SPEKTAKL NA VOYO /

Duhovi gladijatora vraćaju se na monumentalno mjesto u pulsku Arenu, a Darko Stošić tvrdi: 'Šanse u meču Vase i Pejića su 50-50'

Image

FNC 19 na rasporedu je 7. rujna u monumentalnoj pulskoj Areni. Duhovi gladijatora vraćaju se na mjesto na kojem samo najhrabriji i najjači opstaju

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

29.8.2024.
16:11
VOYO logo

Darko Stošić Stole, ponajbolji MMA teškaš u regiji, rekao nam je kako će okršaj Filipa Pejića Nitra i Vase Bakočevića 7. rujna u Puli na FNC 19 eventu, u velikom finalu Fight of Nations™ Put do pobjede jedinstvenog reality showa kojeg možete gledati na platformi Voyo, biti spektakl!

Spektakularni FNC 19 možete pratiti UŽIVO na platformi Voyo 9. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FNC 19 /

Bliži se spektakl u Puli: Čekaju nas tri meča za titulu, evo gdje gledati

Image
FNC 19 /

Bliži se spektakl u Puli: Čekaju nas tri meča za titulu, evo gdje gledati

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

"Ne znam na koga bi stavio. Šanse u tom meču su 50-50. Zavisi kako Vaso bude motiviran, a s druge strane sve ovisi kakav će Pejić biti u glavi. Finale FON™-a je klasik što se tiče Vase Bakočevića i njegovih borbi. Uvijek je to neki šou. Bit će neizvjesno i uz prasak. To će na kraju donijeti i pobjednika prve sezone Fight of Nations™ Put do pobjede reality showa", govori Darko Stošić za Net.hr.

Priču između Hrvatske i Srbije u slobodnoj borbi u reality showu završit će treneri u dugoiščekivanom regionalnom MMA okršaju između Filipa ‘Nitra’ Pejića (32, 16-8-2) i Vase ‘Psihe’ Bakočevića (34, 43-24-1). Vaso je prelomio i opredijelio se za bare knuckle. Ovo će biti njegova možda i zadnja MMA borba, ali s njim se nikad ne zna, kako nam je to i otkrio u razgovoru ranije ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"FON™ Put do pobjede ozbiljna je priča, najozbijniji projekt takve vrste u regiji dosad. FON™ će u Puli imati grande finale u obliku spomenutog match upa Vaso - Nitro, ali borbe Ivana Vitasovića i bivšeg UFC i PFL borca Yorgana De Castra. Brazilac je dobar, agresivan, dobar je stand uper i taj match up je dobro uparen", objasnio nam je Darko Stošić Stole.

Duhovi gladijatora vraćaju se na monumentalno mjesto - pulsku Arenu. FNC 19 održat će se 7. rujna i donijeti nešto posebno, čak tri borbe za pojas. Fight of Nations™ Put do pobjede uvest će MMA revoluciju na ovim prostorima, a najbolja MMA promocija jugoistočne Europe Fight Nation Championship sad već tradicionalno početkom rujna donosi dašak povijesnog uzbuđenja u Arenu Pula.

Image
Foto: Luka Batelić/Pixsell

02.09.2023. - Pula - FNC 12: Fight Nation Championship MMA borbe u amfiteatru u Puli. Preci gladijatora, duhovi istinskih ratnika, vraćaju se opet 7. rujna na monumentalno mjesto.

Prošle smo godine u glavnoj borbi večeri gledali meč godine između FNC-ovog teškaškog prvaka Ivana Vitasovića (32, 13-6-1) i Michala Andryszaka (32, 26-11) u kojem je miljenik domaće publike slavio i drugi put obranio pojas.

Uzdanica Trojan Gyma i Zelga Galešića otpala je za meč i neće treći put braniti teškaški pojas promocije. Na FNC 19 event u glavnu borbu, kao zamjena, uletio je Miran Fabjan i on će pokušati dobiti bivšeg UFC i PFL borca Yorgana De Castra (37, 11-5) i osvojiti teškaški FNC pojas. Čeka nas i borba za pojas perolake kategorije u kojem će snage odmjeriti beskompromisni Jordan Barton (31, 9-3-1) i legenda Rony ‘Jason’ (40, 18-10-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na fight cardu je i meč za inauguralni pojas bantam kategorije, a u kavez će ući i dva najbolja borca iz Fight of Nations™ Put do pobjede reality showa. Ta borba je prije okršaja trenera po MMA pravilima.

POGREDAJTE VIDEO: Stošić i Fabjan imali uvertiru uoči megajakog FNC-ovog eventa u Beogradu, na kojem će njihova borba biti i glavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo