ŠTO S OSTACIMA PEČENJA? /

Otkrijte kako ga najbolje zamrznuti i smije li se podgrijavati

Image
Foto: Thinkstock

Nakon slavlja ili svečanog ručka vam ostalo mesa i ne znate kako ga sačuvati? Evo odličnog savjeta za sigurno skladištenje pripremljenog mesa.

28.12.2015.
11:31
Thinkstock
VOYO logo

Kuhano ili pečeno meso najprije dobro ohladite, a potom ga isijecite na što tanje komade.

Komade mesa slažite jedan preko drugog, tako da između svakog bude komad papira za pečenje. Na kraju sve zajedno zamotajte u papir za pečenje. Bilo bi dobro da na njemu napišete o kojem mesu je riječ, kao i datum kada ste ga zapakirali. Tako zapakirano meso potom možete staviti u zamrzivač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OVO MORATE ZNATI! /

Evo kako ćete otkriti pokvareno meso čak i ono pakirano

Image
OVO MORATE ZNATI! /

Evo kako ćete otkriti pokvareno meso čak i ono pakirano

Naime, ovaj način zamrzavanja mesa će vam kasnije olakšati posao ukoliko ne želite odmrznuti sve već samo određeni dio komada, piše Stvar ukusa.

Jednom odmrznuto meso možete podgrijati samo jednom i ne smije se ponovno zamrzavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
gospodin savršeni aus
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo