KRŠ I LOM U NOĆI / Širi se snimka iz Solina: Pijan sletio s ceste i udario u stabla, napuhao je skoro 2 promila
HITNA NA TERENU / Teška prometna nesreća na A1! Vozio u suprotnom smjeru i napravio kaos: Stižu snimke
ZABRINUO OBOŽAVATELJE / Hrvatski glazbenik J.R. August pao s motora pa završio u bolnici: 'Sve mi je u magli'
NIJE IZNOSIO OBRANU / Preokret na suđenju Banožiću: Pojavili se novi svjedoci! 'Obitelj zaslužuje znati istinu'
NEZAMISLIVA TRAGEDIJA / U frotalnom sudaru s kamionom poginule dvije mlade žene i dvije bebe od godinu dana
I PLENKOVIĆ GA VOLIO / Prepoznajete ga? Još je u optuženičkoj klupi, a evo kako je izgledao prije vrtoglavog uzleta pa pada
VOZAČ BIO PIJAN / Tragedija nakon maturalne večeri: Karlovac i Jastrebarsko proglasili dan žalosti za poginulog Matiju
TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU / Autobus u kojem su bili mladi sportaši udario u drvo: Vozač preminuo, 23 ozlijeđenih
TUGA U JASTREBARSKOM / Objavljeni detalji nesreće u kojoj je poginuo maturant: Vozač (19) bio je pijan
TUGA NEIZRECIVA / Ogromna tragedija! U teškoj nesreći kod Jastrebarskog poginuo mladić (18), vraćao se s maturalne večeri
HITNE SLUŽBE NA TERENU / Nekoliko ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Splitu: Još jedna u nizu na istom mjestu
RASULE SE KOŠNICE / Pčele zaustavile promet kod Vrbovskog: Policajci na očevid stigli u zaštitnim odijelima
POBJEGLA NAKON SUDARA / Pijana vozačica (50) pretjecala preko pune crte pa skrivila nesreću Kod Umaga
DJEVOJČICE U BOLNICI / Stručnjaci za RTL Danas o nesreći kod Obrovca: 'Ne znamo jesu li djeca bila vezana'
KOD OBROVCA / Doznajemo stanje djevojčica iz minibusa koji je sletio s ceste: Uzrok nesreće se još utvrđuje
TRAGEDIJA U BEDENCU / Šokantno otkriće nakon smrti žene: Objavljeno što su pronašli na teretnjaku koji ju je udario
NESREĆA KOD OBROVCA / Oglasio se otac ozlijeđenih djevojčica: 'Vozač minibusa me nazvao, evo što me je pitao'
NESREĆA KOD OBROVCA / Dječja kirurginja o stanju stradalih djevojčica: 'Teško su ozlijeđene, ali izvan životne opasnosti'
VOZAČ NIJE BIO PIJAN / Ravnatelj opisao detalje drame kod Obrovca: 'Djeca su bila šokirana, vidjela se krv'
TRAGEDIJA U BELGIJI / Silovit sudar vlaka i školskog autobusa: 'Moje misli su uz žrtve i njihove obitelji'
VIKEND KAOS U ZAGREBU / Vozačica sletjela s ceste pa završila na stupićima, policija objavila fotografije
KAOS NA JUGU ZEMLJE / Jedan mrtav, petero ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod Zagvozda: Cure detalji o poginulom
SLETIO S CESTE / Hrvatski vojnici svjedočili strašnoj nesreći u Litvi, a onda postali heroji! Spasili vozača iz gorućeg automobila
APEL SVJEDOCIMA / U sudaru kraj Osijeka, jedna osoba lakše ozlijeđena. Policija traži mali crveni auto
'BIO JE SVJESTAN' / Vozaču koji je pijan i bez dozvole ubio djevojku (22) na zebri u Zagrebu određen istražni zatvor
USRED BIJELA DANA / Mrtva pijana skrivila sudar u Sisku: Nestvarno koliko je promila imala, ovo je blizu kome