Croatia Airlines predstavio je novi jelovnik za putnike poslovnog razreda. Novu gastronomsku ponudu na letovima kreirali su proslavljeni hrvatski chef Dino Galvagno i Uje oil bar Leopolda Botterija. Novi jelovnik poslovnog razreda, koji se u zrakoplove uvodi 19. lipnja ove godine, motiviran je ponajprije jelima zagrebačke kuhinje kao što su šunka, purica s mlincima, varivo od kelja s faširancima, neizostavni domaći štrukli i druga jela pripremljena od autohtonih lokalnih namirnica, koja se na ovim prostorima koriste već stoljećima i nalaze se u svim hrvatskim kuharicama.
Odsad na letovima Croatia Airlinesa možete pojesti puricu s mlincima, varivo s faširancima ili domaće štrukle
1/15
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
2/15
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
3/15
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
4/15
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
5/15
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
6/15
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
7/15
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
8/15
Foto: Vanja Šolin
9/15
Foto: Vanja Šolin
10/15
Foto: Vanja Šolin
11/15
Foto: Vanja Šolin
12/15
Foto: Vanja Šolin
13/15
Foto: Vanja Šolin
14/15
Foto: Vanja Šolin
15/15