Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Krunoslav Rendulić
EKSKLUZIVNO
/
Krunoslav Rendulić: 'HNS bi trebao više zaštititi trenere u Hrvatskoj u koje se toliko kunu'
EKSKLUZIVNO
/
Krunoslav Rendulić: 'HNS bi trebao više zaštititi trenere u Hrvatskoj u koje se toliko kunu'
'Najveći rizik je nepreuzeti ga'
/
Rendulić tvrdi: 'Dinamo vidim prije na tronu nego Rijeku zbog dvije ključne stvari'
'Najveći rizik je nepreuzeti ga'
/
Rendulić tvrdi: 'Dinamo vidim prije na tronu nego Rijeku zbog dvije ključne stvari'
DALEKO OD HRVATSKE
/
Krunoslav Rendulić ima novi klub, potpisao je na godinu i pol
DALEKO OD HRVATSKE
/
Krunoslav Rendulić ima novi klub, potpisao je na godinu i pol
VELIKA PROMJENA
/
Krunoslav Rendulić ima novi posao: U nedjelju ga čeka derbi
VELIKA PROMJENA
/
Krunoslav Rendulić ima novi posao: U nedjelju ga čeka derbi
KRAJ SURADNJE
/
Klub iz susjedstva smijenio hrvatskog trenera koji se upisao u povijesne knjige: Dva Hrvata kandidati za nasljednika
KRAJ SURADNJE
/
Klub iz susjedstva smijenio hrvatskog trenera koji se upisao u povijesne knjige: Dva Hrvata kandidati za nasljednika
PROMJENA U ZRINJSKOM
/
Rendulić je uskoro bivši, nije se pojavio na treningu: Mijenja ga trener koji je u HNL-u dobio otkaz?
PROMJENA U ZRINJSKOM
/
Rendulić je uskoro bivši, nije se pojavio na treningu: Mijenja ga trener koji je u HNL-u dobio otkaz?
NISU SE OSRAMOTILI
/
Rendulić zadovoljan Plemićima u Europi: 'Svi su misli da će lako protiv nas, a bili smo konkurentni'
NISU SE OSRAMOTILI
/
Rendulić zadovoljan Plemićima u Europi: 'Svi su misli da će lako protiv nas, a bili smo konkurentni'
OSTALI NA TRI BODA
/
Zrinjski bez iznenađenja u Poljskoj, Rendulić otkrio što je presudilo: 'To nas je presjeklo'
OSTALI NA TRI BODA
/
Zrinjski bez iznenađenja u Poljskoj, Rendulić otkrio što je presudilo: 'To nas je presjeklo'
NAPETO U SKUPINI
/
Plemići u Poljsku bez glavne zvijezde protiv AZ-a, oglasio se i Rendulić: 'Ova utakmica je prijelomna'
NAPETO U SKUPINI
/
Plemići u Poljsku bez glavne zvijezde protiv AZ-a, oglasio se i Rendulić: 'Ova utakmica je prijelomna'
OPTIMIZAM NE JENJAVA
/
Rendulić nakon poraza: 'Izgubili smo zbog dva, tri centimetra, ali možemo dobiti bilo koga'
OPTIMIZAM NE JENJAVA
/
Rendulić nakon poraza: 'Izgubili smo zbog dva, tri centimetra, ali možemo dobiti bilo koga'
ATRAKTIVNO GOSTOVANJE
/
Nakon čuda u Mostaru, Plemiće čeka Villa Unaija Emeryja: 'Ne idemo na izlet, moramo biti na sto posto'
ATRAKTIVNO GOSTOVANJE
/
Nakon čuda u Mostaru, Plemiće čeka Villa Unaija Emeryja: 'Ne idemo na izlet, moramo biti na sto posto'
EUFORIJA NA VRHUNCU
/
Rendulić nakon povijesne pobjede Zrinjskog poslao jasnu poruku Upravi: Ovo će oduševiti igrače kluba
EUFORIJA NA VRHUNCU
/
Rendulić nakon povijesne pobjede Zrinjskog poslao jasnu poruku Upravi: Ovo će oduševiti igrače kluba
SPEKTAKL U NAJAVI
/
Rendulić najavio povijesnu utakmicu: 'Protiv AZ Alkmaara idemo po pobjedu'
SPEKTAKL U NAJAVI
/
Rendulić najavio povijesnu utakmicu: 'Protiv AZ Alkmaara idemo po pobjedu'
DAT ĆE SVE OD SEBE
/
Ostvarili povijesni plasman, ali u ždrijebu ih nije mazila sreća, trener tvrdi: 'Uzet ćemo nekoliko bodova'
DAT ĆE SVE OD SEBE
/
Ostvarili povijesni plasman, ali u ždrijebu ih nije mazila sreća, trener tvrdi: 'Uzet ćemo nekoliko bodova'
ODLIČNO RASPOLOŽEN
/
Rendulić nakon povijesnog uspjeha Zrinjskog: 'Pa evo, sada mogu otići...'
ODLIČNO RASPOLOŽEN
/
Rendulić nakon povijesnog uspjeha Zrinjskog: 'Pa evo, sada mogu otići...'
U DRUGAČIJIM VREMENSKIM UVJETIMA
/
Povijesna prilika za Zrinjski: 'Igrat ćemo ofenzivno, idemo po pobjedu'
U DRUGAČIJIM VREMENSKIM UVJETIMA
/
Povijesna prilika za Zrinjski: 'Igrat ćemo ofenzivno, idemo po pobjedu'
POTKRALO IM SE
/
Veliki gaf u televizijskom prijenosu: Grb najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba zamijenili onim Crvene zvezde
POTKRALO IM SE
/
Veliki gaf u televizijskom prijenosu: Grb najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba zamijenili onim Crvene zvezde
AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE
/
Rendulićev Zrinjski startao gostujućom pobjedom u kvalifikacijama za Ligu prvaka
AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE
/
Rendulićev Zrinjski startao gostujućom pobjedom u kvalifikacijama za Ligu prvaka
HIT TRENER ZA NET.HR
/
'U Mostaru nisam osjetio podjelu na Hrvate i muslimane, ali jesam na Zrinjski i Velež, a jedna stvar u gradu mi se posebno sviđa'
HIT TRENER ZA NET.HR
/
'U Mostaru nisam osjetio podjelu na Hrvate i muslimane, ali jesam na Zrinjski i Velež, a jedna stvar u gradu mi se posebno sviđa'
DOBRO POZNATO IME
/
Zrinjski potvrdio novog trenera, evo tko je naslijedio Sergeja Jakirovića
DOBRO POZNATO IME
/
Zrinjski potvrdio novog trenera, evo tko je naslijedio Sergeja Jakirovića
POZNATI TRENER
/
Krunoslav Rendulić gostovao u studiju Net.hr-a i briljirao nastupom i analizom Vatrenih
POZNATI TRENER
/
Krunoslav Rendulić gostovao u studiju Net.hr-a i briljirao nastupom i analizom Vatrenih
STRUČNA ANALIZA
/
U studiju Net.hr-a razbili smo negativne mitove o Hrvatskoj i dvojici kritiziranih senatora: 'Kriterij za igru mora biti samo jedan...'
STRUČNA ANALIZA
/
U studiju Net.hr-a razbili smo negativne mitove o Hrvatskoj i dvojici kritiziranih senatora: 'Kriterij za igru mora biti samo jedan...'
SITNO DO POČETKA SP-A
/
Marokanci bi si mogli 'pucati u nogu', imaju ozbiljnu manu: 'U klubu su disciplinirani, a u reprezentaciji glume 'šerife'...'
SITNO DO POČETKA SP-A
/
Marokanci bi si mogli 'pucati u nogu', imaju ozbiljnu manu: 'U klubu su disciplinirani, a u reprezentaciji glume 'šerife'...'
OŽIVILI SAHITIJA
/
'Kepčija i Stanić nisu računali na njega. Bacili su ga negdje sa strane, a ja sam inzistirao baš na Sahitiju. Bili su iznenađeni tada u Hajduku zbog toga'
OŽIVILI SAHITIJA
/
'Kepčija i Stanić nisu računali na njega. Bacili su ga negdje sa strane, a ja sam inzistirao baš na Sahitiju. Bili su iznenađeni tada u Hajduku zbog toga'
ŽELIMO ČUTI I VAS
/
Infarktna završnica prvenstva, tko će osvojiti naslov prvaka Hrvatske? Dinamo ima goleme šanse, ali stručnjaci pozivaju na oprez
ŽELIMO ČUTI I VAS
/
Infarktna završnica prvenstva, tko će osvojiti naslov prvaka Hrvatske? Dinamo ima goleme šanse, ali stručnjaci pozivaju na oprez
IZGUBIO NA POLJUDU PA OSTAO BEZ POSLA
/
Rendulić više nije trener Gorice, klub objavio tko će voditi momčad
IZGUBIO NA POLJUDU PA OSTAO BEZ POSLA
/
Rendulić više nije trener Gorice, klub objavio tko će voditi momčad
REAKCIJE
/
Dambrauskas priznao: 'Ako se nečega bojiš, onda ne možeš biti trener'; Rendulić; 'Postao sam James Bond 007'
REAKCIJE
/
Dambrauskas priznao: 'Ako se nečega bojiš, onda ne možeš biti trener'; Rendulić; 'Postao sam James Bond 007'
BILA JE TO NEOBIČNA UTAKMICA
/
Krznar progovorio o nemiru oko Dinama, trener Gorice: 'Kako sam izgubio? Ne znam, nisam vidio'
BILA JE TO NEOBIČNA UTAKMICA
/
Krznar progovorio o nemiru oko Dinama, trener Gorice: 'Kako sam izgubio? Ne znam, nisam vidio'
SPEKTAKL U OSIJEKU
/
Bjelica nakon drame u Gradskom vrtu tješio trenera Gorice: 'Ovo je propaganda hrvatskog nogometa'
SPEKTAKL U OSIJEKU
/
Bjelica nakon drame u Gradskom vrtu tješio trenera Gorice: 'Ovo je propaganda hrvatskog nogometa'
SLAVLJE NA RUJEVICI
/
Riječani osigurali tri boda, Gorica imala pregršt prilika, ali nije iskoristila nijednu
SLAVLJE NA RUJEVICI
/
Riječani osigurali tri boda, Gorica imala pregršt prilika, ali nije iskoristila nijednu
HIT TRENER ŠALJE PORUKU ČITAVOJ HRVATSKOJ
/
'Ne trebamo im još mi skakati po glavi kritikama, znaju oni jako dobro kako igraju. Treba vjerovati u njih, sve su to klasni igrači'
HIT TRENER ŠALJE PORUKU ČITAVOJ HRVATSKOJ
/
'Ne trebamo im još mi skakati po glavi kritikama, znaju oni jako dobro kako igraju. Treba vjerovati u njih, sve su to klasni igrači'
UGLEDNI STRUČNJACI ZA NET.HR
/
Moćna Belgija bi trebala otvoriti sve Dalićeve karte: 'Moramo započeti u Bruxellesu s onom momčadi s kojom mislimo i početi Euro'
UGLEDNI STRUČNJACI ZA NET.HR
/
Moćna Belgija bi trebala otvoriti sve Dalićeve karte: 'Moramo započeti u Bruxellesu s onom momčadi s kojom mislimo i početi Euro'