VEČERA ZA 5 / Olga je stigla iz Ukrajine, a u kuhanje se zaljubila zbog kuhara iz Hrvatske: 'Tada sam znala skuhati samo omlet'
VEČERA ZA 5 / Lučano priprema morski meni u 'Večeri za 5': 'Bilo bi nenormalno da pripremamo nešto drugo'
NE PROPUSTITE / Albert zatvara zabavni zagorski tjedan 'Večere za 5': 'Ja sam sad u strahu da tu neće biti mesa'
VEČERA ZA 5 / Mario prešao u vodstvo, njegova večera bila je prava senzacija: 'Pazio je na svaki detalj'
VEČERA ZA 5 / Danas kuha poduzetnica Romina: „Voljela bi da je večera jednostavna, opuštena i lijepa“
ZAGORSKI TJEDAN / Zabavna ekipa 'Večere za 5' garantira odličan provod, fine recepte i pregršt smijeha
VEČERA ZA 5 / Lukrecia uživala u centru pozornosti i osvojila 65 bodova: 'Mislio sam da sam došao u kuću od Barbie!'
ATRAKTIVNA LUKRECIA / Ova djevojka večeras kuha u 'Večeri za pet': Voli izazovnu odjeću i muškarcima oduzima dah
'VEČERA ZA 5' / Večeras kuha Varaždinka Nataša: 'Sigurno neće pripremati ribu, nego neki dobar komad mesa'
DIJELE LJUBAV PREMA KUHANJU / Ponovno uživajte u tjednu 'Večere za 5' s kandidatima iz Bjelovara i okolice
NE PROPUSTITE / Uživajte još jednom u ženskom tjednu 'Večere za 5' u Virovitičko-podravskoj županiji!
U 'VEČERI ZA 5' / Ponovno uživajte u tjednu u kojem su se kuhari iz Sjeverne Hrvatske natjecali se za glavu nagradu
NOVI KANDIDATI / Najbolje i najzabavnije od 'Večere za 5' idući tjedan gledatelje ponovno vodi u Turopolje!
VEČERA ZA PET / Zdravka zatvara sjevernohrvatski tjedan 'Večere za 5' u Strahonincu: „Opet lungić, danas ćemo već početi i roktati!“