Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Tomislav Ivković
'SVI MORAJU IGRATI OBRANU'
/
Ivković o sve većem problemu Hrvatske: 'Nogomet je vrlo lagana, ali i vrlo komplicirana igra'
'SVI MORAJU IGRATI OBRANU'
/
Ivković o sve većem problemu Hrvatske: 'Nogomet je vrlo lagana, ali i vrlo komplicirana igra'
KOMENTAR STRUČNJAKA
/
Ivković o smjeni Jakirovića: 'Pitanje je koliko se otkaz Jakiru dugo spremao'
KOMENTAR STRUČNJAKA
/
Ivković o smjeni Jakirovića: 'Pitanje je koliko se otkaz Jakiru dugo spremao'
NOVI HEROJ PLAVIH
/
Tomislav Ivković za Net.hr: 'Nevistiću treba vremena, sada slijedi najteže...'
NOVI HEROJ PLAVIH
/
Tomislav Ivković za Net.hr: 'Nevistiću treba vremena, sada slijedi najteže...'
ZANIMLJIVO
/
Bivši igrač Dinama na TV-u istaknuo nevjerojatnu činjenicu: 'Ante Čačić se danas smije...'
ZANIMLJIVO
/
Bivši igrač Dinama na TV-u istaknuo nevjerojatnu činjenicu: 'Ante Čačić se danas smije...'
SVIJET PLAVIH
/
Član slavne generacije Dinama za Net.hr: 'Sanjati o Perišiću nije zabranjeno, ali java je drugačija'
SVIJET PLAVIH
/
Član slavne generacije Dinama za Net.hr: 'Sanjati o Perišiću nije zabranjeno, ali java je drugačija'
'TEŽAK ZADATAK PRED NJIMA'
/
Stručnjak bez dlake na jeziku, ovo se neće svidjeti navijačima Bijelih: 'Više se nitko ne boji Hajduka, ne mogu igrati 'Livaja i dica'...'
'TEŽAK ZADATAK PRED NJIMA'
/
Stručnjak bez dlake na jeziku, ovo se neće svidjeti navijačima Bijelih: 'Više se nitko ne boji Hajduka, ne mogu igrati 'Livaja i dica'...'
URNEBESNO
/
'Dinamo igra odlično. Kad je Ante zadovoljan, onda sam i ja. Kaže da ništa ne šepa. Eventualno tereni i fantastični golovi što zabijaju'
URNEBESNO
/
'Dinamo igra odlično. Kad je Ante zadovoljan, onda sam i ja. Kaže da ništa ne šepa. Eventualno tereni i fantastični golovi što zabijaju'
BLITZ REAKCIJA
/
Ugledni trener: 'Ne iznenađuje me Sneijderova izjava o Hrvatskoj, a sad se nekako previše i bez pokrića priča o našem osvajanju Lige nacija...'
BLITZ REAKCIJA
/
Ugledni trener: 'Ne iznenađuje me Sneijderova izjava o Hrvatskoj, a sad se nekako previše i bez pokrića priča o našem osvajanju Lige nacija...'
NIJE DALIĆU JEDNOSTAVNO
/
Ivković: 'Je li Gvardiolu netko zabranio da iznese loptu umjesto Lovrena?'
NIJE DALIĆU JEDNOSTAVNO
/
Ivković: 'Je li Gvardiolu netko zabranio da iznese loptu umjesto Lovrena?'
NOVA KRITIKA
/
Stručnjak 'bocnuo' Čačića nakon poraza u Londonu: 'Oršiću je jako teško, a Ljubičića ne bi bilo ozbiljno komentirati'
NOVA KRITIKA
/
Stručnjak 'bocnuo' Čačića nakon poraza u Londonu: 'Oršiću je jako teško, a Ljubičića ne bi bilo ozbiljno komentirati'
OPĆI NAPAD?
/
Ugledni stručnjak otkrio nam što je potrebno Dinamu u ključnoj utakmici: 'Moraju se poslužiti receptom Ivice Osima, tu je bit uspjeha'
OPĆI NAPAD?
/
Ugledni stručnjak otkrio nam što je potrebno Dinamu u ključnoj utakmici: 'Moraju se poslužiti receptom Ivice Osima, tu je bit uspjeha'
KOLIKO DALEKO MOGU U KATARU?
/
Nakon sjajnog izdanja Vatrenih, stručnjak spušta loptu na zemlju: 'Nepravedno je da njega nema, a igra savršen nogomet'
KOLIKO DALEKO MOGU U KATARU?
/
Nakon sjajnog izdanja Vatrenih, stručnjak spušta loptu na zemlju: 'Nepravedno je da njega nema, a igra savršen nogomet'
PRIČAO JE O HAJDUKU
/
Proslavljeni hrvatski vratar nije oduševljen Biukom: 'Negativno me iznenadio, ili jesi ili nisi'
PRIČAO JE O HAJDUKU
/
Proslavljeni hrvatski vratar nije oduševljen Biukom: 'Negativno me iznenadio, ili jesi ili nisi'
ODJECI SUPERKUPA
/
'Ljubičić nikad nije lijevi bek, a možda ni tada. Od odličnog veznog radi se lošeg beka. Supertandem? Papir trpi sve, ali ne ide preko noći'
ODJECI SUPERKUPA
/
'Ljubičić nikad nije lijevi bek, a možda ni tada. Od odličnog veznog radi se lošeg beka. Supertandem? Papir trpi sve, ali ne ide preko noći'
VRUĆA TEMA
/
Vječna dilema, je li veći klub Dinamo ili Hajduk? 'Ne znam samo po čemu je Hajduk bolji od Dinama. Kalinić se zaletio'
VRUĆA TEMA
/
Vječna dilema, je li veći klub Dinamo ili Hajduk? 'Ne znam samo po čemu je Hajduk bolji od Dinama. Kalinić se zaletio'
TOMISLAV IVKOVIĆ
/
'Onaj koji je Kopića stavio, taj ga nije ni htio. Kopić nije kriv za Petkovića, Brunu neka probuđuju oni koji su mu dozvolili da bude takav'
TOMISLAV IVKOVIĆ
/
'Onaj koji je Kopića stavio, taj ga nije ni htio. Kopić nije kriv za Petkovića, Brunu neka probuđuju oni koji su mu dozvolili da bude takav'
STARI ZNALAC
/
Popljuvao Livaju, pa pronašao novi posao: Hrvatski strateg ima novu ulogu, borit će se za Europu
STARI ZNALAC
/
Popljuvao Livaju, pa pronašao novi posao: Hrvatski strateg ima novu ulogu, borit će se za Europu
U SPLITU SE NE BI SLOŽILI
/
Stručnjak nije impresioniran: 'Sve ovo oko Livaje su napravili mediji i novinari, u Hrvatskoj postoji samo jedan svemirac'
U SPLITU SE NE BI SLOŽILI
/
Stručnjak nije impresioniran: 'Sve ovo oko Livaje su napravili mediji i novinari, u Hrvatskoj postoji samo jedan svemirac'
KLUB JE U TEŠKOM STANJU
/
Tomislav Ivković otišao iz FK Željezničara nakon samo šest mjeseci
KLUB JE U TEŠKOM STANJU
/
Tomislav Ivković otišao iz FK Željezničara nakon samo šest mjeseci
NE IDE MU
/
Hrvatsku legendu u BiH prozvali jer je stavljao u igru hrvatske igrače, on poslao jasnu poruku
NE IDE MU
/
Hrvatsku legendu u BiH prozvali jer je stavljao u igru hrvatske igrače, on poslao jasnu poruku
BIZARNA SITUACIJA
/
Hrvatski trener sjeo na klupu poznatog kluba, ali ubrzo je uslijedio šok: 'Prošao sam svijeta, ali ovo nigdje nisam doživio'
BIZARNA SITUACIJA
/
Hrvatski trener sjeo na klupu poznatog kluba, ali ubrzo je uslijedio šok: 'Prošao sam svijeta, ali ovo nigdje nisam doživio'
'KLUB IMA PROBLEM'
/
Slavni hrvatski trener preuzeo vruću klupu BiH velikana, no imat će jako težak posao
'KLUB IMA PROBLEM'
/
Slavni hrvatski trener preuzeo vruću klupu BiH velikana, no imat će jako težak posao