Sport
Hot
Magazin
Webcafe
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
Izbori 2024
20 godina zajedno
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
SP u rukometu 2025
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Advent 2024
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Lokalni Izbori 2021.
I OSTALI POTOMCI BAVE SE POLITIKOM
/
Mussolinijeva unuka 'pomela' na lokalnim izborima u Rimu: Ona tvrdi da njezino prezime nema 'ništa s time'
I OSTALI POTOMCI BAVE SE POLITIKOM
/
Mussolinijeva unuka 'pomela' na lokalnim izborima u Rimu: Ona tvrdi da njezino prezime nema 'ništa s time'
'NEĆE ON MENI LAPRDATI'
/
Politička drama nedaleko od Zagreba: Mladi političar inzistirao na transparentnosti, pa su ga srušili uz pomoć HDZ-a
'NEĆE ON MENI LAPRDATI'
/
Politička drama nedaleko od Zagreba: Mladi političar inzistirao na transparentnosti, pa su ga srušili uz pomoć HDZ-a
ODRŽAN TREĆI KRUG
/
U Kraljevcu na Sutli pobijedila SDP-ova kandidatkinja sa svega tri glasa prednosti
ODRŽAN TREĆI KRUG
/
U Kraljevcu na Sutli pobijedila SDP-ova kandidatkinja sa svega tri glasa prednosti
POVRATNIK U POLITIKU
/
Damir Kajin preuzeo dužnost gradonačelnika Buzeta, kaže da neće biti zapostavljenih
POVRATNIK U POLITIKU
/
Damir Kajin preuzeo dužnost gradonačelnika Buzeta, kaže da neće biti zapostavljenih
OGLASIO SE NAKON PORAZA
/
Božo Petrov kaže da nije razočaran, ali poručuje: 'Pit ću im krv na slamku ako to ne ispune'
OGLASIO SE NAKON PORAZA
/
Božo Petrov kaže da nije razočaran, ali poručuje: 'Pit ću im krv na slamku ako to ne ispune'
PREUZIMA OROSLAVJE
/
Šimunić: Firma me prislila na sporazumni otkaz, a šef gradskog HDZ-a nam je poručio: 'Sa smećem ne želim imati posla'
PREUZIMA OROSLAVJE
/
Šimunić: Firma me prislila na sporazumni otkaz, a šef gradskog HDZ-a nam je poručio: 'Sa smećem ne želim imati posla'
NOVI ISTARSKI ŽUPAN
/
Miletić kaže da je DIP donio svoju odluku, ali priznaje: 'Ovakav pritisak na izborna tijela do sada nismo doživjeli'
NOVI ISTARSKI ŽUPAN
/
Miletić kaže da je DIP donio svoju odluku, ali priznaje: 'Ovakav pritisak na izborna tijela do sada nismo doživjeli'
DUMBOVIĆ NEMA ŠANSE
/
Ponovljeni izbori u Petrinji na biračkom mjestu br. 8 ne dovode u pitanje pobjedu HDZ-ove Magdalene Komes
DUMBOVIĆ NEMA ŠANSE
/
Ponovljeni izbori u Petrinji na biračkom mjestu br. 8 ne dovode u pitanje pobjedu HDZ-ove Magdalene Komes
IZGUBIO ZA SAMO 40 GLASOVA
/
Ferić se ne miri s izbornim porazom: 'Uputit ću žalbu Ustavnom sudu na rješenje DIP-a. Ja sam moralni pobjednik'
IZGUBIO ZA SAMO 40 GLASOVA
/
Ferić se ne miri s izbornim porazom: 'Uputit ću žalbu Ustavnom sudu na rješenje DIP-a. Ja sam moralni pobjednik'
NISMO JOŠ GOTOVI
/
Ponegdje će se ponavljati lokalni izbori, bit će i trećeg kruga, a na jesen idu dopunski: Moglo bi doći i do obrata
NISMO JOŠ GOTOVI
/
Ponegdje će se ponavljati lokalni izbori, bit će i trećeg kruga, a na jesen idu dopunski: Moglo bi doći i do obrata
REAKCIJE NAKON ODLUKE DIP-A
/
Miletić, novi istarski župan: 'Vrijeme je da se okrenemo životnim pitanjima' ; Ferić: 'Mislim da ćemo na Ustavni sud'
REAKCIJE NAKON ODLUKE DIP-A
/
Miletić, novi istarski župan: 'Vrijeme je da se okrenemo životnim pitanjima' ; Ferić: 'Mislim da ćemo na Ustavni sud'
PRIČA JE ZAVRŠENA
/
DIP odlučio: Boris Miletić je ipak novi istarski župan! Uvažili su dio Ferićevih prigovora, ali nije bilo dovoljno
PRIČA JE ZAVRŠENA
/
DIP odlučio: Boris Miletić je ipak novi istarski župan! Uvažili su dio Ferićevih prigovora, ali nije bilo dovoljno
NAJAVIO PRVE POTEZE
/
Marušić preuzeo dužnost župana, a Bajs se vraća u Sabor: 'Oni koji su s politikom došli, s politikom će morati i otići'
NAJAVIO PRVE POTEZE
/
Marušić preuzeo dužnost župana, a Bajs se vraća u Sabor: 'Oni koji su s politikom došli, s politikom će morati i otići'
EVO KAJ BI ŠTEL BITI
/
Razotkrio je HDZ-ovce pa ih pobijedio, sada otkriva kako i što će napraviti prvo: 'Svi su se uspaničili, ali ja sam bio miran'
EVO KAJ BI ŠTEL BITI
/
Razotkrio je HDZ-ovce pa ih pobijedio, sada otkriva kako i što će napraviti prvo: 'Svi su se uspaničili, ali ja sam bio miran'
'LAKI JE MALO NERVOZAN'
/
Grbin komentirao premijera, govorio o suradnji s Možemo!, ali i najavio promjenu u zagrebačkom SDP-u
'LAKI JE MALO NERVOZAN'
/
Grbin komentirao premijera, govorio o suradnji s Možemo!, ali i najavio promjenu u zagrebačkom SDP-u
SVE JE JASNO
/
'HDZ je pobijedio, ali uz tektonske poremećaje'; Analitičari tvrde da postoji samo jedan pravi pobjednik ovih izbora
SVE JE JASNO
/
'HDZ je pobijedio, ali uz tektonske poremećaje'; Analitičari tvrde da postoji samo jedan pravi pobjednik ovih izbora
HOĆE LI FINANCIJERI IZGUBITI STRPLJENJE?
/
Škoro nije došao do državne kase, pamtit će se samo jedna srdačna zahvala u izbornoj noći
HOĆE LI FINANCIJERI IZGUBITI STRPLJENJE?
/
Škoro nije došao do državne kase, pamtit će se samo jedna srdačna zahvala u izbornoj noći
NEKI NOVI KLINCI
/
Je li Možemo! zauvijek pokopao SDP? Možda i je, ako ne posrnu na jednom ključnom izazovu
NEKI NOVI KLINCI
/
Je li Možemo! zauvijek pokopao SDP? Možda i je, ako ne posrnu na jednom ključnom izazovu
DOSLOVNO POMEO KONKURENCIJU
/
Međimurski kombinator ostvario je dvije velike pobjede na sjeveru i zadao bolan udarac SDP-u
DOSLOVNO POMEO KONKURENCIJU
/
Međimurski kombinator ostvario je dvije velike pobjede na sjeveru i zadao bolan udarac SDP-u
MILANOVIĆ OPET PO PLENKOVIĆU
/
'Kada on govori da na televiziji gostuju plaćenici, to je utuživo. Drugim riječima, to su neki lopovi...'
MILANOVIĆ OPET PO PLENKOVIĆU
/
'Kada on govori da na televiziji gostuju plaćenici, to je utuživo. Drugim riječima, to su neki lopovi...'
KOALICIJA SE ZOVE IMENOM NOVIM
/
HDZ i Domovinski pokret, nakon sukoba, razmišljaju o 'programskoj suradnji' u 20-ak gradova, općina i županija
KOALICIJA SE ZOVE IMENOM NOVIM
/
HDZ i Domovinski pokret, nakon sukoba, razmišljaju o 'programskoj suradnji' u 20-ak gradova, općina i županija
'BIO SAM SIGURAN U POBJEDU'
/
Čehok za svoj poraz okrivio Facebook grupu: 'Sustavno su nas nazivali kriminalcima i lopovima bez ijednog dokaza!'
'BIO SAM SIGURAN U POBJEDU'
/
Čehok za svoj poraz okrivio Facebook grupu: 'Sustavno su nas nazivali kriminalcima i lopovima bez ijednog dokaza!'
KOLOSALNI PORAZ HDZ-A
/
Na jednom otoku samo je more plavo; Ove žene su za to zaslužne
KOLOSALNI PORAZ HDZ-A
/
Na jednom otoku samo je more plavo; Ove žene su za to zaslužne
MOŽE LI IZDRŽATI?
/
Tomaševića sada čeka brdo problema, a mogao bi se naći i u potpuno bizarnoj situaciji
MOŽE LI IZDRŽATI?
/
Tomaševića sada čeka brdo problema, a mogao bi se naći i u potpuno bizarnoj situaciji
RIČARD O IZBORIMA
/
'Ljudima se zgadila ova bolesna ideologija. Ako zaj***š narod, izgubit će nadu da se išta može promijeniti'
RIČARD O IZBORIMA
/
'Ljudima se zgadila ova bolesna ideologija. Ako zaj***š narod, izgubit će nadu da se išta može promijeniti'
'ZNAM DA SI DEČKI VOLE MJERITI'
/
Benčić spustila HDZ-ovcu i Škorinom čovjeku tijekom seciranja izbora
'ZNAM DA SI DEČKI VOLE MJERITI'
/
Benčić spustila HDZ-ovcu i Škorinom čovjeku tijekom seciranja izbora
PAD TVRĐAVE HDZ-A
/
Pauk je razočaran: 'Jučerašnji poraz ostat će mi zapisan kao posebno gorak. Ostavili su me da soliram'
PAD TVRĐAVE HDZ-A
/
Pauk je razočaran: 'Jučerašnji poraz ostat će mi zapisan kao posebno gorak. Ostavili su me da soliram'
STRUČNJAK OBJAŠNJAVA
/
'Škoro je relativno dobro prošao, pobjeda HDZ-a nije baš kolosalna, a jedna stranka se posve osramotila'
STRUČNJAK OBJAŠNJAVA
/
'Škoro je relativno dobro prošao, pobjeda HDZ-a nije baš kolosalna, a jedna stranka se posve osramotila'
PENAVA SE NASLAĐUJE
/
'Pobjeda u Gradu heroju sigurno je, barem na simboličkoj razini, težak udarac za HDZ'
PENAVA SE NASLAĐUJE
/
'Pobjeda u Gradu heroju sigurno je, barem na simboličkoj razini, težak udarac za HDZ'
MILINOVIĆ NAKON IZBORNOG PORAZA
/
'Naučit ću biti oporba. Petryju je pomogao i Pupovac koji je hodočastio po Lici'
MILINOVIĆ NAKON IZBORNOG PORAZA
/
'Naučit ću biti oporba. Petryju je pomogao i Pupovac koji je hodočastio po Lici'
PULJAK SPUSTIO PLENKOVIĆU
/
'Ta izjava je bila neprimjerena. Trebao je dostojanstvenije podnijeti poraz'
PULJAK SPUSTIO PLENKOVIĆU
/
'Ta izjava je bila neprimjerena. Trebao je dostojanstvenije podnijeti poraz'
UZAVRELA PRESICA PREMIJERA
/
Plenković se svađao s novinarom i napadao struku: 'Nisu mediji svete krave!'
UZAVRELA PRESICA PREMIJERA
/
Plenković se svađao s novinarom i napadao struku: 'Nisu mediji svete krave!'
PLENKOVIĆ DOBIO ODGOVOR
/
Kekin odgovorila na pitanje 'što Možemo! ima protiv Hrvatske': 'Plenković ponavlja grešku, i to ne slučajno'
PLENKOVIĆ DOBIO ODGOVOR
/
Kekin odgovorila na pitanje 'što Možemo! ima protiv Hrvatske': 'Plenković ponavlja grešku, i to ne slučajno'
Analiza rezultata Domovinskog pokreta
/
PROJEKT ŠKORO: Kakva je budućnost Domovinskog pokreta
Analiza rezultata Domovinskog pokreta
/
PROJEKT ŠKORO: Kakva je budućnost Domovinskog pokreta
MLADA STRANKA FOKUS POLUČILA ODLIČAN REZULTAT
/
Nađi: 'Građani u nama vide istinsku promjenu. Nećemo ih razočarati'
MLADA STRANKA FOKUS POLUČILA ODLIČAN REZULTAT
/
Nađi: 'Građani u nama vide istinsku promjenu. Nećemo ih razočarati'
SAD KREĆE AKCIJA
/
Tomaševića čeka mreža, HDZ u Zagrebu prisiljen na ponižavajuć potez, Škoro slavi poraz
SAD KREĆE AKCIJA
/
Tomaševića čeka mreža, HDZ u Zagrebu prisiljen na ponižavajuć potez, Škoro slavi poraz
'ON SE SVAĐA SA CIJELOM ZEMLJOM'
/
Poraženi Čehok o poraženom Čačiću: 'Ionako mu je vrijeme za mirovinu, pa ni papa se u tim godinama ne kandidira'
'ON SE SVAĐA SA CIJELOM ZEMLJOM'
/
Poraženi Čehok o poraženom Čačiću: 'Ionako mu je vrijeme za mirovinu, pa ni papa se u tim godinama ne kandidira'
Komentar tjedna
/
Tomaševića čeka mreža, HDZ prisiljen na ponižavajuć potez, Škoro slavi poraz
Komentar tjedna
/
Tomaševića čeka mreža, HDZ prisiljen na ponižavajuć potez, Škoro slavi poraz
LOKALNI IZBORI JOŠ NISU GOTOVI
/
U dva grada ponavljanje izbora, a u jednoj općini i treći krug
LOKALNI IZBORI JOŠ NISU GOTOVI
/
U dva grada ponavljanje izbora, a u jednoj općini i treći krug
PREUZIMANJE ZAGREBA
/
Prvi potezi za učvršćivanje vlasti u metropoli: Jasno je tko će najvjerojatnije biti predsjednik Gradske skupštine
PREUZIMANJE ZAGREBA
/
Prvi potezi za učvršćivanje vlasti u metropoli: Jasno je tko će najvjerojatnije biti predsjednik Gradske skupštine
PLENKOVIĆ ŽESTOK
/
'Ovi iz Možemo valjda imaju nešto protiv Hrvatske; Sramotno mi je da Milanović nije čestitao; Filipoviću su mediji namjerno krivo izgovarali ime'
PLENKOVIĆ ŽESTOK
/
'Ovi iz Možemo valjda imaju nešto protiv Hrvatske; Sramotno mi je da Milanović nije čestitao; Filipoviću su mediji namjerno krivo izgovarali ime'
TKO VLADA U 30 NAJVEĆIH GRADOVA
/
HDZ dominantan, ali više nije ni blizu proračunu u Zagrebu i Splitu, jaki su nezavisni, ekonomski najliberalnija stranka uzela dva grada
TKO VLADA U 30 NAJVEĆIH GRADOVA
/
HDZ dominantan, ali više nije ni blizu proračunu u Zagrebu i Splitu, jaki su nezavisni, ekonomski najliberalnija stranka uzela dva grada
'VRAG JE U DETALJIMA'
/
Škare Ožbolt nema lijepe vijesti za Tomaševića: Čula je, kaže, neke loše stvari o financijama Zagreba; 'Čeka ga težak posao'
'VRAG JE U DETALJIMA'
/
Škare Ožbolt nema lijepe vijesti za Tomaševića: Čula je, kaže, neke loše stvari o financijama Zagreba; 'Čeka ga težak posao'
BEZ MILOSTI
/
Analitičari: Jedan čovjek je spasio SDP od potopa, a Škoro ne pripada u demokratski politički prostor; 'Bit će toga sve više zbog Putina i Rusije'
BEZ MILOSTI
/
Analitičari: Jedan čovjek je spasio SDP od potopa, a Škoro ne pripada u demokratski politički prostor; 'Bit će toga sve više zbog Putina i Rusije'
OČEKIVANA IZNENAĐENJA
/
Dva najveća grada žele promjenu, dramatično drugačiji Tomašević i ofucani projekt Škoro
OČEKIVANA IZNENAĐENJA
/
Dva najveća grada žele promjenu, dramatično drugačiji Tomašević i ofucani projekt Škoro
LOŠA NOĆ ZA IDS
/
Miletić dao mandat na raspolaganje: 'Analizirat ćemo što se dogodilo'
LOŠA NOĆ ZA IDS
/
Miletić dao mandat na raspolaganje: 'Analizirat ćemo što se dogodilo'
NITKO BAŠ NIJE SLUŠAO ŠTO PRIČA
/
Splitska HDZ-ovka: 'Dosta građana nije glasalo jer je nedjelja, možda su otišli na selo'
NITKO BAŠ NIJE SLUŠAO ŠTO PRIČA
/
Splitska HDZ-ovka: 'Dosta građana nije glasalo jer je nedjelja, možda su otišli na selo'
DEČKI, VIŠE SREĆE DRUGI PUT
/
Ovo su najveći gubitnici lokalnih izbora
DEČKI, VIŠE SREĆE DRUGI PUT
/
Ovo su najveći gubitnici lokalnih izbora
BULJ JE GRADONAČELNIK SINJA
/
Poznati Mostovac pobijedio HDZ-ova protukandidata i osvojio kolijevku alkara
BULJ JE GRADONAČELNIK SINJA
/
Poznati Mostovac pobijedio HDZ-ova protukandidata i osvojio kolijevku alkara