NEVJEROJATAN RASPLET FINALA / Uvjerljivo gubio, nokautiran, a na kraju ga iznijeli ga nosilima i dali mu zlato
DRAMA U TOKIJU / Francuska nakon trilera u završnici srušila Dansku i osvojila zlato na Olimpijskim igrama
SLOVENIJA IZGUBILA BITKU ZA TREĆE MJESTO / Australci slomili Dončiću srce i osvojili prvu olimpijsku medalju nakon četiri četvrta mjesta
ŠTO MU SE DOGODILO U TOKIJU? / Hrvatski karataš nakon što je ostao bez medalje na OI: 'To nije opravdanje za poraz. Ta mi je borba odnijela polufinale'
BARAKUDE DRUGI PUT U TOKIJU POTOPILE CRNU GORU / Hrvatski vaterpolisti izborili utakmicu za peto mjesto
SANDRA SE VRATILA U DOMOVINU / 'Gledamo Japance kao da su Švicarska, a oni su sto godina iza nas. Osjećali smo se kao da smo u zatvoru, kao cirkusanti'
DONČIĆ POLUDIO / Vikao nakon dramatičnog polufinala, ne ponaša se inače Luka ovako: 'FIBA je vjerojatno sretna, FIBA se dogodila'
JOKOVIĆ SE OPRAŠTA OD REPREZENTACIJE? / 'Ovo je veliko razočarenje i veliki podbačaj. Imamo još dvije besmislene utakmice, a onda ćemo vidjeti što će biti'
OSTAO BEZ MEDALJE / Huklek pojasnio razloge bolnog poraza: 'Zeznuo me u toj akciji, on je, da tako kažem, ljigav borac'
KAKVA ŠTETA / Sjajni Huklek ostao bez priželjkivane medalje, srpski hrvač slavio protiv Hrvata i uzeo broncu na Olimpijskim igrama
OLIMPIJSKE IGRE UŽIVO / Tot i Govorčinović bez polufinala, Huklek izgubio borbu za broncu, vaterpolisti izgubili od Mađara
SCENE ZA PAMĆENJE / Srbić primio medalju, na pladnju mu je poslužila Kolinda, procurilo što mu je rekla dok ju je stavljao oko vrata
FENOMENALAN NASTUP / Pogledajte kako je izgledala vježba Tina Srbića koja mu je osigurala mjesto u povijesti hrvatskog sporta
NIŠTA OD FINALA, ALI PRILIKA ZA MEDALJU JE TU / Huklek izgubio od dvostrukog svjetskog prvaka, čeka ga borba za broncu: 'Znali smo da će to napraviti, ali...'
LEGENDE OBJAVILE KRAJ / Braća Gasol rastužila Španjolce: 'Hvala svima što ste uvijek bili tu. Iz dna mog srca'
OVO JE ZA POVIJEST / Norvežanin srušio svjetski rekord u jednoj od najluđih utrka svih vremena: 'Ne mogu vjerovati što smo upravo vidjeli'
TEŠKI TRENUCI / Perković se oglasila dan nakon šoka u Tokiju: 'Još će dugo moje oči biti caklene na pomisao na ovo natjecanje'
SANDRA PERKOVIĆ OSTALA BEZ MEDALJE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA / Naša heroina nije imala sreće u Tokiju, natjecanje završila na četvrtom mjestu
HIT IGRAČ NAM SE JAVIO IZ TOKIJA / Pred njim je izazov života; 'Poznajemo Mađare jako dobro, sparirali smo s njima. Morat ćemo biti pravi u svemu'
LUDI DAN U TOKIJU / Vaterpolisti poraženi, Maričić i Gorša bez medalje, Starčević izgubio u velikoj drami, Sandru završila na četvrtom mjestu
NAJBOLJI SVIH VREMENA / Grandiozni autoritet otkriva nam istinu o famoznom španjolskom specijalu ali i Hrvatskoj: 'Oni to danas nisu igrali ali jesu nešto drugo. Mi osciliramo na turniru'
PAO SVJETSKI REKORD / Gorša ostvario najbolji olimpijski plasman, Maričić sjajan u debiju, zlato pripalo Kinezu
U ČETVRTFINALU OI NAS ČEKA PAKAO / Moćna Španjolska potopila Barakude i poslala ih u vaterpolsku noćnu moru: Nevjerojatni mladi Aguirre nas je uništio
'NAPRAVIO JE NEMOGUĆ POTEZ' / Hrvat pojasnio razloge šokantnog poraza, njegov trener u nevjerici: 'Gorak okus u ustima'
STRAH I NEIZVJESNOST / Prizori s tokijskog aerodroma, a posebno slučaj s bjeloruskom atletičarkom na OI-ju, uznemirili su mnoge
NAJEMOTIVNIJA PROSLAVA OI-A / Novi talijanski junak osvojio zlato na neviđeni način: Svaka riječ je suvišna
KRITIČARI NE PRESTAJU / Nakon divljanja Đokovića u Tokiju, oglasio se i Nadal: 'Čudno je da netko tako uspješan reagira na ovakav način'
ITALIJA SLAVI JUNAKE / Malo tko je vjerovao u ovakvo čudo: 'Ne mogu vjerovati da sam osvojio olimpijsko zlato nakon Usaina Bolta, nevjerojatno...'
SKANDAL NA OLIMPIJSKIM IGRAMA / Drama na tokijskom aerodromu: 'Pomozite mi, upali su mi u sobu. Žele me oteti, neću nazad'
SVJETSKA SENZACIJA U KRALJEVSKOJ DISCIPLINI / Fantastični Talijan novi je najbrži čovjek na svijetu: Nitko ne može vjerovati što se dogodilo, Amerikanci u očaju, Bolt je dobio nasljednika
TO TUKA, MAJSTORE / Bosna i Hercegovina je u transu, njihov junak prva je priča najbizarnije utrke; 'On je ponos BiH'
MOŽEMO BITI PONOSNI / Ovako je izgledao hrvatski sport u nedjelju na OI: S novom medaljom, prkosimo velesilama; Svi pričaju o nama
IMAMO NOVOG KRALJA / Prizori za pamćenje, trenutak za vječnost: Upoznajte čovjeka koji je naslijedio Usaina Bolta; Amerikanci si zbog jednog sad čupaju kosu
NA KRILIMA ČUDESNOG DONČIĆA / Nevjerojatna Slovenija pobijedila i Španjolsku i osudila ju na SAD u četvrtfinalu: Sad počinje pravo šamaranje, ovo su ti spektakularni parovi
HRVATSKA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA / Pogledajte popis i raspored nastupa svih hrvatskih sportaša u Tokiju
SREBRNI TONČI / Stipanović nakon utrke: 'Bilo mi je jako teško, a ne vjerujem da će nam dati da proslavimo...'
STANJE JE IZNIMNO TEŠKO / Hrvatski trener i dalje je u tokijskoj bolnici, nove informacije nisu dobre: Supruga i kćer mu dolaze u posjetu
PREGLED 9. DANA OI / Moćne Barakude srušile Srbiju, Sandra najavila bitku za zlato, Pejčić bez finala; Elaine Thompson-Herah ispisala povijest
U KNINU OSVANUO OGROMAN TRANSPARENT / Poruka iz hrvatskog kraljevskog grada 'kninskoj kraljici' je jasna: Ove riječi naježit će mnoge, jer nas čine ponosnima
ZAMRZNUTI NA -35 / SAD pregazile Češku: Durant prva priča; 'On je najbolja stvar koja se reprezentaciji dogodila ovog ljeta. Obvezao se igrati kako zna'
MA IMALI TKO JAČI / Braća koja nisu normalna, čudesni i hrabri Vukovarac s podvigom kakav se ne pamti, njihovi treneri: Oni su istinski junaci
OTKRIO VELIKU ISTINU / Novak Đoković nakon šoka i novog razočaranja obratio se svojim Srbima: 'Ispričavam se svima koje sam razočarao'
SENZACIONALNI HRVAT / On bi mogao obilježiti olimpijski turnir: 'Baš smo se protiv Srba dobro umorili ali ono, baš svi. Teško i zahtjevno je bilo'