BITI ILI NE BITI / Hrvatska je najbolja kad je najteže: 'Albanija je strpljiva i fanatična, ali vjerujem u pobjedu'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Hrvatska sutra od 15.00 protiv Albanije igra utakmicu biti ili ne biti na Euru

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

18.6.2024.
8:09
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra u Hamburgu od 15.00 igra drugu utakmicu na Euru. Nakon uvjerljivog poraza od Španjolske u Berlinu, susret protiv nabrijane Albanije je doslovno biti ili ne biti za naše Vatrene.

Image
Image
Foto: Screenshot - Sofascore

Poredak u skupini B nakon odigranog 1. kola.

Sve o Europskom nogometnom prvenstvu, ekskluzivne podcaste, intervjue, priče, reportaže, analize, najaktualnije vijesti, rezultate, možete čitati, pratiti, gledati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova pjesma za reprezentaciju Hrvatske Tihe Orlića i Pere Galića iz Opće opasnosti nosi naziv Najbolja kad je najteže. Kao da su dečki znali...

Image
POGLED IZNUTRA /

Detektirao probleme Vatrenih i tvrdi: 'Vjerujem u prolaz u drugi krug, a evo i zašto'

Image
POGLED IZNUTRA /

Detektirao probleme Vatrenih i tvrdi: 'Vjerujem u prolaz u drugi krug, a evo i zašto'

Goran Lacković trener je u bahreinskoj nogometnoj reprezentaciji, bivši asistent Niki Kovaču na klupi Hrvatske na SP-u 2014. u Brazilu i poslije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, te bivši dugogodišnji profesor na Nogometnoj akademiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Analizirao nam je u detalje i stručno detektirao sve probleme i pogreške u igri Hrvatske protiv Španjolske, ali isto tako objasnio zašto vjeruje da će Hrvatska ipak, unatoč bolnom porazu protiv La Roje, izboriti drugu fazu prvenstva. Više o tome čitajte - OVDJE.

Goran Lacković najavio nam je sraz Hrvatske i Albanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Albanija je vrlo strpljiva reprezentacija. Oni neće srljati sigurno u ništa. Igraju dosta fanatično, kakvu i zemlju imaju, kakvi su naposljetku, karakterno. Imaju dva centralna stopera koji drže cijelu ekipu", rekao je Goran Lacković i nastavio:

Image

"Pokazali su protiv Italije koliko su nezgodni i opasni. Koliko je god Italija bila kvalitetna, oni su do zadnjeg trenutka borili se i umalo zabili za 2-2. Moramo do kraja, zadnje sekunde, biti oprezni s njima. Albanci nemaju što izgubiti. Mi itekako imamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakve promjene možemo očekivati?

"Očekujem promjenu na krilima jer, ruku na srce, nisu adekvatno odgovorila protiv Španjolske, odnosno nije ispalo kako su Dalić i stručni stožer zamislili, kao i u zadnjoj liniji. Možda će izbornik mijenjati i na nekim drugim pozicijama. Ako se uzme u obzir kako je ideja protiv Španjolske završila, mogle bi se očekivati promjene od izbornika Zlatka Dalića. Vidjet ćemo sve, teško mi je ovako na daljinu. Međutim, želim naglasiti i ovo - da bez obzira na sve, mislim, vjerujem, da će Hrvatska izboriti drugu fazu turnira. Ipak je to prekvalitetna reprezentacija i preiskusna. Samo na teži način. Hrvatska je najjača kad je nateže", zaključio je Goran Lacković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo