Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
Izumire još jedna tradicija /

Tko će kiseliti zelje i raditi džem? Sve više građana odustaje od zimnice: Priprema ove godine duplo je skuplja

Prošle godine cijena kilograma zelja bila je manja od jednog eura, sedam kuna. Ove jeseni zelje je duplo skuplje. Cijena mu je dva eura. Slično je i s drugim povrćem. To je jedan od razloga zašto se sve manje gađana odlučuje kiseliti povrće i praviti džemove. Koji su još razlozi i kako dobiti najbolje kiselo zelje pogledajte u video prilogu reporterke RTL-a Danas Ružice Đukić

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još videa
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx