Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Izbjeglice
NAKON PADA ASADA
/
Bašir poziva izbjeglice da se vrate: 'Sirija je sada slobodna zemlja'
NAKON PADA ASADA
/
Bašir poziva izbjeglice da se vrate: 'Sirija je sada slobodna zemlja'
'KRIJU KULTURU OD VLASTI'
/
Ruski običaj zaludio Beograd: 'Kupiš kartu, uđeš u nečiji stan i onda kreće zabava'
'KRIJU KULTURU OD VLASTI'
/
Ruski običaj zaludio Beograd: 'Kupiš kartu, uđeš u nečiji stan i onda kreće zabava'
'BOJIMO SE EKSPLOZIJE NEZADOVOLJSTVA'
/
Nikad napetije u najmoćnijoj zemlji EU-a: 'To je opasni koktel koji bi mogao utjecati na naglu promjenu raspoloženja'
'BOJIMO SE EKSPLOZIJE NEZADOVOLJSTVA'
/
Nikad napetije u najmoćnijoj zemlji EU-a: 'To je opasni koktel koji bi mogao utjecati na naglu promjenu raspoloženja'
NJIHOVIH 365 DANA U HRVATSKOJ
/
Svetlana, Tetiana i Inna za Net.hr otvorile dušu o godini u izbjeglištvu pa otkrile kakvo je stanje u Ukrajini: 'Navikli su na rat, mi to nismo mogle'
NJIHOVIH 365 DANA U HRVATSKOJ
/
Svetlana, Tetiana i Inna za Net.hr otvorile dušu o godini u izbjeglištvu pa otkrile kakvo je stanje u Ukrajini: 'Navikli su na rat, mi to nismo mogle'
'NAJBOLJI BRANIČ NA SVIJETU'
/
Joško Gvardiol se ošišao u salonu izbjeglice iz Egipta koji živi i radi u Zagrebu
'NAJBOLJI BRANIČ NA SVIJETU'
/
Joško Gvardiol se ošišao u salonu izbjeglice iz Egipta koji živi i radi u Zagrebu
DRAMA U PODRAVINI
/
Izbjeglice iz Ukrajine napuštaju grad u kojem su pronašli svoj zamjenski dom: 'Ne bi voljeli ispasti nezahvalni, ali…'
DRAMA U PODRAVINI
/
Izbjeglice iz Ukrajine napuštaju grad u kojem su pronašli svoj zamjenski dom: 'Ne bi voljeli ispasti nezahvalni, ali…'
NAŠ ŽIVOT U HRVATSKOJ
/
Nakon proživljenih ratnih strahota, život im se konačno posložio: 'Ne čujem se sa svojima, više od tri mjeseca nema signala...'
NAŠ ŽIVOT U HRVATSKOJ
/
Nakon proživljenih ratnih strahota, život im se konačno posložio: 'Ne čujem se sa svojima, više od tri mjeseca nema signala...'
'TO JOŠ NISMO IMALI PRILIKE VIDJETI'
/
Češka vraća provjere na granici sa Slovačkom: 'Velika većina tih ljudi želi u Njemačku'
'TO JOŠ NISMO IMALI PRILIKE VIDJETI'
/
Češka vraća provjere na granici sa Slovačkom: 'Velika većina tih ljudi želi u Njemačku'
UŽAS
/
Izbjeglička kriza u Nizozemskoj postaje sve teža: U sportskoj dvorani umrla tromjesečna beba
UŽAS
/
Izbjeglička kriza u Nizozemskoj postaje sve teža: U sportskoj dvorani umrla tromjesečna beba
KROV NAD GLAVOM I JOŠ PONEŠTO
/
Tip primio mladu Sofiju iz Ukrajine u svoju kuću, pa za 10 dana zbog nje napustio svoju ženu i djecu
KROV NAD GLAVOM I JOŠ PONEŠTO
/
Tip primio mladu Sofiju iz Ukrajine u svoju kuću, pa za 10 dana zbog nje napustio svoju ženu i djecu
Strava i užas
/
Tragedija na Kupi: Preminula dvojica migranata u pokušaju prelaska granice
Strava i užas
/
Tragedija na Kupi: Preminula dvojica migranata u pokušaju prelaska granice
Emotivna priča malenih Ukrajinaca
/
U Dubrovnik stigli s tetom: Malena Sofija želi postati plesačica, a Artem se nagledao stvari koje nijedan 14-godišnjak ne bi trebao vidjeti
Emotivna priča malenih Ukrajinaca
/
U Dubrovnik stigli s tetom: Malena Sofija želi postati plesačica, a Artem se nagledao stvari koje nijedan 14-godišnjak ne bi trebao vidjeti
pristižu izbjeglice
/
Na slovačkoj granici na dnevnoj razini dođe ih 10 do 12 000 Ukrajinaca: Postoji velika potreba za dječjim kolicima
pristižu izbjeglice
/
Na slovačkoj granici na dnevnoj razini dođe ih 10 do 12 000 Ukrajinaca: Postoji velika potreba za dječjim kolicima
bijeg od ratnih strahota
/
Rusi napadaju, oni bježe. Natalia je izbjegla iz Volnovahe i kaže: 'Rastrgana sam. Moram odvesti sina na sigurno...'
bijeg od ratnih strahota
/
Rusi napadaju, oni bježe. Natalia je izbjegla iz Volnovahe i kaže: 'Rastrgana sam. Moram odvesti sina na sigurno...'
Zbrinuti će još izbjeglica
/
U škveru zaposleno sedmero Ukrajinaca a poslodavac se pobrinuo za njihov prjevoz i smještaj
Zbrinuti će još izbjeglica
/
U škveru zaposleno sedmero Ukrajinaca a poslodavac se pobrinuo za njihov prjevoz i smještaj
Majka izbjeglica
/
Natalija Habelčenko: "Žene Rusije! Zaustavite svoje muškarce, svoje muževe i sinove"
Majka izbjeglica
/
Natalija Habelčenko: "Žene Rusije! Zaustavite svoje muškarce, svoje muževe i sinove"
56 000 izbjeglica
/
Latković: "Brojni vlakovi puni izbjeglica odlaze prema drugim Poljskim i Europskim gradovima"
56 000 izbjeglica
/
Latković: "Brojni vlakovi puni izbjeglica odlaze prema drugim Poljskim i Europskim gradovima"
Ukrajinske izbjeglice
/
Jelena iz Harkiva ima poruku za Putina: "Putine i tebi, tvojoj djeci i vojnicima želim isto. Da lutate po drugim državama kao što mi sad lutamo"
Ukrajinske izbjeglice
/
Jelena iz Harkiva ima poruku za Putina: "Putine i tebi, tvojoj djeci i vojnicima želim isto. Da lutate po drugim državama kao što mi sad lutamo"
Kiril i Erik
/
U Rijeku su došla dva dječaka sa svojim psom, kao ukrajinske izbjeglice, majka ih je stavila u auto s neznancima i ostala se boriti.
Kiril i Erik
/
U Rijeku su došla dva dječaka sa svojim psom, kao ukrajinske izbjeglice, majka ih je stavila u auto s neznancima i ostala se boriti.
Goran Latković uživo iz Poljske
/
Latković uživo iz Poljske: "Dosad je u Poljsku ušlo oko 300 000 izbjeglica"
Goran Latković uživo iz Poljske
/
Latković uživo iz Poljske: "Dosad je u Poljsku ušlo oko 300 000 izbjeglica"
12-ero smješteno
/
U Hrvatsku je stiglo više od 230 Ukrajinskih izbjeglica
12-ero smješteno
/
U Hrvatsku je stiglo više od 230 Ukrajinskih izbjeglica
Osmijeh za mir
/
Ukrajinske izbjeglice nalaze utočište u Poljskoj
Osmijeh za mir
/
Ukrajinske izbjeglice nalaze utočište u Poljskoj
ZBJEG PREMA EUROPI
/
Ljudi počeli pristizati na poljsku granicu, pobjegao je sa suprugom i djetetom: 'Jako me je strah...'
ZBJEG PREMA EUROPI
/
Ljudi počeli pristizati na poljsku granicu, pobjegao je sa suprugom i djetetom: 'Jako me je strah...'
'MIROLJUBIV SAM'
/
HDZ-ov načelnik se ispričao zbog gnjusnog komentara o premlaćivanju migranata
'MIROLJUBIV SAM'
/
HDZ-ov načelnik se ispričao zbog gnjusnog komentara o premlaćivanju migranata
PROTJERIVANJE IZ HRVATSKE
/
Objavljena mučna snimka: Maskirani fantomkama mlate izbjeglice. Čuju se bolni krikovi...
PROTJERIVANJE IZ HRVATSKE
/
Objavljena mučna snimka: Maskirani fantomkama mlate izbjeglice. Čuju se bolni krikovi...
Teške priče
/
Potraga donosi priču o iranskoj obitelji koja je nakon 20 neuspješnih pokušaja dobila priliku zatražiti azil
Teške priče
/
Potraga donosi priču o iranskoj obitelji koja je nakon 20 neuspješnih pokušaja dobila priliku zatražiti azil
Izbjeglice iz Afganistana u Hrvatskoj: kakav im je život ovdje?
Izbjeglice iz Afganistana u Hrvatskoj: kakav im je život ovdje?
'SLIJEDI VAL IZBJEGLICA, MOŽDA KROZ HRVATSKU'
/
Pentagon upozorava da su tisuće ljudi na aerodromu u Kabulu suočene s neposrednim prijetnjama
'SLIJEDI VAL IZBJEGLICA, MOŽDA KROZ HRVATSKU'
/
Pentagon upozorava da su tisuće ljudi na aerodromu u Kabulu suočene s neposrednim prijetnjama
IZAZVAO LAVINU REAKCIJA
/
Janša: 'Ako se žene mogu organizirati i boriti protiv talibana, onda bi to trebali i muškarci'
IZAZVAO LAVINU REAKCIJA
/
Janša: 'Ako se žene mogu organizirati i boriti protiv talibana, onda bi to trebali i muškarci'
AZILANTI U HRVATSKOJ
/
Afganistanci, Iranci, Sirijci, Iračani, Turci... Evo tko najčešće dobije azil kod nas
AZILANTI U HRVATSKOJ
/
Afganistanci, Iranci, Sirijci, Iračani, Turci... Evo tko najčešće dobije azil kod nas