Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Krunoslav Rendulić
EKSKLUZIVNO
/
Krunoslav Rendulić: 'HNS bi trebao više zaštititi trenere u Hrvatskoj u koje se toliko kunu'
EKSKLUZIVNO
/
Krunoslav Rendulić: 'HNS bi trebao više zaštititi trenere u Hrvatskoj u koje se toliko kunu'
'Najveći rizik je nepreuzeti ga'
/
Rendulić tvrdi: 'Dinamo vidim prije na tronu nego Rijeku zbog dvije ključne stvari'
'Najveći rizik je nepreuzeti ga'
/
Rendulić tvrdi: 'Dinamo vidim prije na tronu nego Rijeku zbog dvije ključne stvari'
DALEKO OD HRVATSKE
/
Krunoslav Rendulić ima novi klub, potpisao je na godinu i pol
DALEKO OD HRVATSKE
/
Krunoslav Rendulić ima novi klub, potpisao je na godinu i pol
VELIKA PROMJENA
/
Krunoslav Rendulić ima novi posao: U nedjelju ga čeka derbi
VELIKA PROMJENA
/
Krunoslav Rendulić ima novi posao: U nedjelju ga čeka derbi
KRAJ SURADNJE
/
Klub iz susjedstva smijenio hrvatskog trenera koji se upisao u povijesne knjige: Dva Hrvata kandidati za nasljednika
KRAJ SURADNJE
/
Klub iz susjedstva smijenio hrvatskog trenera koji se upisao u povijesne knjige: Dva Hrvata kandidati za nasljednika
PROMJENA U ZRINJSKOM
/
Rendulić je uskoro bivši, nije se pojavio na treningu: Mijenja ga trener koji je u HNL-u dobio otkaz?
PROMJENA U ZRINJSKOM
/
Rendulić je uskoro bivši, nije se pojavio na treningu: Mijenja ga trener koji je u HNL-u dobio otkaz?
NISU SE OSRAMOTILI
/
Rendulić zadovoljan Plemićima u Europi: 'Svi su misli da će lako protiv nas, a bili smo konkurentni'
NISU SE OSRAMOTILI
/
Rendulić zadovoljan Plemićima u Europi: 'Svi su misli da će lako protiv nas, a bili smo konkurentni'
OSTALI NA TRI BODA
/
Zrinjski bez iznenađenja u Poljskoj, Rendulić otkrio što je presudilo: 'To nas je presjeklo'
OSTALI NA TRI BODA
/
Zrinjski bez iznenađenja u Poljskoj, Rendulić otkrio što je presudilo: 'To nas je presjeklo'
NAPETO U SKUPINI
/
Plemići u Poljsku bez glavne zvijezde protiv AZ-a, oglasio se i Rendulić: 'Ova utakmica je prijelomna'
NAPETO U SKUPINI
/
Plemići u Poljsku bez glavne zvijezde protiv AZ-a, oglasio se i Rendulić: 'Ova utakmica je prijelomna'
OPTIMIZAM NE JENJAVA
/
Rendulić nakon poraza: 'Izgubili smo zbog dva, tri centimetra, ali možemo dobiti bilo koga'
OPTIMIZAM NE JENJAVA
/
Rendulić nakon poraza: 'Izgubili smo zbog dva, tri centimetra, ali možemo dobiti bilo koga'
ATRAKTIVNO GOSTOVANJE
/
Nakon čuda u Mostaru, Plemiće čeka Villa Unaija Emeryja: 'Ne idemo na izlet, moramo biti na sto posto'
ATRAKTIVNO GOSTOVANJE
/
Nakon čuda u Mostaru, Plemiće čeka Villa Unaija Emeryja: 'Ne idemo na izlet, moramo biti na sto posto'
EUFORIJA NA VRHUNCU
/
Rendulić nakon povijesne pobjede Zrinjskog poslao jasnu poruku Upravi: Ovo će oduševiti igrače kluba
EUFORIJA NA VRHUNCU
/
Rendulić nakon povijesne pobjede Zrinjskog poslao jasnu poruku Upravi: Ovo će oduševiti igrače kluba
SPEKTAKL U NAJAVI
/
Rendulić najavio povijesnu utakmicu: 'Protiv AZ Alkmaara idemo po pobjedu'
SPEKTAKL U NAJAVI
/
Rendulić najavio povijesnu utakmicu: 'Protiv AZ Alkmaara idemo po pobjedu'
DAT ĆE SVE OD SEBE
/
Ostvarili povijesni plasman, ali u ždrijebu ih nije mazila sreća, trener tvrdi: 'Uzet ćemo nekoliko bodova'
DAT ĆE SVE OD SEBE
/
Ostvarili povijesni plasman, ali u ždrijebu ih nije mazila sreća, trener tvrdi: 'Uzet ćemo nekoliko bodova'
ODLIČNO RASPOLOŽEN
/
Rendulić nakon povijesnog uspjeha Zrinjskog: 'Pa evo, sada mogu otići...'
ODLIČNO RASPOLOŽEN
/
Rendulić nakon povijesnog uspjeha Zrinjskog: 'Pa evo, sada mogu otići...'
U DRUGAČIJIM VREMENSKIM UVJETIMA
/
Povijesna prilika za Zrinjski: 'Igrat ćemo ofenzivno, idemo po pobjedu'
U DRUGAČIJIM VREMENSKIM UVJETIMA
/
Povijesna prilika za Zrinjski: 'Igrat ćemo ofenzivno, idemo po pobjedu'
POTKRALO IM SE
/
Veliki gaf u televizijskom prijenosu: Grb najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba zamijenili onim Crvene zvezde
POTKRALO IM SE
/
Veliki gaf u televizijskom prijenosu: Grb najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba zamijenili onim Crvene zvezde
AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE
/
Rendulićev Zrinjski startao gostujućom pobjedom u kvalifikacijama za Ligu prvaka
AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE
/
Rendulićev Zrinjski startao gostujućom pobjedom u kvalifikacijama za Ligu prvaka
HIT TRENER ZA NET.HR
/
'U Mostaru nisam osjetio podjelu na Hrvate i muslimane, ali jesam na Zrinjski i Velež, a jedna stvar u gradu mi se posebno sviđa'
HIT TRENER ZA NET.HR
/
'U Mostaru nisam osjetio podjelu na Hrvate i muslimane, ali jesam na Zrinjski i Velež, a jedna stvar u gradu mi se posebno sviđa'
DOBRO POZNATO IME
/
Zrinjski potvrdio novog trenera, evo tko je naslijedio Sergeja Jakirovića
DOBRO POZNATO IME
/
Zrinjski potvrdio novog trenera, evo tko je naslijedio Sergeja Jakirovića
POZNATI TRENER
/
Krunoslav Rendulić gostovao u studiju Net.hr-a i briljirao nastupom i analizom Vatrenih
POZNATI TRENER
/
Krunoslav Rendulić gostovao u studiju Net.hr-a i briljirao nastupom i analizom Vatrenih
STRUČNA ANALIZA
/
U studiju Net.hr-a razbili smo negativne mitove o Hrvatskoj i dvojici kritiziranih senatora: 'Kriterij za igru mora biti samo jedan...'
STRUČNA ANALIZA
/
U studiju Net.hr-a razbili smo negativne mitove o Hrvatskoj i dvojici kritiziranih senatora: 'Kriterij za igru mora biti samo jedan...'
SITNO DO POČETKA SP-A
/
Marokanci bi si mogli 'pucati u nogu', imaju ozbiljnu manu: 'U klubu su disciplinirani, a u reprezentaciji glume 'šerife'...'
SITNO DO POČETKA SP-A
/
Marokanci bi si mogli 'pucati u nogu', imaju ozbiljnu manu: 'U klubu su disciplinirani, a u reprezentaciji glume 'šerife'...'
OŽIVILI SAHITIJA
/
'Kepčija i Stanić nisu računali na njega. Bacili su ga negdje sa strane, a ja sam inzistirao baš na Sahitiju. Bili su iznenađeni tada u Hajduku zbog toga'
OŽIVILI SAHITIJA
/
'Kepčija i Stanić nisu računali na njega. Bacili su ga negdje sa strane, a ja sam inzistirao baš na Sahitiju. Bili su iznenađeni tada u Hajduku zbog toga'
ŽELIMO ČUTI I VAS
/
Infarktna završnica prvenstva, tko će osvojiti naslov prvaka Hrvatske? Dinamo ima goleme šanse, ali stručnjaci pozivaju na oprez
ŽELIMO ČUTI I VAS
/
Infarktna završnica prvenstva, tko će osvojiti naslov prvaka Hrvatske? Dinamo ima goleme šanse, ali stručnjaci pozivaju na oprez
IZGUBIO NA POLJUDU PA OSTAO BEZ POSLA
/
Rendulić više nije trener Gorice, klub objavio tko će voditi momčad
IZGUBIO NA POLJUDU PA OSTAO BEZ POSLA
/
Rendulić više nije trener Gorice, klub objavio tko će voditi momčad
REAKCIJE
/
Dambrauskas priznao: 'Ako se nečega bojiš, onda ne možeš biti trener'; Rendulić; 'Postao sam James Bond 007'
REAKCIJE
/
Dambrauskas priznao: 'Ako se nečega bojiš, onda ne možeš biti trener'; Rendulić; 'Postao sam James Bond 007'
BILA JE TO NEOBIČNA UTAKMICA
/
Krznar progovorio o nemiru oko Dinama, trener Gorice: 'Kako sam izgubio? Ne znam, nisam vidio'
BILA JE TO NEOBIČNA UTAKMICA
/
Krznar progovorio o nemiru oko Dinama, trener Gorice: 'Kako sam izgubio? Ne znam, nisam vidio'
SPEKTAKL U OSIJEKU
/
Bjelica nakon drame u Gradskom vrtu tješio trenera Gorice: 'Ovo je propaganda hrvatskog nogometa'
SPEKTAKL U OSIJEKU
/
Bjelica nakon drame u Gradskom vrtu tješio trenera Gorice: 'Ovo je propaganda hrvatskog nogometa'
SLAVLJE NA RUJEVICI
/
Riječani osigurali tri boda, Gorica imala pregršt prilika, ali nije iskoristila nijednu
SLAVLJE NA RUJEVICI
/
Riječani osigurali tri boda, Gorica imala pregršt prilika, ali nije iskoristila nijednu
HIT TRENER ŠALJE PORUKU ČITAVOJ HRVATSKOJ
/
'Ne trebamo im još mi skakati po glavi kritikama, znaju oni jako dobro kako igraju. Treba vjerovati u njih, sve su to klasni igrači'
HIT TRENER ŠALJE PORUKU ČITAVOJ HRVATSKOJ
/
'Ne trebamo im još mi skakati po glavi kritikama, znaju oni jako dobro kako igraju. Treba vjerovati u njih, sve su to klasni igrači'
UGLEDNI STRUČNJACI ZA NET.HR
/
Moćna Belgija bi trebala otvoriti sve Dalićeve karte: 'Moramo započeti u Bruxellesu s onom momčadi s kojom mislimo i početi Euro'
UGLEDNI STRUČNJACI ZA NET.HR
/
Moćna Belgija bi trebala otvoriti sve Dalićeve karte: 'Moramo započeti u Bruxellesu s onom momčadi s kojom mislimo i početi Euro'