Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Zdravko Čolić
NAČITANI CELEBRITYJI
/
Koje su škole završile regionalne zvijezde? Donosimo njihov obrazovni put
NAČITANI CELEBRITYJI
/
Koje su škole završile regionalne zvijezde? Donosimo njihov obrazovni put
VELIKO SRCE
/
Ava Karabatić objavila video, suze su same krenule: 'Uhvatile su me emocije'
VELIKO SRCE
/
Ava Karabatić objavila video, suze su same krenule: 'Uhvatile su me emocije'
HUMANITARNA AKCIJA
/
Severina uputila poruku podrške žrtvama poplava u BiH: 'Pomozimo stradalima...'
HUMANITARNA AKCIJA
/
Severina uputila poruku podrške žrtvama poplava u BiH: 'Pomozimo stradalima...'
KAKVA PREDIVNA GESTA
/
Veliko srce Zdravka Čolića: Evo kako je pomogao stradalima u poplavama u BiH
KAKVA PREDIVNA GESTA
/
Veliko srce Zdravka Čolića: Evo kako je pomogao stradalima u poplavama u BiH
OBOŽAVAJU GA
/
Ovaj pjevač s naših prostora zauzeo je vrh liste najbogatijih zvijezda estrade
OBOŽAVAJU GA
/
Ovaj pjevač s naših prostora zauzeo je vrh liste najbogatijih zvijezda estrade
'DOBRI NAŠ BORA'
/
Povodom smrti Bore čorbe oglasili se Čolić i Bajaga: 'Veliki glazbenik i moj prijatelj'
'DOBRI NAŠ BORA'
/
Povodom smrti Bore čorbe oglasili se Čolić i Bajaga: 'Veliki glazbenik i moj prijatelj'
PRISJETILA SE STARIH DANA
/
Prva ljubav Zdravka Čolića mami poglede i sa 70 godina: Zablistala na SFF-u
PRISJETILA SE STARIH DANA
/
Prva ljubav Zdravka Čolića mami poglede i sa 70 godina: Zablistala na SFF-u
IDE UKORAK S VREMENOM
/
Zdravko Čolić postao konkurencija Desingerici, fanovi šokirani: 'Prolupao si'
IDE UKORAK S VREMENOM
/
Zdravko Čolić postao konkurencija Desingerici, fanovi šokirani: 'Prolupao si'
NASTUP U TESLIĆU
/
Koncert Zdravka Čolića prekinut nakon pola sata: Fanovi tvrde da nije pjevao ni toliko
NASTUP U TESLIĆU
/
Koncert Zdravka Čolića prekinut nakon pola sata: Fanovi tvrde da nije pjevao ni toliko
POČASTILA PRIZOROM
/
Kći Zdravka Čolića ponovno mami golišavim izdanjima: U medijima je češće od nezadovoljnog oca
POČASTILA PRIZOROM
/
Kći Zdravka Čolića ponovno mami golišavim izdanjima: U medijima je češće od nezadovoljnog oca
PRIVATNA PROSLAVA
/
Zdravko Čolić nastupao 45 minuta i zaradio 45.000 eura, imao je i posebne uvjete
PRIVATNA PROSLAVA
/
Zdravko Čolić nastupao 45 minuta i zaradio 45.000 eura, imao je i posebne uvjete
POČASTIO SE
/
Ovo je luksuzna nekretnina Zdravka Čolića u Puli: Od cijene kvadrata boli glava! Doslovno
POČASTIO SE
/
Ovo je luksuzna nekretnina Zdravka Čolića u Puli: Od cijene kvadrata boli glava! Doslovno
BRZO NAŠAO KUPCA
/
Zdravko Čolić prodao vilu za paprenu cifru: Često se selio zbog ovog razloga
BRZO NAŠAO KUPCA
/
Zdravko Čolić prodao vilu za paprenu cifru: Često se selio zbog ovog razloga
RAZBACAO SE
/
Prije nekoliko dana razveselio Srbiju, a sada je sve proslavio uz hitove legende iz regije
RAZBACAO SE
/
Prije nekoliko dana razveselio Srbiju, a sada je sve proslavio uz hitove legende iz regije
FINO SE SLAVILO
/
Pogledajte kako se Zdravko Čolić provodio na proslavi rođendana. Kći objavila fotke
FINO SE SLAVILO
/
Pogledajte kako se Zdravko Čolić provodio na proslavi rođendana. Kći objavila fotke
SRETAN ROĐENDAN, LEGENDO!
/
Nekada su djevojke ludjele za Zdravkom Čolićem, a danas on slavi 73. rođendan
SRETAN ROĐENDAN, LEGENDO!
/
Nekada su djevojke ludjele za Zdravkom Čolićem, a danas on slavi 73. rođendan
NIJE MU DRAGO
/
Kći Zdravka Čolića objavila provokativnu fotografiju: Njezinom tati se to ne sviđa
NIJE MU DRAGO
/
Kći Zdravka Čolića objavila provokativnu fotografiju: Njezinom tati se to ne sviđa
NOVI HIT
/
Zdravko Čolić otpjevao nostalgičnu priču o staroj ljubavi uz koju će se lomiti čaše
NOVI HIT
/
Zdravko Čolić otpjevao nostalgičnu priču o staroj ljubavi uz koju će se lomiti čaše
BILO JE VRLO NEUGODNO
/
Zdravko Čolić priznao da je bio u pritvoru: 'Pratili su me svo vrijeme jer što ja radim tu?'
BILO JE VRLO NEUGODNO
/
Zdravko Čolić priznao da je bio u pritvoru: 'Pratili su me svo vrijeme jer što ja radim tu?'
NIJE ŽENI LAKO
/
Zdravko Čolić otkrio zašto mu se supruga krije od javnosti: 'Moja obožavateljica ju je napala nožem i posjekla je po licu'
NIJE ŽENI LAKO
/
Zdravko Čolić otkrio zašto mu se supruga krije od javnosti: 'Moja obožavateljica ju je napala nožem i posjekla je po licu'
'NE KAŽE SE UZALUD LIJEP KO' ČOLA'
/
Pogledajte kako je Čolić izgledao u mladosti: Nije tad nosio svoj zaštitni znak, ali žene su poludjele za njim
'NE KAŽE SE UZALUD LIJEP KO' ČOLA'
/
Pogledajte kako je Čolić izgledao u mladosti: Nije tad nosio svoj zaštitni znak, ali žene su poludjele za njim
'nisam onaj koji podržava cajke'
/
Je li Stradun otvoren za pjevače iz Srbije i Bosne? Evo što kaže gradonačelnik Dubrovnika kojem su zbog Čolića prijetili smrću
'nisam onaj koji podržava cajke'
/
Je li Stradun otvoren za pjevače iz Srbije i Bosne? Evo što kaže gradonačelnik Dubrovnika kojem su zbog Čolića prijetili smrću
ANONIMNA PRIJETNJA SMRĆU
/
Gradonačelniku Dubrovnika prijete zbog Čolića: 'Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik...'
ANONIMNA PRIJETNJA SMRĆU
/
Gradonačelniku Dubrovnika prijete zbog Čolića: 'Druže Frankoviću, kad smo mi branili Dubrovnik...'
GDJE ĆETE ZA NOVU?
/
Vodič za najluđu noć: Zagreb u 2024. uvodi Let3, Split Doris Dragović, a jedan grad će za pjevača iskeširati 130.000 eura
GDJE ĆETE ZA NOVU?
/
Vodič za najluđu noć: Zagreb u 2024. uvodi Let3, Split Doris Dragović, a jedan grad će za pjevača iskeširati 130.000 eura
'ČOLA GOSPODIN, LJUDINA'
/
Zdravko Čolić živi luksuzno: Njegova vila ima ogromno dvorište i čak dvije ograde, a evo što susjedi govore o njemu
'ČOLA GOSPODIN, LJUDINA'
/
Zdravko Čolić živi luksuzno: Njegova vila ima ogromno dvorište i čak dvije ograde, a evo što susjedi govore o njemu
NEMA KREDITA!
/
Kad su nekretnine u pitanju, poznate zvijezde ne mare za cijenu: 'Oni uglavnom plaćaju u gotovini'
NEMA KREDITA!
/
Kad su nekretnine u pitanju, poznate zvijezde ne mare za cijenu: 'Oni uglavnom plaćaju u gotovini'
'OSJEČKI ZET'
/
Zdravko Čolić dočekan s oduševljenjem u Osijeku: Već s prvim taktovima prve pjesme sve je bilo jasno...
'OSJEČKI ZET'
/
Zdravko Čolić dočekan s oduševljenjem u Osijeku: Već s prvim taktovima prve pjesme sve je bilo jasno...
FEŠTA DILJEM ZEMLJE
/
Zdravko Čolić srušio sve rekorde zarade, a ovo je top lista najskupljih izvođača na dočeku Nove godine
FEŠTA DILJEM ZEMLJE
/
Zdravko Čolić srušio sve rekorde zarade, a ovo je top lista najskupljih izvođača na dočeku Nove godine
'SUPER JE IZGLEDALA'
/
Boris Novković završio u bolnici, a sve zbog špijuniranja djevojke Zdravka Čolića: 'Gledao sam je kako se tušira'
'SUPER JE IZGLEDALA'
/
Boris Novković završio u bolnici, a sve zbog špijuniranja djevojke Zdravka Čolića: 'Gledao sam je kako se tušira'
U PREDIVNOJ VERUDI
/
Zdravko Čolić kupio luksuzan stan u Puli: Cijene stanova u sklopu projekta s pogledom na more premašuju i pola milijuna eura
U PREDIVNOJ VERUDI
/
Zdravko Čolić kupio luksuzan stan u Puli: Cijene stanova u sklopu projekta s pogledom na more premašuju i pola milijuna eura
KĆERI MODNE IKONE
/
Nasljednica Zdravka Čolića živi u pravom luksuzu: Otac iskeširao pozamašan iznos za ovo
KĆERI MODNE IKONE
/
Nasljednica Zdravka Čolića živi u pravom luksuzu: Otac iskeširao pozamašan iznos za ovo
BLAGO NJEMU
/
Za Zdravkom Čolićem žene lude! Gađaju ga grudnjacima na koncertu, otkrio što misli o tome: 'To je česta pojava...'
BLAGO NJEMU
/
Za Zdravkom Čolićem žene lude! Gađaju ga grudnjacima na koncertu, otkrio što misli o tome: 'To je česta pojava...'
KAKVA BRUTALNA CIFRA!
/
Legendarni Zdravko Čolić uvest će Dubrovčane u Novu godinu: Cijena njegovog nastupa srušila je sve rekorde
KAKVA BRUTALNA CIFRA!
/
Legendarni Zdravko Čolić uvest će Dubrovčane u Novu godinu: Cijena njegovog nastupa srušila je sve rekorde
NIJE NA TATU
/
Zdravko Čolić o naslikavanju zgodne kćeri Une po Instagramu: 'Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti'
NIJE NA TATU
/
Zdravko Čolić o naslikavanju zgodne kćeri Une po Instagramu: 'Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti'
VRAG JE U DETALJU
/
Naizgled fešta kao svaka druga: Zdravko Čolić proslavio 72. rođendan, a njegova fensi kći se pohvalila luksuzom
VRAG JE U DETALJU
/
Naizgled fešta kao svaka druga: Zdravko Čolić proslavio 72. rođendan, a njegova fensi kći se pohvalila luksuzom
LEGENDA BALKANA U ISTRI
/
Zdravko Čolić ponovno će obradovati svoju publiku velikim koncertom na najljepšoj pozornici na svijetu
LEGENDA BALKANA U ISTRI
/
Zdravko Čolić ponovno će obradovati svoju publiku velikim koncertom na najljepšoj pozornici na svijetu
POZNATA GLUMICA
/
Bila je velika ljubav Zdravka Čolića: Posvetio joj je hit, a ona je samo jednom pričala o njemu
POZNATA GLUMICA
/
Bila je velika ljubav Zdravka Čolića: Posvetio joj je hit, a ona je samo jednom pričala o njemu
NOVA ZVIJEZDA NA MREŽI
/
71-godišnji Zdravko Čolić prati svjetske trendove: Napravio TikTok profil, a prva objava je iz jednog hrvatskog mjesta
NOVA ZVIJEZDA NA MREŽI
/
71-godišnji Zdravko Čolić prati svjetske trendove: Napravio TikTok profil, a prva objava je iz jednog hrvatskog mjesta
PADALO CVIJEĆE, ALI I...
/
Zdravko Čolić zapalio Zadar najduljim koncertom u karijeri: Pogledajte kako se snašao kad mu je u glavu doletio - grudnjak
PADALO CVIJEĆE, ALI I...
/
Zdravko Čolić zapalio Zadar najduljim koncertom u karijeri: Pogledajte kako se snašao kad mu je u glavu doletio - grudnjak
HITNO SE OGLASILA
/
Prekrasna kći Zdravka Čolića na meti prevaranta, nećete vjerovati što joj je napravio: 'Ne znam kako ovo funkcionira'
HITNO SE OGLASILA
/
Prekrasna kći Zdravka Čolića na meti prevaranta, nećete vjerovati što joj je napravio: 'Ne znam kako ovo funkcionira'
ISKRENA ISPOVIJEST
/
Zdravko Čolić prisjetio se svog prvog seksualnog iskustva: Dogodio se na livadi, a pjevač je priznao da su ga napadale starije djevojke
ISKRENA ISPOVIJEST
/
Zdravko Čolić prisjetio se svog prvog seksualnog iskustva: Dogodio se na livadi, a pjevač je priznao da su ga napadale starije djevojke
BRAK NA PRVU
/
Kreativnost joj nije jača strana pa je za svoje zavjete na vjenčanju koristila stihove Zdravka Čolića: 'I u ovom trenutku mogu ti obećati sve...'
BRAK NA PRVU
/
Kreativnost joj nije jača strana pa je za svoje zavjete na vjenčanju koristila stihove Zdravka Čolića: 'I u ovom trenutku mogu ti obećati sve...'
'PJEVAM DANJU, PJEVAM NOĆU'
/
Veliki hit Zdravka Čolića krije legendarnu ljubavnu priču: Ovako je nastala čuvena pjesma
'PJEVAM DANJU, PJEVAM NOĆU'
/
Veliki hit Zdravka Čolića krije legendarnu ljubavnu priču: Ovako je nastala čuvena pjesma
DAMA U CRNOM
/
Čolina kćer žari i pali: Prekrasna Una pojavila se na dodjeli nagrada, izazovnim izdanjem ukrala svu pažnju: 'Prava ljepotica'
DAMA U CRNOM
/
Čolina kćer žari i pali: Prekrasna Una pojavila se na dodjeli nagrada, izazovnim izdanjem ukrala svu pažnju: 'Prava ljepotica'
SREDILA SE ZA ČOLU
/
Nataša Janjić zna recept za seksi eleganciju: Mrežaste čarape i čizme preko koljena joj stoje savršeno
SREDILA SE ZA ČOLU
/
Nataša Janjić zna recept za seksi eleganciju: Mrežaste čarape i čizme preko koljena joj stoje savršeno
LJUDI GA NAPALI
/
Izjava Zdravka Čolića da se u vrijeme socijalizma u bivšoj Jugi nije smio slaviti Božić izazvala burne reakcije
LJUDI GA NAPALI
/
Izjava Zdravka Čolića da se u vrijeme socijalizma u bivšoj Jugi nije smio slaviti Božić izazvala burne reakcije
VESELE DAME
/
Iva Todorić i Iva Radić zajedno na koncertu Zdravka Čolića u Areni Zagreb: Spektakl su pratile iz prvih redova
VESELE DAME
/
Iva Todorić i Iva Radić zajedno na koncertu Zdravka Čolića u Areni Zagreb: Spektakl su pratile iz prvih redova
'SLIJEDIM SVOJ PUT'
/
Zdravko Čolić održao spektakularan koncert u Areni Zagreb: Pogledajte prizore od kojih zastaje srce
'SLIJEDIM SVOJ PUT'
/
Zdravko Čolić održao spektakularan koncert u Areni Zagreb: Pogledajte prizore od kojih zastaje srce
'OVAKVU VRSTU KONCERATA NISAM RADIO'
/
Čolić prije nastupa u zagrebačkoj Areni progovorio o ženama i Massimu
'OVAKVU VRSTU KONCERATA NISAM RADIO'
/
Čolić prije nastupa u zagrebačkoj Areni progovorio o ženama i Massimu
GLAVNI BALKANSKI LJUBAVNIK
/
Čolić napokon priznao koje žene je zaveo, ali: 'Osjećao sam se poput instant juhe, skuhaš za 5 minuta, pojedeš vruće i to je to'
GLAVNI BALKANSKI LJUBAVNIK
/
Čolić napokon priznao koje žene je zaveo, ali: 'Osjećao sam se poput instant juhe, skuhaš za 5 minuta, pojedeš vruće i to je to'
Zdravko Čolić | Stranica
1
Zdravko Čolić | Stranica
2