FON™ /

Nitro dodao gas u našem studiju: 'Našle su se dvije budale. Vaso je legenda, žao mi je što ću ga istući'

Voyo platforma 27. srpnja donosi početak emitiranja Fight of Nations™ - Put do pobjede. To je prvi MMA reality show na ovim prostorima ikad, jedinstveni koncept

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

17.7.2024.
9:42
VOYO logo

Filip Pejić, legendarni hrvatski MMA borac, gostovao je u studiju Net.hr-a povodom početka emitiranja Fight of Nations™- Put do pobjede.

Image
PODCAST /

Filip Pejić: 'Ulica i tribina su me izgradili, a Fight of Nations™ najveći je projekt u životu'

Image
PODCAST /

Filip Pejić: 'Ulica i tribina su me izgradili, a Fight of Nations™ najveći je projekt u životu'

Radi se o jedinstvenom projektu, prvom reality showu o slobodnoj borbi na ovim prostorima. Za deset dana počinje emitiranje na platformi Voyo i reality show donijet će 7 epizoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reality show 'Fight of Nations™: Put do pobjede' od 27. srpnja gledajte na platformi Voyo

Veliko finale dogodit će se u Puli 7. rujna na FNC-ovoj priredbi, kad će u kavez po MMA pravilima ući treneri timova Hrvatske i Srbije - Filip Pejić Nitro i Vaso Bakočević, kao i najbolji pojedinac iz svakog tima jedan protiv drugog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u ovom jedinstvenom konceptu moći ćete vidjeti kako izgleda život osam mladih boraca izvan kaveza i dvorane, podijeljenih u dva tima - team Hrvatska i team Srbija.

"Fight of Nation ™najveći je projekt u mojem životu. Prvi je ovakav projekt i koncept na našim prostorima na toj razini. Jako sam sretan što sam prvi čovjek koji sudjeluje u tako nečemu, voditi svoj tim. Puno je emocija, amplituda je to. Ludo je. Sve je snimljeno, sve ćete vidjeti. Čeka vas nešto posebno, neviđeno dosad. Ostavit ćemo sve za Voyo platformu 27. rujna i premijeru, početak emitiranja FON-a", izjavio je Filip Pejić.

Filip o Vasi priča kako je on dobar dečko, ali su se dogovorili da si moraju 7. rujna u Puli otkinuti glavu.

"U kući su se našle dvije budale, ja i Vaso. On zna da nemam ništa protiv njega, protiv Srbije, nikog, mene takve stvari ne zanima. Ja sam Hrvat i ponosan sam što sam Hrvat. To nosim ponosno i uvijek ću to reći. Što se tiče Vase, legenda je tip, žao mi je što ću ga morati istući", dodao je Filip Pejić Nitro, s kojim smo razgovarali skoro sat vremena u podcastu Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Neka borbe počnu: 27. srpnja na platformu Voyo stiže jedinstveni reality koncept

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo