'NEKA SAD PROSUĐUJU' / Novi prvaci o kojima svi pričaju: 'U glavi mi je bilo to što je rekao i nokautirao sam ga'
APSOLUTNI SPEKTAKL / Lude izjave, atraktivni nokauti i iznenađenja: Pogledajte najbolje trenutke FNC-a 29
'LOŠE MI JE' / Džakić šokirao Stožice pa otkrio da je prolazio kroz pravu dramu: 'Bilo je kratko, ali nije bilo slatko'
UZ NAPORAN RAD / Bartosz puca od samopouzdanja: 'Svi treniraju, ali moraš imati glavu! Kad sam ovakav, nitko mi nije ravan'
LUDILO / Stošić u razgovoru s Valentinom Miletić otkrio sljedećeg suparnika: To će biti meč svih mečeva
DRAMA NA FNC 29 / Drabinca o trenutku koji je iznenadio sve: 'Nije infarkt, brate, nego iznenađenje...'
SVAŠTA SE DOGAĐALO / FNC 29: Prvaci detronizirani! Nedoh šokirao Batinića, Kexel nokautirao hrabrog Ivana Sičaju
spektakl pred vratima / Evo kada i gdje gledati FNC 29 spektakl u Ljubljani: Stožice spremne za borilačku noć godine
TEŠKA ARTILJERIJA / Poljak Andryszak je na vaganju izgledao impresivno, ali što ako ga Valdrin (I)strefi?
JEDVA ČEKAMO / Slovenac i Srbin ulaze u kavez: 'Pokazat ćemo da se možemo krvnički pobiti i bez mržnje'