Play ponuda

ČEKA ARTIZAM U KREVETU / Ljubavni horoskop u 2022., Blizanci: Ako živite u nadi da će vam se stara ljubav vratiti, imamo zanimljivu vijest

Image
Foto: Shutterstock

U ponedjeljak, 28. ožujka, s Venerom i Saturnom u trigonu, zagledat ćete se u jednu dosta stariju ili puno mlađu osobu od vas

25.12.2021.
14:39
Shutterstock
Play ponuda

Do 24. siječnja, s opozitnim Marsom, bit ćete razdražljivi i u energetskom disbalnsu. Obeshrabreni, s osjećajima inferiornosti u srcu, fantazirati ćete o nekoj vašoj zamišljenoj ljubavi iz snova.

Sretan emocionalni preokret priuštit će vam istovremeni ulazak (6. ožujka) Marsa i Venere u 'zračni' znak Vodenjaka. Vruće i naelektrizirane strasti blaženo će vas unerazumiti, i sretna ljubavna priča bit će vam na prvom mjestu prioriteta od životnog značaja.

U ponedjeljak, 28. ožujka, s Venerom i Saturnom u trigonu, zagledat ćete se u jednu dosta stariju ili puno mlađu osobu od vas. I vi ćete se njemu ili njoj na prvi pogled (vrlo) svidjeti, i 'to će vam biti to' za budućnost.

Image
BIT ĆE SEKSI POSLASTICA /

Ljubavni horoskop u 2022., Ovan: Čeka vas vrijeme vašeg seksi eksplozivnog proljetnog buđenja!

Image
BIT ĆE SEKSI POSLASTICA /

Ljubavni horoskop u 2022., Ovan: Čeka vas vrijeme vašeg seksi eksplozivnog proljetnog buđenja!

Ako ste od onih koji žive u nadi da će im se stara ljubav jednoga dana vratiti, 'istetotivirajte si na čelu' – ponedjeljak, 28. ožujka 2022., jer će vas on(a) tada milozvučno nazvati i zamoliti za oprost grijeha.

U drugom dijelu travnja, dopuštat ćete da vas voda nosi, i to u zagrljaju s jednom 'slično izgubljenom' Ribom. Ako s njim ili s njom dublje zaronite u carstvo poroka, to će biti jasan signal da ste na krivome putu, i da se hitno morate vratiti u normalu.

U suprotnom, zaglibit ćete u mulj i ostati bez kisika za disanje. Riba zna biti opasno toksična za suživot, jer ima slabu volju, pasivna je i glumi žrtvu.

Venera će ući u vaš znak 24. lipnja, i od tada pa na dalje opet ćete biti najljepši u obližnjem svemiru. Dani uokolo 13. srpnja., bit će vam 'ozbiljno sretni' ljubavni dani. Moći ćete izraziti svu dubinu ljubavi ako se oslobodite strahova.

S tranzitnim Marsom u Blizancima, od 20. kolovoza 2022., vaša će aura iznova svijetliti u strastveno crvenoj boji! Vjerovali ili ne, ali Mars će napustiti vaš znak tek negdje – 25. ožujka 2023., i vaš radoznali mentalni presing trajati će cijeli niz mjeseci. U početku, bit ćete zbunjeni u glavi, ali optimizam vas neće napuštati, a kako će vrijeme proticati vaš će entuzijazam dobivati sve ozbiljnije obrise i konture u stvarnosti.

Ako strpljivo i disciplinirano usmjerite vašu ljubavnu i seksualnu energiju prema zahtjevnom cilju, uspjeh neće izostati. Blizanci i Blizanke zrele dobi, bit će cijelu jesen i zimu izrazito erotični i učestalo kreativno raspoloženi za 'plesni artizam' u krevetu!

Play ponuda
Play ponuda