FON™ /

Šefovi FNC-a umalo pali u nesvjest kad su vidjeli kaos u vili: 'Što je ovo, jesu li ovo tange?!'

Image
Foto: Screenshot

Fight of Nations™ - Put do pobjede došao je do 6. epizode. Svake subote Voyo platforma izbacuje po jednu epizodu. Ovaj jedinstveni MMA reality show ukupno ima sedam epizoda

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

26.8.2024.
10:10
Screenshot
VOYO logo

U šestoj epizodi reality showa Fight of Nations™ Put do pobjede vilu posjećuju idejni tvorci realityja Dražen Forgač Narcis Mujkić. Spomenuti čelnici FNC promocije motivirali su mlade borce koji sanjaju svoj san. ali i neugodno se iznenadili prilikom dolaska u vilu. Jer, tko pobjedi u Fight of Nations™ Put do pobjede reality showu, osvojit će 10 000 eura plus profi ugovor na 4 meča isto u vrijednosti od 10 000 eura. Smatraju da takav jedan šampion, ma svi koji su ozbiljni u sportu kojim se bave, ne bi smjeli biti tako neuredni. Njih dvojica ne vole neurednost, a na to su upravo naletjeli u vili. Uf, kakav danak neiskustvu...

Image
USKORO NA VOYO /

Forgač otkrio kako je uopće došlo do ideje za novi reality show i koje su njegove specifičnosti

Image
USKORO NA VOYO /

Forgač otkrio kako je uopće došlo do ideje za novi reality show i koje su njegove specifičnosti

Međutim, nije to sve. Darko Stošić i Antonio Plazibat, dva moćna udarača iz regije, svatko u svom sportu (Stošić je MMA borac, dok je Plazo kickboxing borac), bili su gosti u 6. epizodi Fight of Nations™ Put do pobjede. Inače, Fight of Nations™ Put do pobjede reality show ima ukupno sedam epizoda, svake subote Voyo platforma izbacuje novu epizodu, a 7. rujna u Puli na FNC priredbi očekuje nas veliko finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada će najbolji članovi teama Hrvatska i Srbija ući u kavez u konačnom obračunu mladih amaterskih boraca, dok će treneri teamova Hrvatske i Srbije Filip Pejić Nitro i Vaso Bakočević Psiho također u kavez po MMA pravilima.

MMA profesionalci pozorno prate i traže talente u regiji, kojih ima napretek. Uz to, spomenuta dvojica velikih borilačkih profesionalaca Stošić Plazibat dali su korisne savjete mladićima, a za kraj su Stanić Đurić pružili najbolju borbu dosadašnjeg tijeka realityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plazibat je objasnio kako on prilazi borbama te da je protivniku najjače oružje zapravo i njegova najveća slabost, te ujedno ističe kako uvijek treba gledati naprijed i biti uporan. Darko Stošić Stole, pak, ima svoju borilačku filozofiju, ali je vrlo slična Plazinoj. Jer, obojica su pobjednici.

Image
Foto: Screenshot - Fight of Nations™ Put do pobjede

Šefovi FNC-a nisu bili oduševljeni neredom u Fight of Nations™ Put do pobjede vili.

Međutim, idemo na trenutak prije, kad su Forgy i Mujkić ušli u FON™ vilu. Dakle, dečki su ušli u vilu i iznenadili se zbog kaosa koji je vladao. Nije dečkima bilo drago vidjeti nered već u hodniku.

"Vidi ovo, čovječe", rekao je Dražen Forgač Forgy, dok je Narcis Mujkić dodao:

"Što je ovo, jesu li ovo tange?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo li kakve kazne za ovakav nered?", upitao je Forgy svog kolegu i prijatelja.

Image
Foto: Screenshot - Fight of Nations™ Put do pobjede

Kaos Fight of Nations™ Put do pobjede vili.

"Imamo", odgovorio mu je Mujkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić u podcastu Net.hr-a kod Silvija Maksana: 'Ulica i tribina su me izgradili, a Fight of Nations™ najveći je projekt u životu'

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo