IZGUBIO NA POLJUDU PA OSTAO BEZ POSLA / Rendulić više nije trener Gorice, klub objavio tko će voditi momčad

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Smijenjen je nakon semog poraza razerom

3.3.2022.
10:52
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka prvi su finalisti Hrvatskog kupa nakon što su na svom Poljudu svladali Goricu s 2-1. Junak susreta bio je dvostruki strijelac Dario Melnjak.

Splićani su bili prilično bolja momčad, pogotovo u prvom dijelu, a svoje prve golove u dresu Hajduka Melnjak je zabijao u 39. i 64. minuti. Gorica je ostala bez prvog, povijesnog ulaska u finale Kupa, dok će Hajduk igrati finalni susret po prvi puta nakon sezone 2017./18. i poraza u Vinkovcima od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TORCIDA UZ UKRAJINSKI NAROD /

Poljud dugo nije čuo ovo skandiranje: Pogledajte kadrove bitke za finale hrvatskog Kupa

Image
TORCIDA UZ UKRAJINSKI NAROD /

Poljud dugo nije čuo ovo skandiranje: Pogledajte kadrove bitke za finale hrvatskog Kupa

A dan nakon utakmice Gorica je prriopćila da je Krunoslav Rendulić više nije trener.

"Našem dosadašnjem treneru zahvaljujemo na svemu u proteklih 10 mjeseci na klupi Gorice i želimo puno uspjeha u nastavku karijere!", objavIli su na Twitrer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ime kluba želim se zahvaliti Krunoslavu Renduliću na iznimno korektnoj suradnji koju smo imali u ovih nepunih godinu dana. Nažalost, rezultatska kriza u koju smo ušli nije mi ostavljala previše prostora za neke druge odluke. Moram naglasiti da smo u posljednjih mjesec dana svi zajedno činili maksimum da zajednički pokušamo promijeniti rezultatski pad u pozitivu, ali jednostavno nije išlo"rekao je predsjednik kluba Nenad Črnko i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nekim drugim vremenima moguće je da bismo ovakve odluke donosili ranije, ali bilo je mnogo objektivnih razloga da pokušamo vratiti samopouzdanje momčadi na terenu a samim time i zadržimo Rendulića. Utakmica u Splitu nije bila okidač ovakvoj odluci, Kruno je zaslužio da pokuša izboriti plasman u finale sa momčadi sa kojom je polufinale i izborio, ali negativan niz na koji se nadovezala i ova utakmica jednostavno je nametao ovu opciju."

Za sada se nije poznato tko će ga naslijediti, a u ovom trenutku kao najizgledniji kandidat čini se Samir Toplak koji je slobodan otkako je prekinuo suradnju s Lokomotivom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A do imenovanja novog trenera momčad će voditi Saša Sabljak.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo