Play ponuda

SUDBINA NE PITA KADA I GDJE / Ljubavni horoskop u 2022., Rak: Predugo ste solo? Postoji put koji vodi do upoznavanja srodne duše

Image
Foto: Shutterstock

Tranziti Venere i Marsa kroz astrološke Ribe, sugeriraju da ćete spas tražiti u vjeri ili u piću, moguće i u jednome i drugome zajedno

26.12.2021.
14:56
Shutterstock
Play ponuda

Gomilanje planeta (Venera, Mars, Pluton) u vama nasuprotnom znaku Jarca, krajem veljače i početkom ožujka, neće vam biti po volji.

Ako ste u 'nerješivim' problemima s njim ili s njom još od prosinca 2021., i već ste digli ruke od svega, računajte s tim da će se početkom ožujka 2022. stanje stvari između vas fatalno razriješiti - silom ili milom. Ako je riječ o trojcu (kolega ili kolegica s posla?) i netko od vas već ima nekoga i zauzet je, u vašoj bi obitelji mogao izbiti (ljubomorni i osvetoljubivi) skandal epskih razmjera!

Od 5. travnja, zaigrat ćete ulogu najveće žrtve, i svu patnju svijeta preuzimati ćete (kozmički Kristoliko) na sebe. Tranziti Venere i Marsa kroz astrološke Ribe, sugeriraju da ćete spas tražiti u vjeri ili u piću, moguće i u jednome i drugome zajedno. Svetac alkoholičar ili svetica alkoholičarka, ne zvuči dobro, zdravo i mudro.

Image
ČEKA ARTIZAM U KREVETU /

Ljubavni horoskop u 2022., Blizanci: Ako živite u nadi da će vam se stara ljubav vratiti, imamo zanimljivu vijest

Image
ČEKA ARTIZAM U KREVETU /

Ljubavni horoskop u 2022., Blizanci: Ako živite u nadi da će vam se stara ljubav vratiti, imamo zanimljivu vijest

U najboljem slučaju, odlučiti ćete se za generalni post, očistiti ćete dušu i tijelo od svih napasti, i svečano i u nadahnutom tonu vratiti ćete se vašem (zapostavljenom i ignoriranom) umjetničkom stvaralaštvu.

Ako se odlučite za ispravni put 'izbavljenja', u svibnju ćete postati jako ambiciozni, prošlost ćete definitivno ostaviti iza sebe, i otvoriti ćete potpuno novo poglavlje života.

U srpnju i u većem dijelu kolovoza, zbližavati ćete se oprezno i postupno s Bikom ili Bikicom. Vi ste 'voda' i potreban vam je netko s naglašenim 'zemljanim' elementom, da se osjećate sigurno, stabilno i usmjereno. Rak i Bik vrlo su plodna senzualno ljubavna kombinacija, i velika je vjerojatnost da ćete s njim ili s njom početi iznova uživati u (zaboravljenom) sveobuhvatnom psihotjelesnom srastanju.

Od 29. listopada, utjecaj tranzitnog Jupitera bit će vam od velike duševne pomoći. Rođeni sredinom mjeseca srpnja (bilo koje godine) najjače će osjećati blagoslovljeni utjecaj 'srećonosca' Jupitera.

Ako ste od onih koji su već (pre)dugo solo, slobodno se aktivirajte na neki konkretno humanitaran i karitativan način, i vrlo brzo ćete sresti i upoznati vašu srodnu dušu. U crkvi na misi? Sudbonosna (karmička) ljubav ne pita kada, tko, gdje, kako a ni zašto.

Takva ljubav se morala dogoditi, jer smo je prizvali čistom dobrotom srca. U vašem slučaju, i iskrenom molitvom!

Play ponuda
Play ponuda