Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Baka
SAMA I SRETNA
/
Baka (94) navela osam razloga zašto je nogirala dečka: 'Nitko mi ovo ne govori'
SAMA I SRETNA
/
Baka (94) navela osam razloga zašto je nogirala dečka: 'Nitko mi ovo ne govori'
SILVANA POLJAK
/
Upoznajte najzgodniju hrvatsku baku! Kćer joj je poznata influencerica, a ona najviše voli pozirati
SILVANA POLJAK
/
Upoznajte najzgodniju hrvatsku baku! Kćer joj je poznata influencerica, a ona najviše voli pozirati
HEROJSKA REAKCIJA
/
Baka spasila život električaru kojeg je pogodio strujni udar: 'Naučila sam to na YouTubeu'
HEROJSKA REAKCIJA
/
Baka spasila život električaru kojeg je pogodio strujni udar: 'Naučila sam to na YouTubeu'
BOMBASTIČNOG LI PREVIDA
/
Gospođa 20 godina ručnom granatom tucala orahe i zabijala čavle, mislila je da je čekić
BOMBASTIČNOG LI PREVIDA
/
Gospođa 20 godina ručnom granatom tucala orahe i zabijala čavle, mislila je da je čekić
'POTOP BIBLIJSKIH RAZMJERA'
/
Poplave poharale Grubišno Polje: Stanovnici očajni, sanacije u tijeku
'POTOP BIBLIJSKIH RAZMJERA'
/
Poplave poharale Grubišno Polje: Stanovnici očajni, sanacije u tijeku
SINJSKI TRILER
/
Baka organizirala otmicu unuke, pomagala joj policajka: Osuđena na godinu dana zatvora
SINJSKI TRILER
/
Baka organizirala otmicu unuke, pomagala joj policajka: Osuđena na godinu dana zatvora
žvakala žvaku i smijala se
/
Otrovanim kakaom i milkshakeom pokušala ubiti vlastitu baku: 'Htjela sam samo da malo odspava'
žvakala žvaku i smijala se
/
Otrovanim kakaom i milkshakeom pokušala ubiti vlastitu baku: 'Htjela sam samo da malo odspava'
NIKAD NIJE KASNO
/
Atraktivna baka tek se s 50 upustila u ovu senzualnu aktivnost: 'Prvi put u životu osjećala sam se dobro iznutra i izvana'
NIKAD NIJE KASNO
/
Atraktivna baka tek se s 50 upustila u ovu senzualnu aktivnost: 'Prvi put u životu osjećala sam se dobro iznutra i izvana'
BAKA ZABRIJALA NA CRNJAKA
/
Umirovljenica s petog kata zamijenila perača prozora za provalnika i prerezala mu sigurnosno uže!
BAKA ZABRIJALA NA CRNJAKA
/
Umirovljenica s petog kata zamijenila perača prozora za provalnika i prerezala mu sigurnosno uže!
PUKLA LJUBAV
/
Baka (83) koja se nedavno rastala od 46 godina mlađeg supruga žali što nije poslušala obitelj kad su je upozoravali: 'Bolje mi je bez njega'
PUKLA LJUBAV
/
Baka (83) koja se nedavno rastala od 46 godina mlađeg supruga žali što nije poslušala obitelj kad su je upozoravali: 'Bolje mi je bez njega'
priča kao iz bajke!
/
Stotinjak ljudi 3 dana tražilo staricu: 'Dočekala nas je buketićem kadulje i smilja, suze su krenule...'
priča kao iz bajke!
/
Stotinjak ljudi 3 dana tražilo staricu: 'Dočekala nas je buketićem kadulje i smilja, suze su krenule...'
SPREMNA ZA MODNU PISTU
/
'Najzgodnija baka' u 64. godini isfurala kožnati minjak i svima spustila vilice: Kakve noge, kakav hod!
SPREMNA ZA MODNU PISTU
/
'Najzgodnija baka' u 64. godini isfurala kožnati minjak i svima spustila vilice: Kakve noge, kakav hod!
PONOSNA NA TITULU
/
Diva domaće glazbe Zorica Kondža dobila unučicu: 'Postala sam baba, čudesan je osjećaj'
PONOSNA NA TITULU
/
Diva domaće glazbe Zorica Kondža dobila unučicu: 'Postala sam baba, čudesan je osjećaj'
OBIĐITE IH ČEŠĆE
/
Što se više družite s bakom i djedom, to će oni dulje živjeti: Nova studija izbacila brojke koje će vas zamisliti
OBIĐITE IH ČEŠĆE
/
Što se više družite s bakom i djedom, to će oni dulje živjeti: Nova studija izbacila brojke koje će vas zamisliti
FIT BAKA
/
Govore joj da je prestara za ovakve modne izlete, ali ona se ne misli zakopčati do grla: 'Ja plešem i u 65., a kako vi izgledate?'
FIT BAKA
/
Govore joj da je prestara za ovakve modne izlete, ali ona se ne misli zakopčati do grla: 'Ja plešem i u 65., a kako vi izgledate?'
OPET IZAZVALI KAOS NA TIKTOKU
/
Kleknuo je ispred gospođe od 76 godina, poljubio je u trbuh i svijetu priopćio da ju je napumpao!
OPET IZAZVALI KAOS NA TIKTOKU
/
Kleknuo je ispred gospođe od 76 godina, poljubio je u trbuh i svijetu priopćio da ju je napumpao!
AH, DJECA KO DJECA
/
Gospođa spočitnula kćeri što pije pivce: Ne bi to bila genijalna priča da jedna nema 105 godina, a druga 83!
AH, DJECA KO DJECA
/
Gospođa spočitnula kćeri što pije pivce: Ne bi to bila genijalna priča da jedna nema 105 godina, a druga 83!
TOTALNO ZAMRAČENJE
/
Pazite dok izgovarate 'mama, mama, ja sam trudna!': Nije joj bilo na kraj pameti da bi buduća baka mogla ovako reagirati
TOTALNO ZAMRAČENJE
/
Pazite dok izgovarate 'mama, mama, ja sam trudna!': Nije joj bilo na kraj pameti da bi buduća baka mogla ovako reagirati
KOLIKO BISTE JOJ DALI? 30? 40?
/
Ma ni blizu, ova ljepotica ima puno više godina! Ona je baka i upravo je šokirala internet: 'Nemoguće da si toliko stara'
KOLIKO BISTE JOJ DALI? 30? 40?
/
Ma ni blizu, ova ljepotica ima puno više godina! Ona je baka i upravo je šokirala internet: 'Nemoguće da si toliko stara'