NOVI HEROJ PLAVIH / Tomislav Ivković za Net.hr: 'Nevistiću treba vremena, sada slijedi najteže...'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Legendarni hrvatski vratar Tomislav Ivković u razgovoru za Net.hr ovorio je o novom heroju Plavih, Ivanu Nevistiću

19.2.2024.
10:43
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Nevistić bio je junak dvije Dinamove pobjede u posljednje dvije utakmice. Nakon što je 'Plave' spašavao na gostovanju kod Betisa u Konferencijskoj ligi i odigrao ključnu ulogu u velikoj pobjedi (0:1) u Španjolskoj, Nevistić je u nedjelju obranio jedanaesterac u teško izborenoj pobjedi nad Varaždinom (1:0) na Maksimiru.

Image
DOKAZAO VRIJEDNOST /

Neočekivani junak Dinama mogao bi biti spasitelj sezone i ključni igrač

Image
DOKAZAO VRIJEDNOST /

Neočekivani junak Dinama mogao bi biti spasitelj sezone i ključni igrač

Nakon utakmice se moglo čuti skandiranje Dinamovih navijača "Neva, Neva", što najbolje pokazuje da je donedavno zaboravljeni Nevistić postao jedan od najvažnijih (i najomiljenijih) igrača, nakon što je etiketiran kao veliko razočaranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Nevistića je Dinamo kupio 2021. godine iz Rijeke za tri milijuna eura, a nakon čega je ostao pola godine na posudbi na Rujevici pa jednu sezonu proveo na posudbi u Lokomotivi, a ovu je sezonu počeo kao prvi golman Plavih, da bi nakon slabijih nastupa preselio na klupu, a 'jedinica' je pripala iskusnom Danijelu Zagorcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prošloga tjedana sve se promijenilo. 'Neva' je, za neke neočekivno, počeo na golu i briljirao u velikoj pobjedi nad Betisom u Konferencijskoj ligi i nekoliko dana nakon toga spasio Plave kiksa protiv Varaždina, a za komentar njegovih nastupa kontaktirali smo legendarnog hrvatskog vratara i bivšeg reprezentativca koji je branio za Dinamo, Tomislava Ivkovića.

"On je odigrao dvije utakmice za redom, imao je dobru utakmicu protiv Betisa, a protiv Varaždina je bio čovjek odluke. Naravno, on je mlad golman i treba mu dati vremena da u kontinuitetu pokaže što zna i može", rekao je Ivković na početku pa odgovorio na pitanje je li Nevistić ovim nastupima zaradio mjesto na golu u ostatku sezone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve će ovisiti obranama koje će imati, ali ja mislim u ovom trenutku, kad se već dogodilo što se dogodilo i Zagorac nije u fizičkom stanju, imao je neke povrede, da će Nevistić dobiti kontinuitet, ali sada slijede najteže utakmice, najteži dio sezone, gdje će on pokazati svoje kvalitete."

Image
Foto: Pixsell

Potom je Ivković naglasio da njegova odšteta, u HNL okvirima vrlo velika tri milijuna eura za koliko je stigao iz Rijeke, ništa ne znači i da nije nikakva garancija za njegov uspjeh ili status na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što znači veliki novac? Jedino što znači je jesi li dobar ili nisi dobar. Nema niti starog ni mladog niti novca. Ako si dobar, igraš. ako nisi, ne igraš. Vrlo jednostavno", poručio je.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo