'DOMOLJUBLJE ME MOTIVIRA' / FNC borac: 'Mi Zadrani prošli smo u ratu svašta, ali ne mrzimo nikog nego volimo svoje'
BOL, KRV I ŠAKE / Martin Batur o Kići Stamatoviću uoči spektakla u Zadru: 'Idem ga nokautirati i to je to'
ČEKA GA BRAZILAC / The Killer otkrio kako se upoznao s Forgačem: 'Bio je borac, dolazio je u Dubrovnik'
OPASNI CRNOGORAC / Baturov najteži ispit u FNC-u: 'Hatef je stvarno konj, pomogao mi je u pripremama za Kiću!'
GLADAN POJASA / ATT-ov dijamant uvjeren u pobjedu: 'Nakon meča ću postati legitiman kandidat za napad na titulu'
reakcija na izjavu / Bivši prvak Hrvatske brutalno odgovorio Splićaninu: 'Očito nije imao novine u zatvoru'
KUHA SE / Forgy briljirao na pitanje našeg reportera: 'Ovoliko ljudi nema na našim nogometnim utakmicama'
OTKAZAO FNC 30 / 'Mlata' nakon jezive ozljede: 'Bolovi su bili strašni, rebro mi se skoro zabilo u pluća i srce'
FILMSKA PRIČA / Od europskog trona do zatvora i natrag: Tko je kontroverzni borac Ante 'Baraba' Bilić?
OPASAN LIK / Tko je Mauricio Almeida? Protivnik legendarnog Hrvata u jednome se snalazi kao riba u vodi
ISTINSKA LEGENDA / Tko je Antun Račić, dubrovački 'Killer' i jedan od pionira slobodne borbe u Hrvatskoj?
JURE JE SPREMAN / Jurić uoči FNC 30: 'Želim se doseliti s curom u Zadar, a nakon pobjede ću vam otkriti veliku tajnu'
FIGHT LAB / Kako završiti borbu u sekundi? Popularna FNC braća demonstriraju jedan od ključnih poteza
FNC U ZADRU / Brkan najavio obračun s neporaženim Englezom: 'Nije se još borio s nekim kao što sam ja'
KARIJERA NAKON KARIJERE / Ključna figura borilačkog sporta u regiji: 'Nisam očekivao da ću doći na ovu razinu'
VELIKI JUBILEJ / Spektakl se vraća u Zadar: FNC 30 donosi iskupljenje za Batura i noć punu adrenalina
SUDAR STILOVA / Objavljena nova spektakularna borba za FNC u Zadru: Opet gledamo talentiranog Dubrovčanina