APSOLUTNO LUDILO /

FON™ došao do završnice, ovako stoje stvari: 'Opet ćemo im dokazati da smo nadmoćni. Neće ovo dobro završiti po Srbiju'

Image

Fight of Nations™ - Put do pobjede došao je do 6. epizode. Svake subote Voyo platforma izbacuje po jednu epizodu. Ovaj jedinstveni MMA reality show ukupno ima sedam epizoda

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

27.8.2024.
7:34
VOYO logo

Fight of Nations™ Put do pobjede stigao je do šeste epizode, od ukupno sedam njih, koliko će Voyo platforma objaviti. U subotu će Voyo platforma objaviti i posljednju sedmu. Što onda slijedi? Veliko finale u Puli. FNC 19 na rasporedu je 7. rujna, a na tom eventu sučelit će se najbolji član teama Hrvatske i Srbije. Uz borce, u kavez će po MMA pravilima i treneri timova - Filip Pejić Nitro i Vaso Bakočević Psiho. Njih dvoje zapalit će regiju i stanje dovesti do apsolutnog ludila. Očekujemo da će Voyo platforma pregorjeti od posjećenosti. Jer, to je taj trenutak.

Image
FON™ /

Šefovi FNC-a skoro pali u nesvjest kad su ušli u vilu: 'Što je ovo, jesu li ovo tange?!'

Image
FON™ /

Šefovi FNC-a skoro pali u nesvjest kad su ušli u vilu: 'Što je ovo, jesu li ovo tange?!'

A što se događa u šestoj epizodi? Idejni tvorci realityja Dražen Forgač Narcis Mujkić poludjeli su na nered već u hodniku FON™ vile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tri dana bez gaća sad. Sve ih pokupi i nosi ih. Ako je ovo čist veš baćen na hrpu, pa gdje je onda onaj prljav?" - pitao se Narcis Mujkić. Više o tome čitajte - OVDJE.

Svi u kući znaju tko je najneuredniji, ali nitko ne želi cinkariti ikog. I svaka čast na tome...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Jedva smo prošli od vaših stvari", kazao im je Dražen Forgač Forgy.

Hrvatska vodi i sad su u šestoj epizodi na redu polufinalne borbe.

"Situacija se zaoštrava iz dana u dan. Polufinalne borbe nose više bodova. Prekid nosi 3 boda, dva boda je pobjeda na bodove. Morate se uozbiljiti. Ima tu prostora da se situacija preokrene i da u polufinale uđete s drugačijim rezultatom nego ovaj", naglasio im je Forgi.

Par polufinala je: Fran Luka Đurić (Hrvatska) i Boris Stanić (Srbija). Marko Ančić predstavljat će Hrvatsku u polufinalu. Vaso Bakočević puno optimizma gaji u Borisa Stanića i Marka Uroša Mitića, koji će protiv Marka Ančića činiti taj drugi polufinalni par.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanić je u meč ušao sa 70 kg. Kako li je samo u gram tempirao kilažu, dva puta? Nitro je nahvalio Borisa Stanića i rekao kako je on najbolji borac teama Srbije. Međutim, Nitro gori od želje za trijumfom. Upalio se Nitro pogon u trenerskom obliku.

"Opet ćemo im dokazati da smo nadmoćni nad njima, opet. Neće ovo dobro završiti po team Srbiju", rekao je u Voyo kameru Filip Pejić Nitro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erik Pletikos se ozlijedio i nije se mogao boriti protiv Borisa. Uletio je Petar Mujkanović i izgubio.

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić otvorio je dušu u podcastu Net.hr-a. Pričali smo s njim o svemu.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo