog seksualnog iskustva: Dogodio se na livadi, a pjevač je priznao da su ga napadale starije djevojke
ISKRENA ISPOVIJEST
/
Zdravko Čolić prisjetio se svog prvog seksualnog iskustva: Dogodio se na livadi, a pjevač je priznao da su ga napadale starije djevojke
BRAK NA PRVU
/
Kreativnost joj nije jača strana pa je za svoje zavjete na vjenčanju koristila stihove Zdravka Čolića: 'I u ovom trenutku mogu ti obećati sve...'
BRAK NA PRVU
/
Kreativnost joj nije jača strana pa je za svoje zavjete na vjenčanju koristila stihove Zdravka Čolića: 'I u ovom trenutku mogu ti obećati sve...'
'PJEVAM DANJU, PJEVAM NOĆU'
/
Veliki hit Zdravka Čolića krije legendarnu ljubavnu priču: Ovako je nastala čuvena pjesma
'PJEVAM DANJU, PJEVAM NOĆU'
/
Veliki hit Zdravka Čolića krije legendarnu ljubavnu priču: Ovako je nastala čuvena pjesma
DAMA U CRNOM
/
Čolina kćer žari i pali: Prekrasna Una pojavila se na dodjeli nagrada, izazovnim izdanjem ukrala svu pažnju: 'Prava ljepotica'
DAMA U CRNOM
/
Čolina kćer žari i pali: Prekrasna Una pojavila se na dodjeli nagrada, izazovnim izdanjem ukrala svu pažnju: 'Prava ljepotica'
SREDILA SE ZA ČOLU
/
Nataša Janjić zna recept za seksi eleganciju: Mrežaste čarape i čizme preko koljena joj stoje savršeno
SREDILA SE ZA ČOLU
/
Nataša Janjić zna recept za seksi eleganciju: Mrežaste čarape i čizme preko koljena joj stoje savršeno
LJUDI GA NAPALI
/
Izjava Zdravka Čolića da se u vrijeme socijalizma u bivšoj Jugi nije smio slaviti Božić izazvala burne reakcije
LJUDI GA NAPALI
/
Izjava Zdravka Čolića da se u vrijeme socijalizma u bivšoj Jugi nije smio slaviti Božić izazvala burne reakcije
VESELE DAME
/
Iva Todorić i Iva Radić zajedno na koncertu Zdravka Čolića u Areni Zagreb: Spektakl su pratile iz prvih redova
VESELE DAME
/
Iva Todorić i Iva Radić zajedno na koncertu Zdravka Čolića u Areni Zagreb: Spektakl su pratile iz prvih redova
'SLIJEDIM SVOJ PUT'
/
Zdravko Čolić održao spektakularan koncert u Areni Zagreb: Pogledajte prizore od kojih zastaje srce
'SLIJEDIM SVOJ PUT'
/
Zdravko Čolić održao spektakularan koncert u Areni Zagreb: Pogledajte prizore od kojih zastaje srce
'OVAKVU VRSTU KONCERATA NISAM RADIO'
/
Čolić prije nastupa u zagrebačkoj Areni progovorio o ženama i Massimu
'OVAKVU VRSTU KONCERATA NISAM RADIO'
/
Čolić prije nastupa u zagrebačkoj Areni progovorio o ženama i Massimu
Zdravko Čolić | Stranica
1
Zdravko Čolić | Stranica
2