Danas
Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Video
FREEMAIL
Danas
Crna kronika
Hrvatska
Novac
Svijet
Znanost
Kultura
Auto
Rat u Ukrajini
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Rukomet 2023
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
San snova
Superstar
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Video
Kolumnisti
Sanjarica
Recepti
Webshop
Najnovije
#
Skijanje
DVA TJEDNA SU VEĆ TAMO
/
Dok kod nas neki još ljetuju, ovi Hrvati skijaju u najjužnijem gradu na svijetu: 'Vrijeme nas lijepo služi'
DVA TJEDNA SU VEĆ TAMO
/
Dok kod nas neki još ljetuju, ovi Hrvati skijaju u najjužnijem gradu na svijetu: 'Vrijeme nas lijepo služi'
'SNIJEG JE ODLIČAN'
/
Hrvatski skijaši za novu sezonu pripremaju se u najjužnijem gradu na svijetu
'SNIJEG JE ODLIČAN'
/
Hrvatski skijaši za novu sezonu pripremaju se u najjužnijem gradu na svijetu
DALEKO OD GUŽVE
/
U tišini švicarskih Alpi hrvatska skijaška reprezentacija priprema se za novu sezonu: 'Možemo još bolje'
DALEKO OD GUŽVE
/
U tišini švicarskih Alpi hrvatska skijaška reprezentacija priprema se za novu sezonu: 'Možemo još bolje'
'NE MOGU BITI KRIVA ZA NESREĆU'
/
Gwyneth Paltrow na sudu: 'Te skije su mi raširile noge, a zatim se neko tijelo priljubilo uz moje i čula sam čudan zvuk stenjanja'
'NE MOGU BITI KRIVA ZA NESREĆU'
/
Gwyneth Paltrow na sudu: 'Te skije su mi raširile noge, a zatim se neko tijelo priljubilo uz moje i čula sam čudan zvuk stenjanja'
DOBAR REZULTAT
/
Zubčić deveti u Kranjskoj Gori: 'I u drugoj vožnji napravio sam grešku, no skulirao sam se i odlično odradio do cilja'
DOBAR REZULTAT
/
Zubčić deveti u Kranjskoj Gori: 'I u drugoj vožnji napravio sam grešku, no skulirao sam se i odlično odradio do cilja'
Snijeg svud' pada
/
Skije, snowboard, sanjke - na riječkom brdu se danas skijalo bez pravila!
Snijeg svud' pada
/
Skije, snowboard, sanjke - na riječkom brdu se danas skijalo bez pravila!
ZRINKA KIKSALA
/
Senzacija na Svjetskom prvenstvu: Kanađanka pobijedila Schffrin i osvojila zlato
ZRINKA KIKSALA
/
Senzacija na Svjetskom prvenstvu: Kanađanka pobijedila Schffrin i osvojila zlato
IDEMO MAJSTORE
/
Javio se Filip Zubčić nakon osmog mjesta na SP-u: Tako to rade pravi borci - ne odustaju!
IDEMO MAJSTORE
/
Javio se Filip Zubčić nakon osmog mjesta na SP-u: Tako to rade pravi borci - ne odustaju!
SP U SKIJANJU
/
Švicarac Odermatt najbrži u spustu: Osvojio je prvu medalju na Svjetskim prvenstvima
SP U SKIJANJU
/
Švicarac Odermatt najbrži u spustu: Osvojio je prvu medalju na Svjetskim prvenstvima
SRETNO EKIPA!
/
Počinje Svjetsko prvenstvo u skijanju: Evo kada nastupaju hrvatski skijaši i skijašice
SRETNO EKIPA!
/
Počinje Svjetsko prvenstvo u skijanju: Evo kada nastupaju hrvatski skijaši i skijašice
NIZ NESREĆA U PLANINAMA
/
Najmanje troje mrtvih skijaša u lavinama u Austriji: Jedan od njih imao je samo 17 godina
NIZ NESREĆA U PLANINAMA
/
Najmanje troje mrtvih skijaša u lavinama u Austriji: Jedan od njih imao je samo 17 godina
ZUBČIĆU REZULTAT SEZONE
/
Ludnica u Francuskoj: Hrvat do rezultata karijere, grčki skijaš završio na postolju!
ZUBČIĆU REZULTAT SEZONE
/
Ludnica u Francuskoj: Hrvat do rezultata karijere, grčki skijaš završio na postolju!
ŠOKANTNI DETALJI
/
Nitko nije znao da je bilo ovako ozbiljno? Omiljena zvijezda Bayerna teško je stradala, liječnici su se borili s vremenom
ŠOKANTNI DETALJI
/
Nitko nije znao da je bilo ovako ozbiljno? Omiljena zvijezda Bayerna teško je stradala, liječnici su se borili s vremenom
NEKI NISU IMALI SREĆE
/
Krkljanac na Sljemenu: Sezona zimskih radosti je počela, autom je gotovo nemoguće doći do skijališta
NEKI NISU IMALI SREĆE
/
Krkljanac na Sljemenu: Sezona zimskih radosti je počela, autom je gotovo nemoguće doći do skijališta
LJUTIĆ JAKO POGRIJEŠILA
/
Fenomenalna utrka Leone Popović: Imala je najbrže vrijeme druge vožnje, Shiffrin ruši sve rekorde
LJUTIĆ JAKO POGRIJEŠILA
/
Fenomenalna utrka Leone Popović: Imala je najbrže vrijeme druge vožnje, Shiffrin ruši sve rekorde
PROPALO VESELJE
/
Iako snijeg lijepo pada, ništa od skijanja na Sljemenu: 'Preopasno je dok topovi rade...'
PROPALO VESELJE
/
Iako snijeg lijepo pada, ništa od skijanja na Sljemenu: 'Preopasno je dok topovi rade...'
NIŠTA OD SLJEMENA
/
Slalom koji se trebao održati u Zagrebu dobio novo mjesto održavanja: Zbog toplog vremena u Hrvatskoj seli u Češku
NIŠTA OD SLJEMENA
/
Slalom koji se trebao održati u Zagrebu dobio novo mjesto održavanja: Zbog toplog vremena u Hrvatskoj seli u Češku
TAKO TREBA
/
Zubčić nakon dobre vožnje najavljuje još bolje rezultate: 'Uhvatio sam konstantnu, sad idemo samo jako'
TAKO TREBA
/
Zubčić nakon dobre vožnje najavljuje još bolje rezultate: 'Uhvatio sam konstantnu, sad idemo samo jako'
Toplina poremetila planove skijaša. Jahorina bez snijega, Italija, Slovenija i Austrija imaju plan
Toplina poremetila planove skijaša. Jahorina bez snijega, Italija, Slovenija i Austrija imaju plan
'BREND ZAGREBA I HRVATSKE'
/
Plenković iz Banskih dvora najavio veliki spektakl: Prvi put u nešto drugačijem izdanju nego što smo navikli
'BREND ZAGREBA I HRVATSKE'
/
Plenković iz Banskih dvora najavio veliki spektakl: Prvi put u nešto drugačijem izdanju nego što smo navikli
BRAVO
/
Sjajne vijesti stižu iz Italije: Filip Zubčić sjajnim drugim laufom do rezultata sezone
BRAVO
/
Sjajne vijesti stižu iz Italije: Filip Zubčić sjajnim drugim laufom do rezultata sezone
'KAKVA MACA NA SNIJEGU'
/
Nina Badrić je Vatrene pratila na skijalištu u Italiji: Žena i u skafanderu obara s nogu, preseksi je
'KAKVA MACA NA SNIJEGU'
/
Nina Badrić je Vatrene pratila na skijalištu u Italiji: Žena i u skafanderu obara s nogu, preseksi je
EKSTREMNO POSKUPLJENJE
/
Hrvati se spremaju za skijanje, oni koji su to mogu priuštiti: Za zimovanje treba izdvojiti puno više novca nego lani
EKSTREMNO POSKUPLJENJE
/
Hrvati se spremaju za skijanje, oni koji su to mogu priuštiti: Za zimovanje treba izdvojiti puno više novca nego lani
SENZACIJA U LEVIJU
/
Hrvatske skijašice su ispisale povijest: Obje završile u TOP 10, najbolji rezultat u zadnjih 13 godina
SENZACIJA U LEVIJU
/
Hrvatske skijašice su ispisale povijest: Obje završile u TOP 10, najbolji rezultat u zadnjih 13 godina
IDEMO, CURE!
/
Fantastična vožnja Hrvatica u slalomu: Čudesna Zrinka Ljutić s brojem 28 ušla u borbu za postolje. Popović malo iza nje
IDEMO, CURE!
/
Fantastična vožnja Hrvatica u slalomu: Čudesna Zrinka Ljutić s brojem 28 ušla u borbu za postolje. Popović malo iza nje
POČELO JE, POČELO
/
Zubčić otvorio sezonu solidnim rezultatom: Zauzeo je 12. mjesto, prošlogodišnji osvajač nastavio gdje je stao
POČELO JE, POČELO
/
Zubčić otvorio sezonu solidnim rezultatom: Zauzeo je 12. mjesto, prošlogodišnji osvajač nastavio gdje je stao
NIKAKO NE VALJA
/
Ili je premalo ili je pak previše snijega: Otkazana oba spusta skijaša u Švicarskoj
NIKAKO NE VALJA
/
Ili je premalo ili je pak previše snijega: Otkazana oba spusta skijaša u Švicarskoj
NA MLADIMA SVIJET OSTAJE
/
Legenda hrvatskog sporta predstavila projekt vrijedan svake pohvale: Nudi sve ono što je potrebno mladim sportašima
NA MLADIMA SVIJET OSTAJE
/
Legenda hrvatskog sporta predstavila projekt vrijedan svake pohvale: Nudi sve ono što je potrebno mladim sportašima
Rezervacije u punoj brzini
/
Pripremate li se? Ove godine skijaška sezona nikad 'paprenija'
Rezervacije u punoj brzini
/
Pripremate li se? Ove godine skijaška sezona nikad 'paprenija'
Sport
/
Koje su najpopularnije vrste skijanja?
Sport
/
Koje su najpopularnije vrste skijanja?
Sport
/
Sve što trebate znati o skijaškom trčanju
Sport
/
Sve što trebate znati o skijaškom trčanju
Sport
/
Kako funkcionira sustav bodovanja skijanja?
Sport
/
Kako funkcionira sustav bodovanja skijanja?
NORVEŽANI DALI DO ZNANJA
/
'Naša poruka je jasna. Ne želimo nastup ruskih sportaša kod nas'
NORVEŽANI DALI DO ZNANJA
/
'Naša poruka je jasna. Ne želimo nastup ruskih sportaša kod nas'
SLOVENAC KREIRAO SENZACIJU, ŠVICARAC SLAVIO
/
Zubčić završio na 10. mjestu, skupo ga koštale pogreške iz prve vožnje
SLOVENAC KREIRAO SENZACIJU, ŠVICARAC SLAVIO
/
Zubčić završio na 10. mjestu, skupo ga koštale pogreške iz prve vožnje
STRAŠNA NESREĆA
/
Četvero poginulih u lavini u austrijskom Tirolu, peta osoba smatra se nestalom
STRAŠNA NESREĆA
/
Četvero poginulih u lavini u austrijskom Tirolu, peta osoba smatra se nestalom
'ŠTO JE DEFINICIJA DOBROG MUŽA?'
/
Mirjana Hrga: 'Sad me opet nagovara na vraga, nakon što mi je skoro oba koljena slomio'
'ŠTO JE DEFINICIJA DOBROG MUŽA?'
/
Mirjana Hrga: 'Sad me opet nagovara na vraga, nakon što mi je skoro oba koljena slomio'
putevima skijaša
/
Ekipa RTL Direkta provjerila je kako do Austrije: Na granici su provjere bile slabije nego u hotelu!
putevima skijaša
/
Ekipa RTL Direkta provjerila je kako do Austrije: Na granici su provjere bile slabije nego u hotelu!
NAVALA TURISTA
/
Skijaška meka u BiH puna skijaša: 'Ove godine je skoro čitava Hrvatska na Jahorini, uvjerili su se da ne zaostajemo za Europom'
NAVALA TURISTA
/
Skijaška meka u BiH puna skijaša: 'Ove godine je skoro čitava Hrvatska na Jahorini, uvjerili su se da ne zaostajemo za Europom'
SEZONA SKIJANJA
/
Svi skijaški putevi vode na Jahorinu: Mjesta u hotelima i apartmanima više nema, tamo skija više od tri tisuće Hrvata
SEZONA SKIJANJA
/
Svi skijaški putevi vode na Jahorinu: Mjesta u hotelima i apartmanima više nema, tamo skija više od tri tisuće Hrvata
SKIJAŠKI DOGAĐAJ
/
Sutra na Sljemenu započinje Snježna kraljica: 'Sve je spremno. Činimo sve kako bi sve prošlo dobro'
SKIJAŠKI DOGAĐAJ
/
Sutra na Sljemenu započinje Snježna kraljica: 'Sve je spremno. Činimo sve kako bi sve prošlo dobro'
SKIJANJE U VRIJEME PANDEMIJE
/
Različita pravila za Austriju, Italiju i Sloveniji, a u BiH je pravi party! 'Jahorina se vratila na mapu'
SKIJANJE U VRIJEME PANDEMIJE
/
Različita pravila za Austriju, Italiju i Sloveniji, a u BiH je pravi party! 'Jahorina se vratila na mapu'
ODLIČNA VOŽNJA NAŠEG SKIJAŠA
/
Filip Zubčić sjajno odvozio prvu utrku u Alta Badiji i lovit će novo postolje, evo na kojem je mjestu završio
ODLIČNA VOŽNJA NAŠEG SKIJAŠA
/
Filip Zubčić sjajno odvozio prvu utrku u Alta Badiji i lovit će novo postolje, evo na kojem je mjestu završio
BRAVO, KRALJICE!
/
Zrinka Ljutić pobijedila u jakoj konkurenciji i pokazala zašto je najveća nada hrvatskog skijanja
BRAVO, KRALJICE!
/
Zrinka Ljutić pobijedila u jakoj konkurenciji i pokazala zašto je najveća nada hrvatskog skijanja
ZUBČIĆ U SOLDENU STIGAO DO NAJBOLJEG REZULTATA U KARIJERI
/
Fenomenalni Hrvat utrku završio među prvih 10
ZUBČIĆ U SOLDENU STIGAO DO NAJBOLJEG REZULTATA U KARIJERI
/
Fenomenalni Hrvat utrku završio među prvih 10
SKIJANJE? MOŽE, ALI...
/
U Austriji se pripremaju za nadolazeću sezonu, ali s ograničenjima: Ništa bez potvrde o cijepljenju, testiranju ili preboljenju
SKIJANJE? MOŽE, ALI...
/
U Austriji se pripremaju za nadolazeću sezonu, ali s ograničenjima: Ništa bez potvrde o cijepljenju, testiranju ili preboljenju
VELIKI ANTE KOSTELIĆ JE OGORČEN:
/
'Zar tebi nije neugodno da čuješ da ću imati penziju od dvije i pol tisuće kuna?'
VELIKI ANTE KOSTELIĆ JE OGORČEN:
/
'Zar tebi nije neugodno da čuješ da ću imati penziju od dvije i pol tisuće kuna?'
IVICA ISPRIČAO LEGENDARNU ANEGDOTU O SVOM OCU I SLOVENCIMA:
/
'Skijanje je bilo baš lijepo dok niste došli vi Kostelići...'
IVICA ISPRIČAO LEGENDARNU ANEGDOTU O SVOM OCU I SLOVENCIMA:
/
'Skijanje je bilo baš lijepo dok niste došli vi Kostelići...'
Proljetni snijeg građani su iskoristili za zadnje skijanje: 'Svi su pomahnitali da se nauživaju prije ljeta'
Proljetni snijeg građani su iskoristili za zadnje skijanje: 'Svi su pomahnitali da se nauživaju prije ljeta'
UZVRATILA HEJTERIMA:
/
Objavila niz svojih fotki u sićušnom žutom bikiniju s tangama: 'Možete me osuđivati koliko god želite'
UZVRATILA HEJTERIMA:
/
Objavila niz svojih fotki u sićušnom žutom bikiniju s tangama: 'Možete me osuđivati koliko god želite'
BIVŠI SVJETSKI PRVAK U KOMI NAKON STRAVIČNE NESREĆE:
/
Iz Ljubljane stigli detalji pada koji je obišao svijet
BIVŠI SVJETSKI PRVAK U KOMI NAKON STRAVIČNE NESREĆE:
/
Iz Ljubljane stigli detalji pada koji je obišao svijet
Skijanje | Stranica
1
Skijanje | Stranica
2
Skijanje | Stranica
3