DRAMA NA MAKSIMIRU / Nevistić čudesnim obranama spasio Jakirovića i Dinamo

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Tekstualni prijenos utakmice mogli ste pratiti na portalu Net.hr

18.2.2024.
15:29
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama i Varaždina od 17:10 sati zaključit će 23. kolo HNL-a. Plavi su nakon remija s Lokomotivom ostvarili veliku pobjedu nad Real Betisom u gostima, dok Varaždin u Maksimir stiže nakon minimalnog slavlja nad Rudešom.

TIJEK UTAKMICE

Dinamo - Varaždin

1:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku susreta nema većih prilika, jedan okret Petkovića i udarac završio je u bloku. Varaždin pokušava prijetiti iz kontre. Bruno Petković je iskoristio igranje rukom Postonjskog i zabio s bijele točke za prednost Dinama. Nekoliko minuta kasnije Petković se na prvoj stativi našao u velikoj prilici nakon ubačaja Ristovskog, ali nije bio precizan. Boršić je pucao na gol Dinama, Bernauer malo skrenuo loptu koja je skoro završila u golu. Na početku drugog dijela Petković je pucao nakon centaršuta i uputio svoj udarac pored gola. U 55. minuti je Pierre-Gabriel pao u kaznenom prostoru Varaždina nakon što je Jelenić odnio loptu i njega, Jakirović je tražio provjeru VAR-a, ništa od toga nije sudac Terzić prihvatio. Sučić i Ristovski su u 70-im minutama prijetili vratima Zelenike, koji je upisao sjajnu obranu Ristovskom. Jakirović i njegov stručni stožer pojačao je prosvjede kada je Terzić išao pogledati VAR i sudio kazneni udarac zbog igranja rukom Bernauera. Nevistić je obranio jedanaesterac Marku Dabri. Veliku priliku je u 94. minuti obranio i Poldrugaču.

Image
PROBLEM NA PROBLEMU /

Glavobolja za Jakirovića: Pravo na kiks nema, a novo pojačanje obnovilo je ozljedu?

Image
PROBLEM NA PROBLEMU /

Glavobolja za Jakirovića: Pravo na kiks nema, a novo pojačanje obnovilo je ozljedu?

Dinamo: Nevistić - Pierre-Gabriel, Bernauer, Theophile-Catherine, Ristovski - Ademi, Sučić - Kaneko, Baturina, Vidović - Petković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin: Zelenika - Vukčević, Ba, Jelenić, Boršić - Blecar, Postonjski, Lusavec - Mitrovski, Gudelj, Šego.

Sergej Jakirović pomno će morati razmisliti o tome koga poslati na teren, obzirom da Plave već u četvrtak očekuje uzvratni susret protiv Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će još jednom imati veliku podršku svojih navijača. Sjever je rasprodan za utakmicu s Varaždinom.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo