Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
PLAC-RESTORAN /

Zbog ovih krumpira ljudi čekaju u redovima, chef otkrio tajnu novog hit-jela

Zagrebačka tržnica Dolac prepuna je u jutarnjim satima, ali petkom navečer ima i njezino drugo lice. Dolac je tako postao mjesto večernjeg druženja i uživanja u specijalitetima. Chefovi petkom na otvorenom pripremaju zanimljiva jela, a s obzirom na to da su tržnice poznate kao trbuh grada, ovim projektom postaju prirodna pozornica za prezentaciju lokalne gastro tradicije. A tamo gdje su dobra zabava i hrana je i naša ekipa koja je razgovarala s ugostiteljem Hrvojem Drahotuskyjem

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Pogledaj još videa
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx