FON™ /

Fran Luka Đurić pobijedio Borisa Stanića u paklenom polufinalnom meču: 'On nije čovjek, on je stroj'

Image

Fight of Nations™ - Put do pobjede došao je do 6. epizode. Svake subote Voyo platforma izbacuje po jednu epizodu. Ovaj jedinstveni MMA reality show ukupno ima sedam epizoda

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

28.8.2024.
11:15
VOYO logo

Fight of Nations™ Put do pobjede stigao je do šeste epizode, od ukupno sedam njih, koliko će Voyo platforma objaviti. U subotu će Voyo platforma objaviti i posljednju sedmu. Što onda slijedi? Veliko finale u Puli.FNC 19 na rasporedu je 7. rujna, a na tom eventu sučelit će se najbolji član teama Hrvatske i Srbije.

Image
APSOLUTNO LUDILO /

FON™ završnica: 'Opet ćemo im dokazati da smo nadmoćni. Neće ovo dobro završiti po Srbiju'

Image
APSOLUTNO LUDILO /

FON™ završnica: 'Opet ćemo im dokazati da smo nadmoćni. Neće ovo dobro završiti po Srbiju'

Uz borce, u kavez će po MMA pravilima i treneri timova - Filip Pejić NitroVaso Bakočević Psiho. Njih dvoje zapalit će regiju i stanje dovesti do apsolutnog ludila. Očekujemo da će Voyo platforma pregorjeti od posjećenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

Boris Stanić u borbi protiv Frana Luke Đurića.

Za napomenuti kako se borci bore za profesionalni ugovor od strane FNC-a u visini od 10 000 eura, kao i za iznos od 10 000 eura. Polufinale su izborili Fran Luka Đurić i Marko Ančić iz teama Hrvatska i Uroš Mitić i Boris Stanić iz teama Srbija.

U prvom polufinalnom meču, koji se može vidjeti u šestoj epizodi, Fran Luka Đurić i Boris Stanić pružili su odličan meč s puno dinamike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Fran je bio nešto konkretniji, posebno je oduševio u zadnjoj rundi u kojoj je podigao tempo, odbio sve napade talentiranog Borisa Stanića koji je imao svojih trenutaka i perioda, definitivno najboljeg člana teama Srbije, a u jednom trenutku ga tako lijepo na tlu okrenuo, da boli glava. Boris Stanić mu je uzvratio, okrenuo njega i došao mu u dominantnu poziciju.

Image
Foto: Screenshot

Fran Luka Đurić fantastično je na tlu okrenuo Borisa Stanića i došao u dominantnu poziciju.

Image
Foto: Screenshot

Boris Stanić je imao Frana Luku Đurića i na tlu i uz žicu, ali borac iz Zagreba se majstorski svaki put izvukao.

Vidjelo se kako su ih motivirale riječi i Narcisa Mujkića, šefa FNC promocije kao i one Dražena Forgača Forgyja, predsjednika FNC-a, ali ne samo glavnih, nego i od Darka Stošića Stoleta i Antonija Plazibata, dva moćna udarača, uspješna borca, svakiu svom sportu. Stole je u MMA, a Plazo u kickboxingu, u kojem je sam svjetski vrh.

Image
Image
Image

"On nije čovjek, on je stroj. Vi niste svjesni kakav je on stroj, nevjerojatno. Nitko takve performanse nema", kazao je za Voyo kameru Filip Pejić Nitro o svom borcu Fran Luke Đurića.

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić otkrio kako mu je u ulozi "izbornika" Hrvatske u slobodnoj borbi u Fight of Nations™ Put do pobjede reality showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo