U vrijeme Uskrsa, osjetila nam uvijek zaokupi miris ukusne pečene janjetine, tradicionalnog blagdanskog jela. Neki je jedu s pečenim krumpirima,a nekima je dovoljan tek mladi luk. Gužve su ovih dana u mesnicama, a da mesari znaju da ne smije nedostajati janetine u dane pred Uskrs nabolje pokazuju fotografije Šibenčana koji čekaju u redovima za najbolji komad omiljene uskršnje delicije
S KAPULICOM MLADOM /
Koga čega: Janjetine! U Šibeniku navala na mesnice, zna se koje je meso na trpezi za Uskrs
1/7
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
2/7
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
3/7
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
4/7
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
5/7
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
6/7
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
7/7