LUDNICA U LIGI PRVAKA / Liverpool u fantastičnoj utakmici srušio Atletico usred Madrida: PSG preokrenuo Leipzig; Inter zaustavio Šerif

Image
Foto: Profimedia

Liverpool osvojio Madrid, Inter zaustavio Šerif, Real razvalio Šahtar. RB Leipzig može žaliti za propuštenim u Parizu

19.10.2021.
22:56
Profimedia
VOYO logo

3. kolo Lige prvaka

Ajax - Borussia Dortmund 4-0

Atletico Madrid - Liverpool (derbi večeri) 2-3

Inter - Šerif 3-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto - Milan 1-0

PSG - RB Leipzig 3-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar - Real Madrid 0-5

RB Leipzig može žaliti. Nijemci su prijetili i vodili u Parizu kod PSG-a s 2-1 u ogledu 3. kola skupine A Lige prvaka. No, Parižani su na kraju slavili s 3-2 u utorak navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAPSODIJA KRALJEVSKOG KLUBA /

Real pregazio Šahtar i zasjeo na vrh skupine, Modrić briljantno asistirao

Image
RAPSODIJA KRALJEVSKOG KLUBA /

Real pregazio Šahtar i zasjeo na vrh skupine, Modrić briljantno asistirao

Messi rastužio Leipzig

Njemačka momčad je odigrala novu hrabru i napadačku utakmicu, ali je izgubila i treći put u skupini. Nije Leipzig pokleknuo ni nakon brzo primljenog pogotka (Mbappe u 8. minuti). Uzvratili su gosti golovima Andre Silve u 28. i Mukielea u 57. minuti. Vodio je Leipzig do 67. minute, ali je tada uslijedio odgovor Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je prvo izjednačio u 67. minuti, dok je samo sedam minuta kasnije pogodio s bijele točke za novi preokret i na kraju slavlje svoje momčadi. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je odigrao zadnjih dvadeset minuta susreta za Leipzig i skrivio penal kojeg je promašio Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG se vratio na vrh ljestvice. Ima sedam bodova, odnosno, jedan više od Manchester Cityja. Club Brugge ima četiri, a Leipzig postaje polako prežaljen s nula bodova.

Redsi nakon 13 minuta imali 2-0, ali Atletico se vratio

Fantastičnu utakmicu u skupini B su odigrali Atletico i Liverpool u Madridu (2-3). Nakon samo trinaest minuta igre Liverpool je imao dva gola prednosti (Salah i Keita), ali Atletico je uistinu igrao nadahnuto i domaćinu se sve vratilo kroz dva pogotka sjajnog Griezmanna (20. i 34. minuta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, početkom drugog dijela Francuz je od junaka postao tragičar jer je dobio crveni karton, a brojčanu prednost Liverpool je naplatio u završnici. U 78. minuti je Salah realizirao jedanaesterac za pobjedu Liverpoola koji se tako, barem djelomično, osvetio za prošlosezonsko ispadanje u osmini finala Lige prvaka.

Porto dobio Milan

Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko nije ulazio u igru za Atletico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool ima svih devet bodova. Atletico je na četiri, kao i Porto koji je na Dragao stadionu svladao Milan 1-0. Gol odluke zabio je Diaz u 65. minuti te je talijanska momčad time ostala na nuli.

Inter zaustavio Šerif

Inter je ostvario prvu pobjedu sezone svladavši Šerif na San Siru s 3:1. Podsjetimo kako je Šerif u uvodna dva kola upisao dvije pobjede uz slavlje na Santiago Bernabeu protiv Reala. Tada je predivan pobjednički gol postigao Thill koji je i u Milanu šokirao suparnika kada je u 52. minuti izjednačio na 1:1. No, Inter je uspio okruniti svoju inicijativu te je slavio golovima Vidala u 58. i De Vrija u 67. minuti. Ranije je za Inter strijelac bio Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax razbio dortmundsku Borussiju

Hrvatski nogometaši Marcelo Brozović i Ivan Perišić su počeli utakmicu te su obojica zamijenjeni u 85. minuti.

U skupini C Ajax je u Amsterdamu razbio dortmundsku Borussiju (4:0). Od samog početka je nizozemska momčad svim silama krenula na pomalo pospanog suparnika te je Ajax ostvario i treću pobjedu u isto toliko nastupa. Nakon slobodnog udarca Tadića i pomoći Reusa krenulo je potonuće Borussije nakon čega su još zabijali Blind, Antony i Haller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Pongračić je od 79. minute igrao za Borussiju.

Ajax ima devet bodova, ali je Borussia i dalje u dobroj poziciji jer ima šest bodova na drugom mjestu. Slijede Sporting s tri i Bešiktaš s nula bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90'+ - Gotove su utakmice 3. kola programa u Ligi prvaka u utorak navečer.

78' - GOOOL: Redsi vode Atletico 3-2. Mohamed Salah je zabio iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

74' - Messi je realizirao penal za 3-2 PSG-a protiv Leipziga i preokret. OVDJE pogledajte taj trenutak.

67' - Evo gola i u Parizu. Dodavanje je pokupio Lionel Messi i zabio za 2-2. OVDJE pogledajte tu sjajnu akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67' - Inter je zabio za 3-1 protiv Šerifa. Unutar devet minuta domaćin je zabio dva gola.

58' - Uzvraća brzo Inter. Arturo Vidal zabija iz kontre za 2-1 vodstvo protiv Šerifa. OVDJE pogledajte gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

57' - GOOOL u Parizu, RB Leipzig vodi s 2-1 moćni bogati PSG. Angelino je nabacio u šesnaesterac, a loptu je dočekao Nordi Mukiele i bravurozno zabio. OVDJE možete vidjeti taj gol.

57' -  Čini se kako je priča u Amsterdamu gotova. Ajax je zabio i treći gol na utakmici moćnoj njemačkoj Borussiji iz Dortmunda. Antony je naletio na loptu unutar kaznenog prostora i svladao golmana udarcem u donji lijevi kut. OVDJE možete vidjeti taj gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56' - Real u Kijevu sad ima 3-0 protiv Šahtara. Nevjerojatnu akciju je potegao Vinicius Junior i završio ju udarcem unutar kaznenog prostora. Trubin tu nije mogao ništa. OVDJE možete vidjeti tu situaciju.

52' - GOOOL: Šerif izjednačava na 1-1 nakon fantastičnog slobodnog udarca. lopta je bježala od Handanovića. Sebastien Thill zabio je prekrasan gol. OVDJE ga možete vidjeti pa onda i zapljeskati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - Počela su druga poluvremena i u ostalim dvobojima.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme u Milanu. Uskoro očekujemo nastavak i u ostalim dvobojima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotova su prva poluvremena diljem Europe.

38' - Autogol u Kijevu. Real vodi Šahtar. Sergiy Kryvtsov skrivio je gol u svojoj mreži.

34' - Atletico se vraća, 2-2 u Madridu. Kakva utakmica, 4 gola u prvom dijelu, u prvih 34. minute. Antoine Griezmann je prošao kroz obranu nakon sjajnog pasa i preciznim šutem savladao golmana zabivši u donji lijevi kut poput pravog majstora, što on i je. OVDJE pogledajte gol.

34' - GOOOL: Inter vodi 1-0, Džeko baca San Siro u trans. Ovo mu je ukupno 7. u talijanskoj ligi i Ligi prvaka. Premijerni ovosezonski u elitnom natjecanju. OVDJE pogledajte taj pogodak.

28' - Opaaaa, Leipzig se vraća u Parizu. PSG je grubo pogriješio. Angelino je poslao loptu u šesnaesterac, a tamo ju je dočekao nemarkirani Andre Silva i zabio.

25' - Ajax vodi 2-0. Daley Blind je pronašao put do mreže. Nijemci su u ozbiljnom gol zaostatku. OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

21' - GOOOL: Kakva utakmica u Madridu, ludilo. Atletico je smanjio. Koke je pucao, ali je loptu skrenuo Antoine Griezmann i svladao golmana. Rojiblancosi su smanjili na 2-1. OVDJE pogledajte tu situaciju.

13' - GOOOL: Redsi opet zabili, ludnica oko 3200 navijača na Wandri Metropolirano. Naby Keita je došao do lopte na rubu šestnaesterca i odapeo. Lopta je završila u mreži. Pogledajte OVDJE golčinu i pol.

11' - Idemo brzo do Amsterdama. Tamo je Ajax po magli poveo protiv Borussije iz Dortmunda s 1-0. Nakon centaršuta iz slobodnjaka Marco Reus je skrenuo loptu glavom u svoju mrežu i skrivio autogol. OVDJE pogledajte tu situaciju.

9' - I PSG zabija u Parizu Leipzigu. Počeli su padati golovi, to je to. Kylian Mbappe je driblao u šesnaestercu i zakucao loptu u donji lijevi kut. Kakva solo akcija, strašno. OVDJE pogledajte sjajnu solo akciju genijalnog mladog Francuza.

8' - GOOOL: Redsi vode u Madridu 1-0. James Milner je skrenuo udarac svog suigrača i lopta je prevarila golmana te ušla u mrežu.

2' - Derbi se igra u Madridu ali mi ćemo pratiti večerašnji program LP-a po zanimljivosti, uz naglasak na sudar Atletico Madrida i Liverpoola. Atletico i Liverpool su tijekom povijesti igrači osam puta, a Liverpool je slavio tek jednom! Atletico je pet puta bio bolji, a dvaput je među njima završilo remijem.

Ove dvije momčadi sastale su se prošle godine u osmini finala Lige prvaka. U prvom susretu Atletico je slavio 1-0, a na Anfieldu je također bilo 1-0, ovaj put za Liverpool pa je utakmica otišla u produžetke.

1' - Počele su utakmice diljem Europe. Nadamo se kako ćemo uživati u golovima i dobrom i kvalitetnom nogometu.

Nakon reprezentativnih uzbuđenja u kvalifikacijama za SP odnosno polufinale i finale Lige nacija, vraćamo se uzbuđenjima u Ligi prvaka. Večer je od 21.00 na rasporedu ukupno 6 utakmica u skupinama A, B, C i D. Derbi večeri igra se na Wanda Metropolitani gdje Atletico Madrid dočekuje Liverpool.

Najveća senzacija dosadašnjeg dijela LP-a Šerif igra u gostima na kultnom San Siru protiv Intera. Šerif je vodeća momčad u skupini D, iznenađujuće ispred Reala (3 boda), Intera (2) i Šahtara (0). U prva dva susreta moldavski prvak osvojio je 6 bodova. Uz Real, Šerif je pobijedio Šahtar na svom terenu 2-1 a u playoffu Lige prvaka izbacio je Dinamo. Rundu prije toga, Šerif je upucao beogradsku Crvenu zvezdu.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo