Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Ivo Grgić
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Miris gibanice, grah gnječo i zvuci ponoćke: Kako smo nekad slavili Božić uz recepte za posna jela!
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Miris gibanice, grah gnječo i zvuci ponoćke: Kako smo nekad slavili Božić uz recepte za posna jela!
'DNO EMPATIJE'
/
Profesor Grgić šokiran onime što je čuo od ministra i poduzetnika: 'To je skandalozno!'
'DNO EMPATIJE'
/
Profesor Grgić šokiran onime što je čuo od ministra i poduzetnika: 'To je skandalozno!'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Svinjske noge, glava, uši, jezik, rep... 'Evo recepta za hladetinu, pače ili aspik!
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Svinjske noge, glava, uši, jezik, rep... 'Evo recepta za hladetinu, pače ili aspik!
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Kopriva u loncu i u tanjuru: 'Uberite što više mladih vrhova i pripremite juhu, ćušpajz'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Kopriva u loncu i u tanjuru: 'Uberite što više mladih vrhova i pripremite juhu, ćušpajz'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Imamo recept prave seljačke kobasice! Saznajte kako to radi akademik: 'I suše se na balkonu'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Imamo recept prave seljačke kobasice! Saznajte kako to radi akademik: 'I suše se na balkonu'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Mladi se užasavaju mirisa, ali kiseli kupus vitaminska je bomba: 'Ako ga kiselite, ima kvaka sa srčikom...'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Mladi se užasavaju mirisa, ali kiseli kupus vitaminska je bomba: 'Ako ga kiselite, ima kvaka sa srčikom...'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Vratite se u djetinjstvo uz domaću zimnicu: Profesor otkriva tajne starih recepata za ajvar i pinđur
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Vratite se u djetinjstvo uz domaću zimnicu: Profesor otkriva tajne starih recepata za ajvar i pinđur
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Kako uštedjeti gotovo 100 eura i ukiseliti ciklu? Ivo Grgić dao je recept: 'Napravite to i s paprikom'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Kako uštedjeti gotovo 100 eura i ukiseliti ciklu? Ivo Grgić dao je recept: 'Napravite to i s paprikom'
ZAKLADA PRSTEN
/
Otvoren natječaj za dodjelu stipendija: 'Ide i humanitarni koncert u riječkom HNK'
ZAKLADA PRSTEN
/
Otvoren natječaj za dodjelu stipendija: 'Ide i humanitarni koncert u riječkom HNK'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Nostalgični ste za starim dobrim pekmezom? Akademik nam je dao recepte za slasne mazalice
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Nostalgični ste za starim dobrim pekmezom? Akademik nam je dao recepte za slasne mazalice
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Profesor agronomije otkrio kako napraviti svježi sir, škripavac i sirutku: 'I to u vlastitoj kuhinji'
IZ GRGIĆ KUHINJE
/
Profesor agronomije otkrio kako napraviti svježi sir, škripavac i sirutku: 'I to u vlastitoj kuhinji'
INTERVJU S PROF. IVOM GRGIĆEM
/
Ima li poljoprivreda šanse s ministrom kineziologom i zašto cijene jaja i mlijeka padaju?
INTERVJU S PROF. IVOM GRGIĆEM
/
Ima li poljoprivreda šanse s ministrom kineziologom i zašto cijene jaja i mlijeka padaju?
'Gube zbog škara cijena'
/
Profesor s 'Agronomskog' otkriva zbog čega bjesne prosvjedi diljem Europe
'Gube zbog škara cijena'
/
Profesor s 'Agronomskog' otkriva zbog čega bjesne prosvjedi diljem Europe
PROF. IVO GRGIĆ ZA DANAS.HR
/
Stručnjak govori o tome zašto poljoprivrednici ne nose Rolex i hoćemo li jednom jesti šnicle i luk iz laboratorija
PROF. IVO GRGIĆ ZA DANAS.HR
/
Stručnjak govori o tome zašto poljoprivrednici ne nose Rolex i hoćemo li jednom jesti šnicle i luk iz laboratorija
ZA 10 KOMADA I DO 3,5 EURA!
/
Stručnjak za Net.hr pojasnio zašto su jaja toliko skupa, što određuje njihovu cijenu, ali i što možemo dalje očekivati
ZA 10 KOMADA I DO 3,5 EURA!
/
Stručnjak za Net.hr pojasnio zašto su jaja toliko skupa, što određuje njihovu cijenu, ali i što možemo dalje očekivati
PROF. IVO GRGIĆ ZA DANAS.HR
/
Zašto se svi bojimo afričke svinjske kuge kao vrag tamjana i što ako pojedemo takvo meso? Stručnjak daje odgovore
PROF. IVO GRGIĆ ZA DANAS.HR
/
Zašto se svi bojimo afričke svinjske kuge kao vrag tamjana i što ako pojedemo takvo meso? Stručnjak daje odgovore
INTERVJU PROF. IVO GRGIĆ
/
Hoće li stranac pokupovati naše njive? 'Relaksirajmo se, nismo najbolji i najljepši! To je zabava za očerupani puk'
INTERVJU PROF. IVO GRGIĆ
/
Hoće li stranac pokupovati naše njive? 'Relaksirajmo se, nismo najbolji i najljepši! To je zabava za očerupani puk'
TREBAMO LI STRAHOVATI?
/
Hoće li sada stranci navaliti na našu zemlju? Stručnjak objasnio što je značio moratorij i poručuje: 'Mi smo licemjeri'
TREBAMO LI STRAHOVATI?
/
Hoće li sada stranci navaliti na našu zemlju? Stručnjak objasnio što je značio moratorij i poručuje: 'Mi smo licemjeri'
I AFRIČKA KUGA JE UČINILA SVOJE...
/
Cijene mesa opet divljaju: Ugledni profesor pojašnjava što uzrokuje njihov rast i kada bi se one mogle primiriti
I AFRIČKA KUGA JE UČINILA SVOJE...
/
Cijene mesa opet divljaju: Ugledni profesor pojašnjava što uzrokuje njihov rast i kada bi se one mogle primiriti
Ivo Grgić pojasnio što uzrokuje rast cijena mesa i kada bi se one mogle primiriti
Ivo Grgić pojasnio što uzrokuje rast cijena mesa i kada bi se one mogle primiriti
'UŽIVAJMO JOŠ NEKO VRIJEME...'
/
Meso više neće biti isto? Ugledni stručnjak govorio o cijenama, ali i upozorio na to kakvu proizvodnju možemo očekivati
'UŽIVAJMO JOŠ NEKO VRIJEME...'
/
Meso više neće biti isto? Ugledni stručnjak govorio o cijenama, ali i upozorio na to kakvu proizvodnju možemo očekivati
istražili smo
/
Brašno, piletina, ulje, mlijeko... sve redom jeftinije od Vladine granice. Što tu ne valja?
istražili smo
/
Brašno, piletina, ulje, mlijeko... sve redom jeftinije od Vladine granice. Što tu ne valja?
rad skupine znanstvenika
/
Malo remek-djelo o Banovini otkriva probleme tog kraja: 'Svake godine novih 800 mladih nema posao. Zašto bi ostali?'
rad skupine znanstvenika
/
Malo remek-djelo o Banovini otkriva probleme tog kraja: 'Svake godine novih 800 mladih nema posao. Zašto bi ostali?'
PRIJETI DOSAD GOTOVO NEZAMISLIV SCENARIJ
/
Suša i tuča devastirale su našu poljoprivredu, stručnjak kaže: 'Sigurno će doći do povećanja cijena'
PRIJETI DOSAD GOTOVO NEZAMISLIV SCENARIJ
/
Suša i tuča devastirale su našu poljoprivredu, stručnjak kaže: 'Sigurno će doći do povećanja cijena'
Intervju s Ines Brežnjak
/
Ivo Grgić o špekulacijama u poljoprivredi
Intervju s Ines Brežnjak
/
Ivo Grgić o špekulacijama u poljoprivredi
PROFESOR S AGRONOMIJE ZA NET.HR
/
Cijene hrane neminovno rastu, no jedna stvar posebno brine: 'Ako to poskupi, najviše će biti pogođeni oni s nižim dohodcima'
PROFESOR S AGRONOMIJE ZA NET.HR
/
Cijene hrane neminovno rastu, no jedna stvar posebno brine: 'Ako to poskupi, najviše će biti pogođeni oni s nižim dohodcima'
AGRESIJA NA 'ŽITNICU EUROPE'
/
Ugledni profesor objašnjava zašto ćemo vrlo brzo svi osjetiti posljedice rata: 'Vrijeme jeftine hrane je iza nas...'
AGRESIJA NA 'ŽITNICU EUROPE'
/
Ugledni profesor objašnjava zašto ćemo vrlo brzo svi osjetiti posljedice rata: 'Vrijeme jeftine hrane je iza nas...'
INTERVJU
/
Ivo Grgić gostovao je u studiju Net.hr-a
INTERVJU
/
Ivo Grgić gostovao je u studiju Net.hr-a
STIŽE NOVI ZAKON O SJEMENU
/
'Uništenjem domaće proizvodnje došli smo u ovisnički položaj prema multinacionalkama, pa nije Bruxelles sveto pismo'
STIŽE NOVI ZAKON O SJEMENU
/
'Uništenjem domaće proizvodnje došli smo u ovisnički položaj prema multinacionalkama, pa nije Bruxelles sveto pismo'
KOLATERALNE ŽRTVE NEVREMENA
/
Poplave su im uništile sav prihod, a ozbiljne posljedice bismo svi mogli osjećati: 'Cijene ulja će rasti, to sam siguran'
KOLATERALNE ŽRTVE NEVREMENA
/
Poplave su im uništile sav prihod, a ozbiljne posljedice bismo svi mogli osjećati: 'Cijene ulja će rasti, to sam siguran'