legendarno / O ovom će se pričati! Rukometaši objavili dosad neviđenu fotografiju: Jedna riječ u prvom planu
ZA NET.HR / Frontmen Hrvatskih ruža o dočeku rukometaša i Thompsonu: 'Previranja su nas držala u nedoumici'
EKSKLUZIVNO ZA RTL DANAS / Velike promjene u CRO Demoskopu! Donosimo tko je dobio 'poguranac' zbog Thompsona
'NISMO ZVALI SAMO THOMPSONA' / Brončani heroj: 'Žao mi je što se politika umiješala u sport, a sad ću vam nešto otkriti...'
PITAMO VAS / Tko je najviše profitirao od 'afere doček'? Darko uvjeren: 'Ovaj čovjek je napravio potez karijere'
PITAMO VAS / Politička drama nakon Europskog prvenstva: Što mislite tko je najviše profitirao iz 'afere doček'?
INES GODA FORJAN KOD MOJMIRE / O tajni Dagura Sigurdssona, najboljem trenutku prvenstva i dočeku: 'Odsjekle su mi se noge...'
VELIČANSTVEN DOČEK U KUTINI! / Šušnja se nije mogao obraniti od malenih obožavatelja: 'Druženje s djecom mi je najdraže'
NEZABORAVNA VEČER / Bratić brončanog Šoštarića: 'Kad me nazvao, rekao sam mu: Mario, živce si mi uzeo!'
DOČEK RUKOMETAŠA / Kako će završiti sukob Grada Zagreba i Vlade? Gospođa Marijana možda je dala najbolji komentar...
SVAKI VULKAN ZNA / Ovo su urnebesne riječi hit-pjesme koju je izbornik Sigurdsson odsvirao i otpjevao s klapom
'ONI PRKOSE SVIMA' / Najbolji hrvatski rukometaš ikad: 'Dečki su pobijedili i EHF, a politika me ne zanima'
SA ISLANDA SAM / Ovaj čovjek je neodoljiv: Klapa Daguru prepjevala 'Dalmatinac sam', a on uzeo gitaru u ruke i razvalio
FEŠTA TRAJE / Šoštarić: 'Srca su nam puna! Hvala svima, ova medalja pripada svakom tko je bio uz nas'
trg je bio pun / Vitezovi dobili što su tražili! Neki igrači su bili u suzama, a evo kako je reagirao Thompson
BJEŽITE LJUDI / Emotivni Martinović poveo navijanje na Trgu: Pogledajte i poslušajte kako grmi Zagreb
kontroverzni doček / Thompson s rukometašima zapjevao 'Dolazak Hrvata', 'Geni kameni' i druge hitove: Hrvatske zastave vijorile se Trgom
'BRUKOMETAŠI ISTJERALI SVOJE' / Pazite što Srbi pišu o dočeku i Thompsonu: 'Ustašama dozvolili divljanje u srcu Zagreba'
GLEDAJTE ODMAH! / Uživo s Trga gdje teku posljednje pripreme za doček: Pogledajte emisiju RTL Danas u 13.30