Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
STOP BACANJU HRANE! /

Trik je u spremanju u hladnjak: Stručnjakinja objasnila zašto mlijeko ne stavljati u vrata i što s povrćem i voćem

Trebali biste držati hladnjak na temperaturi između jedan i šest stupnjeva Celzijusa. To je savršena temperatura pri kojoj se hrana ne smrzava niti brže kvari.
Foto: Shutterstock
Trebali biste držati hladnjak na temperaturi između jedan i šest stupnjeva Celzijusa. To je savršena temperatura pri kojoj se hrana ne smrzava niti brže kvari.
1 /10
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Stručnjakinja za pohranu hrane Kate Hall otkrila je niz praktičnih trikova za održavanje čistoće hladnjaka i kontrolu količine hrane koju tjedno bacate, piše Daily Star.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx