Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
OPREZ, MNOGI GRIJEŠE! /

Ova ulja ne smiju se koristiti za prženje: Kad vidite zašto, neće vam biti svejedno

10. Maslac ima točku dimljenja na 150 do 170 stupnjeva i zbog toga se dodaje jelu pri kraju kuhanja na nižim temperaturama.
Foto: Pixabay
10. Maslac ima točku dimljenja na 150 do 170 stupnjeva i zbog toga se dodaje jelu pri kraju kuhanja na nižim temperaturama.
23 /24
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

Neka ulja nisu pogodna za prženje i kuhanje, a njihova upotreba može imati negativne posljedice na zdravlje. Mnogi ljudi nisu svjesni razlika između ulja te kako mogu utjecati na kvalitetu pripreme hrane.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još galerija
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx