REAKCIJE / Dambrauskas priznao: 'Ako se nečega bojiš, onda ne možeš biti trener'; Rendulić; 'Postao sam James Bond 007'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Dambrauskas i Rendulić prokomentirali polufinale

2.3.2022.
20:44
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka prvi su finalisti Hrvatskog kupa nakon što su na svom Poljudu svladali Goricu s 2-1. Junak susreta bio je dvostruki strijelac Dario Melnjak.

Image
ČUJTE I POČUJTE /

Novi junak Splita: 'Evo, kao da je bilo suđeno da baš sad zabijem Gorici. I to dva puta'

Image
ČUJTE I POČUJTE /

Novi junak Splita: 'Evo, kao da je bilo suđeno da baš sad zabijem Gorici. I to dva puta'

Hajduk bio bolja momčad

Splićani su bili prilično bolja momčad, pogotovo u prvom dijelu, a svoje prve golove u dresu Hajduka Melnjak je zabijao u 39. i 64. minuti. Gorica je ostala bez prvog, povijesnog ulaska u finale Kupa, dok će Hajduk igrati finalni susret po prvi puta nakon sezone 2017./18. i poraza u Vinkovcima od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas bio je zadovoljan pobjedom svoje momčadi i plasmanom u finale kupa, prvom nakon 2018. godine. 

"Posao nije gotov i nema razloga za veliko slavlje. Mi smo sada korak bliže trofeju, ali nismo dovršili posao i moramo se što prije okrenuti idućem suparnku - Istri. Gorica je bila dobra, ali kako smo mi igrali, uzeli posjed i stvarali prilike, sve je bilo na našoj strani. Kup je takav, nepredvidiv, primiš jedan gol i unese ti nervozu. Nisam zadovoljan kako smo završili utakmicu, mogli smo i morali zabiti još pokoji gol, a na koncu su oni zabili. Zadnje 2-3 minute smo morali preživjeti, na sreću jesmo", kazao je Valdas Dambrauskas za HNTV...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ako se nečega bojiš, onda ne možeš biti trener'

"Nekad zabiješ, nekad ne, to je tako. Slažem se da moramo biti puno bolji u realizaciji, danas smo dosta toga iskreirali ali nismo zabili, bilo je stvarno dosta prilika i moramo zabijati... Zadovoljan sam igračima koji su ušli u drugom poluvremenu, svi su napravili ono što se od njih tražilo. Ako se nečega bojiš, onda ne možeš biti trener. Najvažnije je stvoriti što više prilika i zabiti što više golova. Gorica ima kvalitetne igrače, što je utakmica više odmicala, znali smo da će se oni otvarati i pokušavati zaprijetiti. Ono što smo odigrali u prvom poluvremenu je igra kakvu želimo igrati inače", istaknuo je Valdas Dambrauskas i zaključio:

"U finalu se ne igra, finale se pobjeđuje. Tko se sjeća drugog mjesta, svi se sjećaju samo pobjednika. Mi nećemo igrati finale, mi ćemo pokušati pobijediti u finalu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rendulić: 'Imali smo jasnu ideju, postaviti se na hrabar način'

Trener Goričana Krunoslav Rendulić osvrnuo se na sedmi uzastopni poraz svoje momčadi...

"Da, postao sam James Bond 007, a o smjeni trebate pitati predsjednika, ne mene", rekao je Kruno Rendulić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi, kad se sve zbroji bili su bolji. Mi smo bili malo previše indisponirati, šteta, kod 1-0 smio imali jednu jako dobru priliku. Možda da smo penal imali ranije ili da smo ranije zabili, bilo bi neizvjesno do samog kraja. Ali što je, tu je. Imali smo jasnu ideju, postaviti se na hrabar način prema Hajduku, otvoreno smo planirali igrati, ali oni su nas potisnuli i zabili nam gol, na koncu se nismo više mogli vratiti".

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo