ZANIMLJIVO / Bivši igrač Dinama na TV-u istaknuo nevjerojatnu činjenicu: 'Ante Čačić se danas smije...'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Utakmicu hrvatskog Superkupa je u HRT-ovoj emisiji Stadion analizirao legendarni hrvatski golman Tomislav Ivković

24.7.2023.
23:16
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Na premijeri prvenstva i u najvećem hrvatskom derbiju nogometaši Hajduka su nakon preokreta, na maksimirskom stadionu, prošloga petka svladali Dinamo 2-1 (0-1).

Image
BOLAN PORAZ /

Igor Bišćan teško pronalazio riječi: 'Što reći... Zaslužili smo puno više'

Image
BOLAN PORAZ /

Igor Bišćan teško pronalazio riječi: 'Što reći... Zaslužili smo puno više'

Dinamo je poveo u 35. minuti kada je strijelac bio Bruno Petković. Preokret je uslijedio u nastavku susreta. Marko Livaja je izjednačio u 74. minuti, dok je Rokas Pukštas u 93. zabio za 2-1 i pobjedu Hajduka koji je time uzvratio velikom rivalu na porazu prošlog vikenda kada je Dinamo s 1-0 pobijedio u Superkup dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U HRT-ovoj emisiji Stadion o utakmicu je komentirao legendarni hrvatski vratar i bivši igrač Dinama Tomislav Ivković.

"Petković i Livaja su igrači kojima je Bog puno toga dao, a oni su iskoristili samo dvije četvrtine od toga. I kad im dođe ozbiljniji trening, onda im već na pola osigurači iskaču i zbog toga ne igraju u Real Madridu i Barceloni. Kao igrači su fantastični, ali dosegli su razinu treninga koju više ne mogu prijeći. Već i danas možda razmišljaju 'da su bili malo pametniji', gdje bi im bio kraj...", rekao je i nakon toga istaknuo jednu činjenicu o momčadi koju je na teren poslao Dinamov trener Igor Bišćan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

"Ante Čačić se danas smije jer su ga svi kritizirali kakvu momčad stavlja. A sad imamo istu takvu momčad u derbiju s Hajdukom na početku ove sezone. Isto je Ristovski bio na stoperu, a Ljubičić na lijevom beku. Vidjet ćemo za Mihajličenka hoće li biti pojačanje jer Dinamo zanimaju samo pojačanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo