PADAJU VELIKE RIJEČI / Siniša je spreman stati pred oltar, iako njegovi sinovi još nisu upoznali Martinu: 'U životu godine nisu važne'
ONA I DALJE ČEKA SRODNU DUŠU / Mirjana iz 'Ljubav je na selu' otkrila da je muškarci opsjedaju: 'Javljaju mi se momčići od 26, 28... To sve poremećeno'
FARMER PRONAŠAO SREĆU / U showu nije zaiskrilo, ali Branko je upoznao srodnu dušu i planira vjenčanje: 'I mi starci se znamo zaljubiti'
O NOVOJ VEZI / Stela Iz 'Ljubavi na selu' otkrila nove detalje: 'Tomislav je malo zbunjen. Bivšem je sve to smiješno, ali...'
ŽENE SU NA POTEZU / Od 24 do 70: Ovo je 11 farmera koji u novoj sezoni kreću u potragu za srodnom dušom
KAKVO IZNENAĐENJE! / Usred rasprave, Steli i Tomislavu banuli Suzi i Zoran iz prošle sezone: 'Jeste li spremni na ono što dolazi?'
'LJUBAV JE POBIJEDILA' / Farmeri odabrali koga vode na putovanje pa zaradili poljupce, a uslijedilo je i iznenađenje za Tomislava i Stelu
DRAMATIČNE SCENE / Tomislav u bedu zbog prijateljstva Marine i Stele u lunaparku: 'Želi mi uništiti sve što u životu imam'
ŠTO UČINI, CRNA IRENA? / Krunoslav nije skidao osmijeh s lica, a sad slomljen. Kćeri mu brišu suze: 'Ja sam takav, naivan...'
OVO NISU ISTINE / Zahuktalo se na farmi, Kruno 'nadrapao' na vrućem pikniku: Pogledajte ovo zavođenje, nije čovjeku lako...
LJUBAV JE NA SELU / Mirjana odlazi kući, Marina napravila pomutnju na imanju najmlađeg farmera; Tomislav: 'Nisam te čekao, ja sam već našao ljubav svog života!'
OKRUTNO IZBACIVANJE / Branko izbacio Innu s farme i vratio joj sve poklone koje mu je darovala: 'Mislila sam da stariji muškarci vole piletinu'
LJUBAV JE NA SELU / Prve djevojke izbačene, Marina se došla suočiti s Tomislavom: 'Našao je djevojku isti dan kad mi je rekao da će me čekati'
NOVA SEKSI IGRICA / Provokativna Nikita popela se na auto i napravila šou, farmer poludio: 'Ovo ti je minus na izbacivanju'
PALA SU I PRVA PRIZNANJA / Ljubav na selu cvijeta, Tomislav o Steli: 'Stvarno smo se spojili, našli smo zajednički jezik'
SITUACIJA JE ESKALIRALA / Tomislav odbio spoj s Antonijom, Nikita isplanirala seksi igrice: 'Vidi se da to nikad nije radio'
'PIJETAO BRANI KOKE, A KRUNO...' / Napetost raste u Ljubav je na selu, Ruža podbada, a Renata prijeti: 'Ako hoćeš rat, nije problem! Ja se pretvaram u zvijer'
NOVE DRAME NA SELU / Irena priznala 'da se budi nešto' u njoj, 'Inna je malo pretjerala', a jednu damu je farmer duboko razočarao
IGRICE NA SELU / Kruno se htio maziti s Irenom, ona ga pozvala na krevet, ali nije završilo kako je očekivao: 'Stvarno mi je mali'
'JA NE STIGNEM SVE...' / Renata i dalje gušta, i tako će nastaviti: 'I dalje ne radim ništa u životu i dalje ne mislim raditi ništa u životu'
STUDIOZNA ANALIZA / Bahra o zavodnicima iz 'Ljubav je na selu', jedan joj farmer zadaje glavobolju: 'Kud on srlja?'
OPASNE SUPARNICE / 'Ljubav na selu' donosi nove drame, Renata oštro: 'Njemu ne treba žena koja će mu grudi pokazivati nego žena...'
TO JE TO, FEŠTA MOŽE POČETI / Djevojke stižu na imanja: 'Očekujem da cure budu u kratkim haljinama, što je dostojanstvo za dolazak k meni'
FUĆKAŠ KAMERE / Vanja o vrelom kupanju u toplesu: 'Nije bilo planirano. To sam napravila u žaru, ali nije mi pomoglo kod Damira'
ZAHUKTALA SE LJUBAV NA SELU / Ivo je već spreman zaprositi Katu: 'Kad bih ti donio 'diamond' u džepu, kleknuo na koljena…'
FARMER JU JE BLIJEDO GLEDAO / Renata se vratila i odmah krenula žestoko: 'Sjećaš li se ti mene? Bilo je to prije sedam godina na Facebooku'
FARMERI KRENULI PUNIM GASOM / Vatrena zabava u 'Ljubav je na selu', Tomislav ljubio pa kasnije požalio: 'Samo smo isprobavali'
OVAKVU JE PAMTIMO / Radmila ponovno traži ljubav na selu pa oplela po konkurenciji: 'Ima debelu lovu, to im je interes'
LJUBAV JE NA SELU / Odabrane su 'zlatne' djevojke, a neke dame ljubomorne: 'Povratnik je, ima debelu lovu, ima dobar život, ma to je samo interes!'
TKO JE SVE PROŠAO DALJE? / Najstariji farmer u 'Ljubav je na selu' došao s ciljem: 'Želim plavušu poput tebe koja mi može roditi dijete'
STIGLA LJUBAVNA PISMA / Buran početak showa 'Ljubav je na selu': Jedni su plakali od sreće, drugi nisu mogli pričati
'FARMERI SU ŽELJNI PAŽNJE' / Voditeljica showa 'Ljubav je na selu' o novoj sezoni: 'Bit će puno ozbiljnih emocija i zavrzlama'
VIŠE SREĆE ŠESTI PUT / Rekorderka showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić, ponovno stiže! 'Moji glavni aduti su osmijeh i tijelo'
'DOŠLA SAM NAPRAVITI SHOW' / Sjećate li se Nikite? Kraljica hrvatske dance scene stiže u 'Ljubav je na selu': 'Bitno je da je vegan, duhovit...'
BIT ĆE VESELO / Neponovljiva Bahra vraća se u šou koji ju je proslavio: 'Ali nisam došla tražiti ljubav, imam novu karijeru!'