DIJELE LJUBAV PREMA KUHANJU / Ponovno uživajte u tjednu 'Večere za 5' s kandidatima iz Bjelovara i okolice
LJUBAV JE NA SELU / Jedan farmer kući šalje čak tri dame, ljubomornih je sve više, a na tulumu će pasti poljubac!
OSEBUJNA NATAŠA / Barbie oduševila sve u 'Večeru za 5': Svi se pitali hoće li kuhati u šljokicama i čipki
SVESTRANA EKONOMISTICA / Voditeljica škole nogometa u Dinamu i trenerica uživa u kuhanju: 'Nikad ne izađem čista iz kuhinje'
JEDINSTVEN STIL / Svestrani frizer Goran vrhunski kuha, a ima i brojne hobije: 'Aranžiram cvijeće i za razvod braka'
VEČERA ZA 5 / Zlatko je strastveni dinamovac i veliki romantik: 'On će iznenaditi, žena ga je dobro naučila'
AUTENTIČAN I TALENTIRAN / Ovo je Goran: Mladi frizer ovaj tjedan dolazi u 'Večeru za 5' kako bi pokazao što zna
POSEBNA LJUBAV / Sudionik 'Večere za 5' otkriva strast prema kuhanju: 'Tko ne drži do običaja ne drži ni do sebe'
NAKON LJETNE STANKE / U novim epizodama televizijskog klasika 'Večera za 5' vještine će pokazati i strastvene nogometašice
NOVA SEZONA / Mladen Borković u 'Večeri za 5': Ljubitelj prirode i maslina, lovac na tune od 50 kilograma i pobjedu od 1000 eura!
SPASILA STVAR / Kaos u Sinju nakon koncerta: Mara Uštipak priznala koliko je uštipaka pekla u izazovnim uvjetima
LEGENDA S MALIH EKRANA / Na Thompsonovom koncertu i Mara Uštipak: Zasukala rukave i bacila se na posao
VEČERA ZA 5 / Vanja je kuhala zadnja, a Valentina je odnijela pobjedu: 'Jednim malim dijelom sam to i očekivala'
VEČERA ZA 5 / Valentina s osvojenih 38 bodova prešla u vodstvo, a Milica se napokon najela: 'Savršenstvo'
VEČERA ZA 5 / Selma prešla u vodstvo s osvojenih 36 bodova: 'Nisam očekivala da će napraviti nešto tako jestivo'
'VEČERA ZA 5' / Drugi dan finalnog tjedna kuhat će Milica, a Selma komentirati: 'Opet piletina, jao, dajte mi neko janje!'
BORBA ZA TITULU NAJBOLJE KUHARICE / U finalnom tjednu 'Večere za 5' kuhat će još pet kandidatkinja 'Gospodina Savršenog'
VELIKI GURMAN / Mia Miškulin otkrila tko najviše voli jesti i kakva je u kuhinji: 'Od sebe imam velika očekivanja'
NAJVEĆI GURMAN U EKIPI / Borila se za srce 'Gospodina Savršenog', a sada juri za pobjedom: 'Ne bih mogla prežaliti da mi jelo zagori'
LJUBAV JE NA SELU / Farmer Josip iz Bilica svjetski je putnik i profesionalni ronilac: Otkriva kako bi osvojio onu pravu
VELIKA KONKURENCIJA / Tri godine nije kuhala, a sada to radi pred kamerama: 'Inače pripremam noodle i tost'
VEČERA ZA 5 / Danas kuha Ana iz 'Gospodina Savršenog': 'Puno je lakše kad se ne natječemo za istog frajera'
NESUĐENA GOSPOĐA SAVRŠENA / Sarah Seifert večeras pokazuje svoje kulinarske sposobnosti: 'Zagorjelo mi je i jelo i lonac'
VEČERA ZA 5 / Slijedi ponovni susret djevojaka iz 'Gospodina Savršenog': 'Ne bih se s njom družila...'