PITAMO VAS / Politička drama nakon Europskog prvenstva: Što mislite tko je najviše profitirao iz 'afere doček'?
POGLED S KLUPE / Ines Goda Forjan u Direktu otkrila najdramatičnije trenutke Eura: 'Ta pobjeda mi je najdraža'
INES GODA FORJAN KOD MOJMIRE / O tajni Dagura Sigurdssona, najboljem trenutku prvenstva i dočeku: 'Odsjekle su mi se noge...'
GLAVU GORE / Dok su svi slavili, ovaj hrvatski trojac je prišao Islanđaninu i napravio potez za pamćenje: Pogledajte snimku
BRONČANA PETORKA / Exportdrvo umjesto Korza, kiša nije pokvarila ludi doček rukometaša u Rijeci: Pogledajte atmosferu
VELIČANSTVEN DOČEK U KUTINI! / Šušnja se nije mogao obraniti od malenih obožavatelja: 'Druženje s djecom mi je najdraže'
DOČECI DILJEM ZEMLJE / Dagur je opet zasvirao gitaru! Pogledajte kako Brckovljani i Zadar slave brončane rukometaše
NEZABORAVNA VEČER / Bratić brončanog Šoštarića: 'Kad me nazvao, rekao sam mu: Mario, živce si mi uzeo!'
DOČEK RUKOMETAŠA / Kako će završiti sukob Grada Zagreba i Vlade? Gospođa Marijana možda je dala najbolji komentar...
'ONI PRKOSE SVIMA' / Najbolji hrvatski rukometaš ikad: 'Dečki su pobijedili i EHF, a politika me ne zanima'
SA ISLANDA SAM / Ovaj čovjek je neodoljiv: Klapa Daguru prepjevala 'Dalmatinac sam', a on uzeo gitaru u ruke i razvalio
FEŠTA TRAJE / Šoštarić: 'Srca su nam puna! Hvala svima, ova medalja pripada svakom tko je bio uz nas'
BJEŽITE LJUDI / Emotivni Martinović poveo navijanje na Trgu: Pogledajte i poslušajte kako grmi Zagreb
kontroverzni doček / Thompson s rukometašima zapjevao 'Dolazak Hrvata', 'Geni kameni' i druge hitove: Hrvatske zastave vijorile se Trgom
GLEDAJTE ODMAH! / Uživo s Trga gdje teku posljednje pripreme za doček: Pogledajte emisiju RTL Danas u 13.30
NAJVATRENIJE NAVIJAČICE / Zbog njih su tribine gorjele: Pogledajte kako su bolje polovice bodrile naše brončane heroje
POZNATA PRIČA / Slavko Goluža otkrio nam je što se događalo na dočeku 2003: 'Thompsona smo doveli mi'